DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @rnc bende eb-3 vizesini düşündüm türkiden başlanıldığında konsolosluk işlemleri ve süreci hem uzun hemde fiyat çok yüksek oluyo aracı şirketle çalışmak gerekiyo çünkü işverenler aracı şirketler ile çalışıp garantör oluyolar amerika merkezli bir şirketin amerika dışından eb-3 için ücretlendirmesi 28.000 usd fiyatı vardı 11.000 söleşme imzaladıktan sonra peşin çalışma belgesi onaylandıktan sonra 17.000 fiyatları görünce hayallerim yeniden yıkıldı


  • Yine ait olmadığım yerde yaşamanın sancıları vurdu.. 2026 sohbet odasındayız.. bu kaçıncı, Türkiye’den loto kaldırılmaz ise bakalım daha kaç odaya geçeceğim..


  • @JesusLord
    Böyle düşünen bir sürü kişi var.

    Her zaman en kötü ihtimali düşünmek gerek , başa geldiğinde şaşırmamak için.

    Listeden çıkarılacağını düşünüyorum.

    Çaresiz kabullenmek kadar acı verici bir şey yok.

    Ne kadar tuhaf herkes aynı dünyada yaşıyor.

    Birileri yasal göç için yıllarca uğraşırken , diğerleri yasadışı yollarla yeni bir hayata başlıyor.


  • @Murat-4 çok teşekkür ederim cevabınız içimi rahatlattı


  • @MURAT-ENES-CANIBEK şirketin şartları Türkiye deki şirketler ile aynımı bekleme süresi, iş buldukları yerler v.s


  • Arkadaşlar herkese hayırlı olsun hepimizden güzel haberler vermek nasip olsun 🙂


  • @Murat-4 Ben vasıfsız kategorisini araştırdım inşaat teknikeriyim ama kendi alanımda iş bulamadığımdan tecrübem olmadığı için vasıfsızolan kategoriye yöneldim Türkiye’de eb-3 vize aracı firma varmı bilmiyorum Amerika’da ofisi olan eb-3 işleri ile uğraşan Türk şirket var birtane bildiğim ama kendileriyle iletişime geçmedim çünkü fiyat politikaları yazmıyordu iletişime geçin yazıyordu daha önceden yazdığım fiyatlar Amerikan şirketin sitesinde yazan fiyatlardı Amerika’da olanlar statü değişimi yaparak başvuru yapabildikleri için daha çok daha hızlı oluyo diyorlar(Amerika da olanlar için yasal statüde olmak kaçak çalışmamak gerekiyormuş en çok öğrenci vizelerinden ve Wat tan eb-3 statüne geçiyorlarmış )Amerika dışından başvuranlara göre Amerika dışında 2-4 yıl sürebilir diyolar ortalama 3 yılmış Amerika’dan başvurularda başvuru onaylandıktan çalışma izniyle hemen başlıya biliyorsun güzel yanı bu .1 yıl içindede green card gönderiliyormuş amerika dışında olanlar başvuru onaylansa bile konsolosluktan green card mülakatı beklemek zorunda kalınıyo süreci uzatan mülakat ama dosya taşıma yapılabilir diyorlar bunada eb-3 kotası var yıllık kota dolsada bir sonraki mali yıldan devam ediyormuş başvurular yanmıyo beklemede oluyo vasıfsızda sponsor olan şirketler mc donalds vendys wallmart Amazon gibi büyük şirketlerin vasıfsız ihtiyacı çok olan şirketler oluyor


  • @MURAT-ENES-CANIBEK, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @Murat-4 Ben vasıfsız kategorisini araştırdım inşaat teknikeriyim ama kendi alanımda iş bulamadığımdan tecrübem olmadığı için vasıfsızolan kategoriye yöneldim Türkiye’de eb-3 vize aracı firma varmı bilmiyorum Amerika’da ofisi olan eb-3 işleri ile uğraşan Türk şirket var birtane bildiğim ama kendileriyle iletişime geçmedim çünkü fiyat politikaları yazmıyordu iletişime geçin yazıyordu daha önceden yazdığım fiyatlar Amerikan şirketin sitesinde yazan fiyatlardı Amerika’da olanlar statü değişimi yaparak başvuru yapabildikleri için daha çok daha hızlı oluyo diyorlar(Amerika da olanlar için yasal statüde olmak kaçak çalışmamak gerekiyormuş en çok öğrenci vizelerinden ve Wat tan eb-3 statüne geçiyorlarmış )Amerika dışından başvuranlara göre Amerika dışında 2-4 yıl sürebilir diyolar ortalama 3 yılmış Amerika’dan başvurularda başvuru onaylandıktan çalışma izniyle hemen başlıya biliyorsun güzel yanı bu .1 yıl içindede green card gönderiliyormuş amerika dışında olanlar başvuru onaylansa bile konsolosluktan green card mülakatı beklemek zorunda kalınıyo süreci uzatan mülakat ama dosya taşıma yapılabilir diyorlar bunada eb-3 kotası var yıllık kota dolsada bir sonraki mali yıldan devam ediyormuş başvurular yanmıyo beklemede oluyo vasıfsızda sponsor olan şirketler mc donalds vendys wallmart Amazon gibi büyük şirketlerin vasıfsız ihtiyacı çok olan şirketler oluyor

    20000$ fiyati var. Forumda mevcuttur konusu. Zaten dv kazanilsa bile o civarda para ile gidilmesi gerekiyor ki orada daha az sorun ile karşilaş. Bence bu para gayet ideal şuan için.


  • @mikael Kusura bakmayın yeniyim. Sohbet odasında nereden soru sorabiliyoruz veya mesaj yazabiliyoruz?


  • @greendream dv2025 aşamalarından sorularınızı sorabilirsiniz, forumu inceleyin


  • teşekkürler


  • @JesusLord
    Anladığım kadarıyla Amerika sınırdan değil ülkelere kurulan iltica ofislerinden işlem yapacak. Ve sınırı kapatacak, çünkü bıçak kemiğe bence dayandı. Trump zaten çılgın biri sağı solu belli olmaz.

    Bu sınır kapatılırsa türkler göze batmaz, bizde uzun yıllar daha çekilişe katılırız.
    Ben en çok çekilişi kazanıp gidemeyenlere üzülüyorum, etkiliyor çünkü.

    Gitmek isteyip çekilişe katılan herkesin gönlünce olmasını dilerim...


  • Ne diyeyim arkadaşlar Trump gelirse Çin ile uğraşacağım çünkü her anlamda ABD ekonomisini sarsacak güce yaklaşmış bir ülke diyor. Abd kendi devlet aklı ise Ortadoğu’da bazı örgütleri eğitmek mühimmat sağlamak ve Yahudilere devlet vermek peşinde. Trump ise Ortadoğu’dan askeri çekeceğim diyor, bakalım belki o zaman Türkiye daha fazla ABD destekli örgütler ile muhatap olmaz ve ekonomisini savaşa değil insanına harcamaya başlar, bakalım hayat neler gösterecek


  • @JesusLord
    O gelene kadar sınırdan geçen geçene.

    Süreç hızlansın diye bekarlar için ayrı bir birim kurmuşlar.

    İltica edenlere gösterdikleri kolaylığın çeyreği kadarını, greencard kazananlara gösterseler , bugün çoğu hazırlıklı kişi yeni hayatlarını kutluyor olurdu.

    Olaylar kontrolümüzde değil.

    Greencard ile gitmeye çalışıp gidemeyenlere üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimizden


  • @JesusLord aman söylentiler işte, kaldırıldı kaldırılacak diye diye seneler geçiyor


  • @JesusLord çin'i düşünmüştüm dil okulu ile gidecektim, onlar avrupa gibi ince eleyip sık dokumuyorlar, ama o sırada her yerde kalkmasına rağmen onlarda covid yasakları devam ediyordu, öylece kaldı, çincede tonlama diye bişey eğer gitseydim o beni zorlardı gibi geliyor.

  • ⭐⭐

    Bu eleman tek başına Biden'a seçim kaybettirecek :)) Bütün Cumhuriyetçi senatörler paylaşmış.
    Adam sınırdan geçer geçmez milliyetçi olmuş 😂 😂


  • @Riethian
    Şaşırdık mı ? Hayır.

    Greencard lı maraton yaptıran sistem iltica edene tatil yaptırıyor.

  • ⭐⭐

    @Mesut-Hakyemez Bu arkadaş baya ünlü oldu bakalım sonu nasıl olacak :))


  • @Riethian
    Kurunun yanında yaşta yanacak gibi duruyor.

    Neden şaşırmıyoruz çünkü , nerde cins bir durum var , bu ülke 1. oluyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

43.4k
Kullanıcı

4.5k
Konu

439.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum