Dv2026 sohbet odasının başlarına baktım da, tanıdık çoğu kişi ya başvurmayacağım artık diyip veda etmiş ki bunlardan biri @ibrahimasar abi etkileyici yazısı ile veda etmişti zaten, diğer tanıdık kişilerde ya uzaklaştı ya umudunu kesti..
Kendi adıma bu kart bana çekiliş kaldırılmaz ise min. 3-5 sene daha garanti çıkmayacağını hissediyorum. Her sene insanın umudu biraz daha kırılıyor, tabi forumu bırakıp başvuranlar da vardır bilemeyiz.
Ben kendime baktım 3,5 ay foruma girmemişim, ama bu öyle meret ki kendisini hatırlatıyor aklınızdan hayatınızdan çıkarmanız mümkün değil, hiç ummadık anda Amerika diyorsun aklına geliyor ve yine belki olur umudu..
Herkes gibi bende boş durmayacağım elbet, b planıma geçmeye çalışıyorum fakat bu uğurda Amerika için güvencem olan parayı harcayarak yapacağım bunu, o sene bana çıkarsa inek şabanın dediği gibi kör talih derim :))
Amerikan rüyasını ve gc’yi bekleyecek halim kalmadı arkadaşlar çünkü bu kart çok isteyene çıkmıyor, hayatımı askıya aldığım yeter zar atacağım ya tutacak ya batacak hoş batsa bile şuanki ölü hayatımdan daha kötü olamaz herhalde
Koşturmaya devam uğraşmaya devam umut etmeye devam o Amerika’yı görmeden ölmeyeceğiz elbet!