140 hala onaylıysa dosya ceacte gorunuyorsa okey ama gorunmuyorsa 824 ile sponsorun nvcye tekrar ıletmesı gerekir diye biliyorum çünkü biz öyle yaptık : pd tarihimiz 2011 .......... 2023 te patron o evrakla 824 doldurdu 2025 te onay geldi şu an randevu bekliyoruz ankaradan . ama yine de bir avukata sorun
Hardwell tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Hatay iskenderundayiz afet bolgesinde olur mu diye o zaman kuzenim ilgilendi ama olmadi @oprmngr
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank Yanitlariniz icin cok tesekkur ederim
-
RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ayriyetten amcamın babama açtığı f4 üzerinden başvurduğu dosyası var onunda priority date 2011.. şu an 2007 dosyalarına bakılmakta olup geç olacağı için I140 dosyası kendisine avantaj sağlarsa patronu da hala sponsor olması dolayısıyla 485 kapatılıp buradan ds60 formunu doldurabilirsem iyi olur dediği için sormamı istedi.
-
RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Teşekkürler ben de bir bakayım bilgi geçerse daha fazla paylaşırsanız çok memnun kalırız çok dağ olun
-
@tufank inceledim evet dediğiniz gibi taşıma işlemi için I-824 formunu doldurmamız gerekiyormuş.
Hardwell tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminlerİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar şimdi bende deneyimi paylaşacağım garip bir şey yaşadım hemen anlatmak istiyorum.
Arkadaşlar mülakata girdik ailecek ameridaki 12 yıl babamın kalmasından dolayı dosyayı incelememiz gerekiyor diyip pasaportu geri verdiler. yarım saat sürdü sonrasında dediler ki sizi öğleden sonra arayacağız buralarda olun ve aradılar mülakatı ertelediklerini bir hafta içinde tekrar yapacaklarını söylediler sonuç ne olur merak ediyorum hiç başına böyle bir durum gelen oldu mu? -
RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminlerİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar şimdi bende deneyimi paylaşacağım garip bir şey yaşadım hemen anlatmak istiyorum.
Arkadaşlar mülakata girdik ailecek ameridaki 12 yıl babamın kalmasından dolayı dosyayı incelememiz gerekiyor diyip pasaportu geri verdiler. yarım saat sürdü sonrasında dediler ki sizi öğleden sonra arayacağız buralarda olun ve aradılar mülakatı ertelediklerini bir hafta içinde tekrar yapacaklarını söylediler sonuç ne olur merak ediyorum hiç başına böyle bir durum gelen oldu mu? -
RE: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri ProblemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
RE: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri ProblemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar,
Babamın EB-3 (PD: 23 Kasım 2011) dosyası. I-140 2013’te onaylandı, 2014’te visa current oldu. Avukat hatası yüzünden çocuklar için (Esra 1998 doğumlu, Furkan 2001 doğumlu) ayrı I-130 açıldı. I-130 received date 4 Mart 2015. Hemen arkasından DNA testi randevusu çıktı, örnekler 9 Haziran 2015’te U.S. Embassy Ankara’da alındı.
Şimdi 5 Mayıs 2026’da Ankara’da immigrant visa mülakatı var. 10 Nisan 2026’da embassy’den mail geldi:
“Please bring any evidence if you have taken any action between the dates of the 1st of January 2014 - 1st of January 2015 for your daughters’ immigration applications.”
Mailde “daughters” yazıyor ama oğlum da dahil. CSPA beyanımızı (31 Ağustos 2025 tarihli) hazırladık. İçinde: Deneyimi olan varsa lütfen paylaşın, çok teşekkürler. Kolay gelsin. 2 aylık gecikme var sorun olur mu @All -
@mby25 ayriyetten Ankara’dan bir şey gelecek mi
-
Tahminimce mart sonu ya da nisan başı gibi gelecek inşallah çünkü şubata hala bakıyorlar sıradayız sanırsam hala
-
18 Şubat dq tarihimiz şubatta dq olup randevu alan varımdır bilgilendirelim birbirimi