• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. newbie97
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 2062
    • En İyi 951
    • Tartışmalı 14
    • Gruplar 1

newbie97

@newbie97

⭐⭐⭐

1530
    İtibar
    1774
    Profil Görüntülemeleri
    2062
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

newbie97 Takip etme Takip Et
    ⭐⭐⭐

newbie97 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Rabbim gurbet ele gidip bayramlarda baklava özlemi çekmeyi nasip etsin aminnnn

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      newbie97
      newbie97
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Merhabalar işsiz gibi 638 sayfayı da okuyarak yeni aranıza katıldım 🙂 Bu sene hiç aklımda yokken başvuruların bitimine birkaç gün kala greencarda başvurdum, şimdi her gün oturup geri sayımı izliyorum umarım tüm forum ahalisine çıkar

newbie97
      newbie97

Selamlar günaydınlar 39 kırklareli ye selamlar 🙂

newbie97
      newbie97

@Darko Aynen öyle, kimin ihtiyacı varsa cidden onlara çıksın özellikle biz gençlerin bazıları cidden psikolojik olarak çöküşteyiz, içimizden birine çıkması resmen kurtarılan bir hayata eşdeğer olur neredeyse 🙂

newbie97
      newbie97

Sonuçlar hazırdır siteye yüklenmiştir sadece zamanın gelmesini bekliyoruzdur...

newbie97
      newbie97

Özellikle aman diyim kazananlar akrabalarına hemen yetiştirmesinler gc yi fiili olarak ellerine alana kadar 🙂

newbie97
      newbie97

Son günlere geldik diye sinirler gergin herkes sataşacak bir konu veya kişi arıyor bence, tatlı yiyelim tatlı konuşalım boşverin 4 gün sonra hepimiz dağılacağız buradan zaten kazananlar istediği yerden yardım talep etme hakkına sahip ister burada sorusunu sorar ister discord grubu bulur orada sorar, ister telegram bulur oraya girer sorar, ister danışmanlık şirketine sorar, isterse hiçbir şey sormaz burayı da terkeder kcc ne diyorsa onu yapar alır vizesini nolcak yani

newbie97
      newbie97
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Geri sayım sayacında 3 haneli sayılardan 2 hanelilere tam da şuan girdik 🙂 Darısı tek haneli sayılara, dakikalara...

newbie97
      newbie97

@SYTSNGR Hocam havalimanında bile haber vermeyin uçak rötar yapar bir şey olur abd ye varınca verin bence haberi hatta gc basılsın alın dönün öyle verin 😁

newbie97
      newbie97

Bizim yaşayacağımız max iltica macerası bu kadar olur bence 😃

newbie97
      newbie97

newbie97 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@kemal85 Planlı bile yapıyor olabilir aklıma gelmiyor değil, elonla tüm her şey senaryo bile olabilir bazı amaçlar için. Siyasilere güven olmaz ama her ne yapıyorsa kendi kuyusunu kazıyor 3 senesi var sonra koyacaklar kapının önüne

newbie97
      newbie97

@kemal85 Bütçe açık vermiş trump ın yaptığı iş iş değil, bu protestolar hep bütçeye mal oluyor oysaki california abd nin en güzel yeri benim gözümde böyle olayların çıkması kötü ekonomik olarak hemde itibar olarak.

Bir ülkenin devlet başkanına saygı duyman için dış siyasetine bakmamak lazım. O devlet başkanına ülkesinde ne gözle bakıyorlar o önemli. Yoksa bazı devlet başkanları var diğer ülkeler çok iyi diyor saygı duyuyor ama ülkesindeki adam ona saygı duymayınca bir anlamı kalmıyor. Trump geldi ne ülkesindeki adam saygı duyuyor ne dış ülkedeki adam çok kötü durumda kaldı bence

newbie97
      newbie97

@ari-luli iptal edilebilir bilet almanız lazım onun fiyatı da normal biletten fazla oluyor. Normal bilet almaya kalktığınızda eco, flex, flex plus gibi ibareler oluyor onların altlarında yazanları okuyun iptal edilebilir oluyor flex pluslar ama ona göre de fiyatları pahalı oluyor. Pegasus 10 günlük veriyorsa thy ye ve diğer havayolu firmalarına bakabilirsiniz

newbie97
      newbie97

@falsepoet Uygun zamana denk getirirseniz thy ile aktarmasız 6 kişinin gidiş dönüş toplam uçak bileti 150 bin tl civarı tutuyor. Gerisi otel masrafı ve diğer gc harcamaları. Otel ise size kalmış bütçenize göre tutarsınız. 900 bin tl tutma ihtimali yok gibi bir şey uçak bileti 300 bine de var 140 bine de var tarihi iyi seçmeniz lazım. Sizin hesabınızla eb3 daha ucuza geliyor gc dan

newbie97
      newbie97

Birde aklınızda bulunsun hiçbir dövizci tl yi kabul etmez o yüzden nakit götürecekseniz de döviz götürün yanınızda. İlk gördüğünüz dövizciye de girmeyin şöyle 3-5 tanesine bakın hangisi düşükten çeviriyorsa onda değişim yapın. Ben olsam karttan öderim zaten her yerde kart geçiyor nakite bile ihtiyaç yok ama ne olur ne olmaz diye götürmekte fayda var

newbie97
      newbie97

@ari-luli farketmiyor herhangi bir banka kartı veya kredi kartınız olsun yurtdışında kullanıma açık olsun ister normal kartla ödeme yapabilirsiniz isterseniz de bankamatikten para çekebilirsiniz. Tl hesabınızda para olsa da kura otomatik çeviriyor öyle veriyor parayı size yani tr de nasılsa orada da öyle. Ancak bankamatikler komisyon alır o yüzden çekmenizi önermem direk kartla ödeme yapın.

Yanınızda döviz götürüp oranın para birimine bozdurabilirsiniz ancak havalimanlarında ve turistik yerlerde genelde yüksekten bozduruyorlar. Yemek alışverişte karttan ödersiniz direk, nakite ihtiyacınız olan yerlerde de nakit kullanırsınız ancak size kalmış ister buradan euro götürün bozdurun ister bankamatiklerin komisyonuna razı olun tercih meselesi ama ben olsam buradan euro götürürdüm

newbie97
      newbie97
    • RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

@mertq İyi hatırlattınız hiçte gözüme batmıyordu bu senenin hnbs si 😁

Gündem içinde yayımlandı
      newbie97
      newbie97

@ari-luli Tamamen kendi şahsi fikrimi diyeceğim, ben olsam referans kullanmazdım çünkü bunun orada tanıdığı akrabası var gidip geri dönmeyecek gözüyle bakıyorlar. Bunun yerine şengen almak için en yüksek şans neresiyse orayı denerdim. Örneğin ankaradan portekiz şengeni çıkıyor veya edirneden bulgar şengeni çıkıyor sanırım %90 oranın üzerinde çıkıyor. Bunun tablosu vardı aklımda kalanlar bunlar. Herhangi bir şengeni alınca zaten oradan istediğiniz ülkeye uçabiliyorsunuz bu yüzden bence hangi ülkeden aldığınız farketmez bu yüzden en çok onay oranı olanları deneyin

newbie97
      newbie97
    • RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

@EasternStar Beni en çok düşündüren kısım yazılımsal kısmı. Bu yasa bugün geçse yazılımsal olarak kaç günde hazır olur acaba sonuçta 1-2 günde hazır olacak şey değil test edilecek vs bu da zaman alır

Abd de belirli gruplar var malum trump un her yaptığına itiraz eden dava açan kuruluşlar var ben bu yüzden bu sistem gelse bile max 1 sene süreceğini düşünüyorum sonra pasaport gibi davayla iptal ettirirler tahminimce

Gündem içinde yayımlandı
      newbie97
      newbie97

@kemal85 Malesef onu biliyorum geçen sene internette şöyle bir yazı okumuştum adam görsellerden rastgele fotoğraflarla başvurmuş isim vs sallamış 16 sahte başvuru yapmış 2 sine çıktı diyordu. Bu adam gibi 1000 tane ülkenin kapılarından tutan vatandaş olsa verilecek 3 bin vizenin yarısına çökerler zaten daha da kimseye çıktığını ettiğini duymayız vizenin

Gündem içinde yayımlandı
      newbie97
      newbie97