• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. JesusLord
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 4
    • Konu 1
    • İleti 616
    • En İyi 299
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 1

JesusLord

@JesusLord

🍸🎄

538
    İtibar
    712
    Profil Görüntülemeleri
    616
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

JesusLord Takip etme Takip Et
    ⭐

JesusLord tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bir Fas kökenli mülteci/göçmen dükkana girip neden alkol satıyorsunuz neden başın açık diye kasiyeri taciz etmiş.. eski Türkiye kalp

66B32398-0484-4F7B-A4C8-C98CE44675D9.jpeg
      Bahaneyle; ne büyük adamsın, seni seviyoruz atam, bize bıraktığın her şey için teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      JesusLord
      JesusLord

@Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Başvurusunu bizzat yaptığımız 11 kişi var birine çıktı onlarda son anda basvuralim hadi dedi hatta öyle bir kriz anında dediler ki oğlum bir yandan ağlıyor çocuklarının resim fonu kötüydü onu düzelttik vs çıkan kişiye son iki dk da basvurdum eminim ki başvuruyu dahi unuttular kardeşim açıklandı diye aramış
      Öyle bir küstüm ki kadere anlam veremiyorum gerçekten Avrupa'da istediği yerde yaşama hakkı var yerleştiği yerde iş kurmaya ev almaya bütçesi var ama ona çıktı bana sen gelme ayıi dedi 😄
      Yazdıklarımı okumayabilirsiniz doldum valla akşam da çok saçmaladım arkadaşlara o kadar çok küfür ettim ki afedersiniz anayım ama çok pis kızgınım evrene kadere feleğe artık bu işlere kim bakıyorsa ben daha çok hakkettim ben ben mevzusu da değil kendimden önce güzel haber beklediğim forum müdavimleri de var ama bu kadarda umursamaz öylesine olanlara çıkması gerçekten canımı sıktı bu kadar tesadüf olamaz sen hariç @Hokkabaz36 çok sevindim sana

Herkes rakip. İstemeyen, bilmeyen, ihtiyacı olmayan, haberi bile olmayan çevrelere neden başvurtursunuz anlamak zor. Sırf hani çıkıyor mu görmek için yapanlar da var. Artık pasaport şartı da kalkacağına göre, bu çevreye başvurma(!) trajikomikliği daha da artacaktır ve biz gerçekten isteyenler soğuk su içmeye devam edeceğiz herhalde. Tabi ki herkesin nasibi kendine, fakat yani bilmeyen aman bi dene diyen birine neden başvuru anlamak zor. Bizzat yaptığınız için onların yeterince istekli/hevesli olmadıklarını düşünerek yazdım bunları kusura bakmayın, herkes dolu. Bari diğer çekilişlerde bunu yapmayın.

JesusLord
      JesusLord

Kedim de benimle beraber laptop başında 4 senedir bekliyor. Ne zaman gideceğiz diyecek yakında 😃 yaşlandı hayvan ölmeden bir amerikan sincabı kovalasaydı iyiydi 😃

JesusLord
      JesusLord
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

İyi pazarlar arkadaşlar 7 yaşından beri Amerika hayali kuruyorum 70 yaşına kadarda kurarım hiç bir zaman bıkmayacağım ümidimi kaybetmeyeceğim hayallerimi bırakmayacağım. Çok değil Amerika’da 3-5. Yılımda şöyle küçük Amerikan evimin bahçesinde mutfağında elimde kahve ile geriye baktığımda gülümsemek istiyorum 🙂

JesusLord
      JesusLord

Son 10 güne girmişken kendime gelecekte buraya bakınca okuyacak anı bırakmak istiyorum 🙂

Benim Amerika’ya olan ilgim 6-7 yaşlarımda başlamıştı, oyun oynarken tv’de çalan “O holy night” ilahisini duyunca oyunu bırakıp televizyona yaklaşmıştım, Amerikan kiliseleri Amerikan bayrakları ve evlerinin gösterildiği bir kayıttı 🙂 işte içime o anda “burası nedir böyle” diyen bir merak oturmuştu 🙂

Ortaokul döneminde yaş 13-14 olduğunda sosyal medyadan Amerika’da yaşayan kişilerle konuşmaya başlamıştım 🙂 her gün konuşuyorduk, günlük hayatlarını paylaşıyorlardı, hobilerini anlatıyorlardı ve ben yine hayran hayran iç geçiriyordum. Hayatlarının bizimkine benzemediğini düşünüyordum 🙂

Lise ve üniversite döneminde Amerika’ya gitmek için her hangi bir atılımım olmadı. Sonrasında Türkiye’ye beni bağlayan çok fazla şey oldu ve günler geçti. Ama onu hiç unutmadım, çocukluk aşkım gibi, takıntı gibi bir şey oldu

Eğer bir gün nasip olursa özgürlük anıtının altında bunları okumak istiyorum ve artık daha fazla yıllarımı yemeden kendimi küçüklükten beri ait hissettiğim Amerika’da yaşamak istiyorum

Bu karta çok ihtiyacım var, bu şansı yakalasak bile sıranın gelmesi gibi teferruatları atlatmakta kolay olmayacak artık, ama her şeye değer 🙂

1. Başvurum, 6. Olmasın.. amin
      JesusLord
      JesusLord

Amerikanın o sessizliğine ihtiyacım var, koskoca sitenin bahçesinde her gün sabahtan akşama kadar oturup dedikodu yapan teyzeleri görmekten bıktım, şöyle Amerikalı komşumla evlerinden bahçesinden hi diyip evlerimize girmek istiyorum, ben gerçekten Türk kültürüne ait değilim dostlar

JesusLord
      JesusLord
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Dv2026 sohbet odasının başlarına baktım da, tanıdık çoğu kişi ya başvurmayacağım artık diyip veda etmiş ki bunlardan biri @ibrahimasar abi etkileyici yazısı ile veda etmişti zaten, diğer tanıdık kişilerde ya uzaklaştı ya umudunu kesti..

Kendi adıma bu kart bana çekiliş kaldırılmaz ise min. 3-5 sene daha garanti çıkmayacağını hissediyorum. Her sene insanın umudu biraz daha kırılıyor, tabi forumu bırakıp başvuranlar da vardır bilemeyiz.

Ben kendime baktım 3,5 ay foruma girmemişim, ama bu öyle meret ki kendisini hatırlatıyor aklınızdan hayatınızdan çıkarmanız mümkün değil, hiç ummadık anda Amerika diyorsun aklına geliyor ve yine belki olur umudu..

Herkes gibi bende boş durmayacağım elbet, b planıma geçmeye çalışıyorum fakat bu uğurda Amerika için güvencem olan parayı harcayarak yapacağım bunu, o sene bana çıkarsa inek şabanın dediği gibi kör talih derim :))

Amerikan rüyasını ve gc’yi bekleyecek halim kalmadı arkadaşlar çünkü bu kart çok isteyene çıkmıyor, hayatımı askıya aldığım yeter zar atacağım ya tutacak ya batacak hoş batsa bile şuanki ölü hayatımdan daha kötü olamaz herhalde

Koşturmaya devam uğraşmaya devam umut etmeye devam o Amerika’yı görmeden ölmeyeceğiz elbet! ✔

JesusLord
      JesusLord

@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

İnsanlar yoruldu sanırım, bir çok eski başvuran imzasını bile güncellememiş. Biz hep buradayız, göçmen vizesi ile ABD ilk giriş konusuna yazmayı bekliyoruzz

Birde şey kısmı var her bilgiyi aldıktan sonra kaybolan arkadaşlar 😂 insanda vefa duygusu olmalı şimdi polemik çıkmasın diye yazmıyorum ama söylenecek cok şey var

Haklısın bu süreçte ABD beklerken kamyona alınmayan şaban gibiyiz
      -e ben
      -sen gelme ulan ayı 😃

JesusLord
      JesusLord

Konya’da barınak olayının görüntülerini gördünüz mü? Kürekle köpeklerin kafasına vurarak öldürüyorlar ve bir çok görevlide izliyor. İp ile çekiyorlar. Artık bu coğrafyada bu insanlarla yaşamaya tahammülümün son demindeyim. Şila’yı kulübesinde yaktıklarında da..

Artık bu coğrafyanın insanıyla yaşamak istemiyorum. Zaten onlarda bizimle yaşamak istemiyor

JesusLord
      JesusLord

Tanrım… banaaaa

JesusLord
      JesusLord

JesusLord tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@BlueGeostar, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Bu sene ilk defa Ucretli olmasi nedeniyle ve kanun yeni cikmasi nedeniyle bence gecikti. Bekleyip gorelim bakalim.

Ücret mi geldi yahu?

JesusLord
      JesusLord

Başvuru ne zaman arkadaşlar

JesusLord
      JesusLord
    • RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

6 başvuru mokoko 7. Bekliyorum kaldırılmadığı sürece başvurmaya devam edeceğim. Gc başvurusu yapmak ve beklemek hobi gibi bişey oldu artık

JesusLord
      JesusLord

@sytahmt, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

selamlar herkese, daha bugün bakabildim sonuçlara o kadar umudumu yitirmişim 😃 Neyse gelenek olduğu için mecbur seneye de başvuracağız herkesin hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun abi bayağı beraber bekliyoruz kaç senedir sohbetimiz vardı maalesef bana da mokoko yine

JesusLord
      JesusLord

Yine eskilerden tanıdık kimseye çıkmamış.

JesusLord
      JesusLord

Geçiş yapalım ama zor buldum bu başlığı bu sene eskiden bin bir heyecanla yeni sohbet odası açılırdı

JesusLord
      JesusLord

@turkeycel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar kolay gelsin bu sene de çıkmadı bana. DV20 den beri çıkmıyor. Lakin biraz foruma bakayım dedim. ciddi anlamda bir dosya taşıma mevzusu dönüyor. Eskiden 30 binler greencardı alırken şimdi 5000 Case numberların mülakata çağrılmayacağı konuşuluyor. Bu durumda Green card fiiliyat da BİTMİŞTİR. Başvurmanın da pek anlamı yok gibi Bu dosya taşıma olayları öyle basit şeyler gibi durmuyor. en azından maddi anlamda ciddi külfettir. Bana yıllardır çıkmıyor ama çıksa bile ayrı bir dert gibi sanki anlayamadım. Bu mevzular için daha önce forumda bir bilgi yazısı var mıdır ya da bilgilendirme yapabilecek birisi ? eğer birisi talihli olursa Ankara mülakata çağrılmayı beklemeden bu işi nasıl başarır ? ve ne gibi bir maliyeti olur? İnsanlar zaten ülkede zar zor geçiniyor. açıkcası 10 binlerce dolar gibi bir masraf varsa zaten karşılanması mümkün değil diye düşünüyorum.

İyicene Loto’dan çıkarttılar kazanmakta yetmiyor cn düşük kazanman lazım.

JesusLord
      JesusLord

İmzamı düzenledim yine mokoko 7. Başvurudan devam

JesusLord
      JesusLord

Fazla kastı hala açmıyor bende bakanlar nasıl bakıyor acaba

JesusLord