• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ayvalik10
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 188
    • Konu 62
    • İleti 9377
    • En İyi 5350
    • Tartışmalı 150
    • Gruplar 1

ayvalik10

@ayvalik10

⭐⭐⭐⭐⭐

9771
    İtibar
    14030
    Profil Görüntülemeleri
    9377
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum edremit/balıkesir

ayvalik10 Takip etme Takip Et
    ⭐⭐⭐⭐⭐

ayvalik10 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• kazandıktan sonra amerikada ki hayatınıza kadar herşeyin toplanmış hali

en güncel halini linki güncelledim. 2 farklı yerden yükledim isteyen istediği yerden indirebilir.

https://disk.yandex.ru/d/mOvVJf5CI_JG2A

https://drive.google.com/file/d/1syUdFXLRbEF8essNk-8VJTtrsOfz-Cfb/view?usp=sharing

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Günaydın herkese bu cumartesi günü saat 19.00 dan sonra kazanan kişilerin dolduracağı formun ismi DS260 formudur. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Immigrant Visa - Sign In
      Bu form kazanan kişinin kendi hayatı – aile hayatı – iş hayatı – eğitim hayatı gibi tüm yaşamında sahip olduğun her konuda Amerika hükümeti kısaltma KCC diyeceğimiz kısma bilgi vermektedir. Bu form da yazdığımız her bir bilgiyi evraklarla destekleyeceğimizi unutmayın. Bu yüzden hangi evrakta nasıl yazıyorsa sizler de bu evraktaki bilgilere göre dolduracaksınız.
      1- Kendi hayatınız;
      Burada sizin 16 yaşınızdan sonra ki adreslerinizi istiyorlar. Öncelikle bu bilgi için aşağıdaki linkin çıktısını indirinŞimdi bu adrese göre sizler bu ds260 formunu dolduracaksınız. Fakat adres değişikliği yapmanıza rağmen bildirmediyseniz bu kısımda çıkmaz. Sorun değil. Sizler ailenizin adresinizi yada hatırlayabildiğiniz kadarını yazmanız yeterli olacaktır. Yoksa KCC sizin acaba 20 yaşında hangi adreste yaşadığınızı ispat etmek için dedektif tutmaz rahat olun. Ailenizi gösteren evrak çıktısı alırken soruda KURUMA İBRAZ kısmına KCC yazarak indirin.

Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama

Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü merkez veri tabanındaki Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz.

Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama

Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü merkez veri tabanındaki nüfus kaydınızı sorgulayabilir, barkodlu olarak nüfus kayıt örneği belgesi alabilirsiniz.

11.jpg

Amerikada ki adres için de green kartın kart olarak ve SSN kartın basılıp gönderilmesi için adres yazacaksınız. Fakat gelen postacı posta kutusuna bakarak bırakır. Sizin bu posta kutusunda isminiz yazmadığı için bırakmaz bu yüzden yazacağınız kişinin isminin başına “c/o” şeklinde yazmanız gerekiyor ki o kişiye sizler yetki vermiş oluyorsunuz.
      2- İş Hayatı
      Geçmiş yada şimdiki zaman da yaptığınız iş tecrübelerinizi yazarken rahat olun. Yine adreste ki gibi tarih ve isimlerini aklınızda kalan şekli ile yazın. Yoksa KCC sgk genel müdürlüğü sistemine bağlanıp sizin hangi yıllar da işyeri numarasından bulup hangi işyerinde çalıştı diye kontrol edecek değil. Böyle bir yetkisi yoktur.
      3- Eğitim Hayatı
      Eğitim ise lise ve üniversite mezunu ise onu yazman gerekiyor. Sonuçta kriter nedir sen en az lise mezunu oldun mu diye. Elinde en son hangi kurumun diploması varsa onu göstersen de oluyor. Üniversite Öğrenci olsan da öğrenci belgesi gerekiyor Yoksa yüksek lisans yapıyorum fakat doktoraya da göz kırpıyorum yada 4 yıllık okurken aynı zamanda 2 yıllık açıktan da okuyorum gibi karmaşık yazmanıza gerek yok. KCC tek bir şey istiyor sen yazdığın öğrenimi belge olarak göster. Yoksa YÖK sistemine girip senin tüm eğitim geçmişine bakmazlar. Şimdi lise okuyanlar ancak 2024 yazında mezun olması kesin ise kendisini lise mezunu olarak yazsınlar. Çünkü en erken mülakat tarihi ekim ayında başlayacak bu yüzden lise mezunu olarak yazmalarında hiçbir sorun yoktur.

Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama

Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama

Bu hizmet ile, üniversite mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir ve barkodlu üniversite mezun belgesi oluşturabilirsiniz.

Açık Öğretim Liseleri Mezuniyet Belgesi Sorgulama

Açık Öğretim Liseleri Mezuniyet Belgesi Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir ve barkodlu açık öğretim lisesi mezuniyet belgesi oluşturabilirsiniz.

Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulama

Lise Mezuniyet Belgesi Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, lise mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir, barkodlu lise mezuniyet belgesi oluşturabilirsiniz. Bu hizmet ile 2008 yılı sonrası mezun olmuş kişileri için belge oluşturulabilmektedir.

4-Askerlik Hayatı
      Aynı şekilde askerlik belgesi olarak en sonra yazacağım linklerden alacağın askerlik belgesi durum belgesinde ne yazıyorsa onu yazın. Tekrar yazıyorum KCC milli savunma bakanlığı sistemine girip senin askerlikte ne yaptın ceza aldın mı yada ödül aldın mı gibi bilgilere ulaşamaz. Kısa dönem askerlik yapmak isteyenler de yapıldı yazabilir. Sonuçta evraklar artık mail atılmayacak mülakat zamanı biz götüreceğiz bu yüzden cn numarasına göre askere gideceklerin durumuna bakarız

Askerliğim

Askerliğim

Bu hizmeti kullanarak; askerlik bilgilerinizi görüntüleyebilir, durumunuza göre yapabileceğiniz veya yapmanız gereken askerlik işlemlerini gerçekleştirebilir ve askerlik süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Adli sicil kaydını diğer evraklar da olmayan şeklinde ingilizce alabiliyorsun. Burada yazan herhangi bir kayıt varsa o suça ait mahkeme kararını İngilizceye çevirtmen gerekiyor. Bu çeviri olayı aynı zamanda karar verilmiş boşanma davası için de geçerlidir. Yoksa devam eden bir boşanma kararı varsa sen hala evli gözüküyorsun. Yoksa ben birisiyle ağız dalaşına girdim yok çelme taktım göz altına alındım gibi suçlar işlesen de sonuçta bu evrakta yazmıyorsa yazma kafaları karıştırma sakın.

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak Adalet Bakanlığı tarafından verilen adli sicil kaydı bilgilerinize erişebilirsiniz, bilgilerinizin bir kopyasını alabilir ve işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

22.jpg

DS260 formun boş hali ve nasıl indireceğinizi anlatan hem yazı hem de video var 2 adet link var istediğiniz yerden indirebilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/1ZMj4NGAVGBsqbsC9PPabhvbN4cdb-8wA/view?usp=sharing

Yandex

Yandex

Finds everything

ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: ABD'de tanıdık olmadığı için korkuyor musunuz?

@Erkand, içinde söyledi: Korkuyormusunuz

tanıdığımız kimse yok

bir forum müdavini olarak sana "tanıdığımız kimse yok" bu cümleyi hiç yakıştıramadım. Sen gidipte kimse sana yardımcı olmadı mı forumda ki kişiler her daim birbirileri ile bağlantıda oluyorlar sadece sen bilmiyorsun. @semavi şimdiye kadar kaç kişiye iş verdi yada diğer kişiler gibi kaç kişinin hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyorlar. Ondan dolayı korkma olayını şöyle düşün. Türkiye de sürekli BELEŞE - TORPİLLE kendi başına hiçbir şey başaramamış hep başkaları hazır önüne getirmiş kişi isen KORK yoksa bizim gibi çalışan insanlar dünyada hiçbir ülkesinde korkmasına gerek yok (TÜRKİYE HARİÇ)

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

günaydın umudunu kaybetmeyen - kaybetmemek için green karta tutunan kişiler kaç gündür benim paylaştığım site olan idphoto4you resimler 3 adet kontrol sitesinden geçiyor fakat kılavuzda yer alan photo tools programında neden hata alıyoruz ile ilgili sürekli yazıyorlar mesaj atıyorlar. Artık aşağıdaki resimlerden sonra kimse hala ben bu hatayı alıyorum diye yazmazsa sevinirim. Bu hata ile ilgili olarak açılan başlığa da buraya gelip bu ispat ettiğim olaya bakmaları için de ileti bıraktım.
      aşağıdaki ilk resim internet bulduğum bir vesikalık resim
      vesikalik-fotograf-kc1643538-1-3af5b785a9ac41df9fac0b9fd4dad15a.jpg
      bu resmin ayrıntısına bakar mısınız
      ayrıntı.jpg
      şimdi ilk bu resmi idphoto4you olarak düzenledim. aşağıdaki resim düzenlenmiş resim
      vesikalik-fotograf-kc1643538.jpg
      idphoto ile düzenlenmiş resmin ayrrıntısı
      ayrıntısı.jpg
      şimdi aynı vesikalık resmi photo tools düzenlemek için yüklüyorum bana gelen hata
      hata.jpg
      İŞTE EN BÜYÜK OLAY BURADA PATLAK VERİYOR ÇÜNKÜ HATAYI OKURSANIZ EN AZ 600 X 600 OLMASI GEREKİYOR DİYOR
      bu hata üzerine koyulan resim aşağıdaki gibidir
      vesikalik-fotograf-kc1643538-1-3af5b785a9ac41df9fac0b9fd4dad15a.jpg
      bu koyulan resmin AYRINTISINA ÇOK DİKKATLİ BAKIN
      ayrıntısı.jpg
      daha sonra photo tools ile resim düzenledim
      cropped-vesikalik-fotograf-kc1643538-1-3af5b785a9ac41df9fac0b9fd4dad15a.jpg
      ASIL BOMBA BURADA BİZ BURADA RESMİ AYRINTISI KAÇ KOYMUŞTUK 602 x 602 FAKAT PROGRAM NE YAPTI
      ayrıntısı.jpg
      sonra her iki resmi de kontrol sitelerinden kontrol ettim önce id photo düzenlenen resimler
      11.jpg
      22.jpg
      33.jpg
      44.jpg
      55.jpg
      şimdide photo tools ile kontole sokalım
      11.jpg
      22.jpg
      33.jpg
      44.jpg
      55.jpg

SONUÇ: idphoto4you resmi tam olarak 600x600 olarak ayarlıyor. Ancak phototools kendisi 600x600 getirdiği için bu hatayı alıyorsunuz. Önce yüksek 600 üstü bana yükle diyor sonra ben indiricem diyor. Her iki kontroller arasında ki tek fark budur işte. Bu arada KCC bu kadar cetvelle ölçüm yapıyor mu ASLA sana verilen kriterlere uyuyor mu uyuyor bu kadar ARTIK KAFANIZA SOKUN SİZLER KAZANAMADIYSANIZ RESİMDEN DEĞİL ŞANSINIZ YOK. Bu kadar basit siz seçilemediniz diye sağa sola sataşmayın hataları başka yerde aramayın kurada çıkmadı bu kadar tombala oynarken beklediğin rakam çıkmayınca bu rakam torba da yok mu diyorsunuz ondan artık suçlu aramayın sadece şansınız varsa çıkacak bu kadar basit.

ayvalik10
      ayvalik10

@marpessa

• 7 mayıs açıklandığı zaman site de mektup varsa ozaman kazandınız demek oluyor. Bu mektubun sol ortasında CN2023 ile başlayan bir uzun numara olacak bizim için son 5 rakamı önemli.

• 10 ile 12 mayıs gibi DS260 formu açılacak. Bizim zaten 5 mayısta paylaştığım belgeler sayesinde hazır olacak sadece kopyala yapıştır yaptık. DS260 kayıt ettik. Evet en berbat kısma geldik. BEKLEME moduna girdik. Çünkü eylül ayında ekim ayında mülakata girecek olan numaraları gösteren ilk bülten 15 - 17 eylül de açıklanacak. Bizim son 5 rakam bu bültende ki numaranın altında ise mülakat tarihi verilmesini bekleyeceğiz mülakata tarihi belli oldu mu ozaman biz unganlardan doctorun.com sitesinden randevu alacağız. Şimdi bu kısma herşey hep aynı idi. Şimdi ilk defa bu sene ne denendi. Daha devam edip edilmeyeceği belli olmayan kısım geliyor.

• Bu yıla kadar evrakları senden mülakat tarihinden önce mail ile istiyordu KCC. Daha sonra sen kendilerine mail ile atıp onlardan ikinci mail geliyordu evet biz evrakları aldık işliyoruz diye. Daha sonra bu evrakları KCC mülakat zamanı ankaraya gönderiyordu. Fakat bu sene o kadar yığılma olayı oldu ki KCC boğuldular evrakların altında.

• KCC dedi ki ne ben senden evrak istiyorum ne de sen bana evrak gönder diye. Sen mülakata giderken yanında götür dedi. İşlemler hızlanması için. Bu denemenin sonucuna göre 2023 için eski usül mü yapacaklar yoksa bu deneme başarılı olduda devam edecekler belli değil soru işareti bu kadar basit yani
        Bunu allayıp pullamanın bir anlamı yok abartanlar saçmalıyorlar.

ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: Amerika'daki ilginc deneyim ve gozlemleriniz

@kivo ilk siparişini aldığı andaki olayı anlatsın da hepiniz yerlere yatın.
      "Ya bakın ne anlatıcam ilk abd ye geldim ingiliççe kırık tabi biraz 🙂 neyse para kazanayım diye favor yapayım dedim. Adamın biri sipariş vermiş 10 mil ötede saat 21 i geçmiş acaip yoruldum tabi neyse geldim siprşi alacağım yere kız bana milkshake verdi bende bana verdi sandım içmeye başladım yavaştan.. bi taraftan da kıza teşekkür ediyorum ama 🙂 kız döndü gitti.. dedim terslik var sipariş nerde die sordum kız elinde dedi 😂😂 içmiş bulundum biraz.. neyse gidip teslim ettim ama recep ivedikimsi bir anı olarak bende kaldı "

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@lamak-sadla LÜTFEN burada ispatı olmayan tamamen kişisel olumsuz düşüncelerinizi yazmayın ozaman sizler eylül 2028 kadar foruma gelmeyin ne de olsa dv 2029 olacak diyorsun. Kaldı ki ekim mülakatların başlamaması için resmi bir açıklama gelmedi. Bu mülakatların tarihi ile ilgili gecikme olmayacak diye şubat ayı gibi açıklama yapıldı. Ondan dolayı LÜTFEN burada olan kişilerin morallerini bozmayınız. Eğer ispatınız yada deliliniz varsa burada paylaşın.

ayvalik10
      ayvalik10

@birisi

didim akbük oğlanları tatile götürdüm. Kürkçü dükkanı ofise geri döndüm. Gelirken de elim boş gelmedi herkes burada galiba. Ekte ki dosya da hem boş DS260 formu hem pdf dosyası var. Hem de youtube linki yazan not defteri var.

https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing

ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

@Emre-Kalafat bu forumda ne işin var senin ozaman danışmanlık şirketine para vermeye niyetin varsa burada biz aileyiz sen bilmiyorsun galiba 9 mayısta tüm soruların cevaplarını bulacağın paketi yayınlayacağız içinde DS260 boş hali de olacak açıklamalı ekran görüntülü hem de o yüzden bir daha başkalarına para vermek gibi cümle kurmazsan seviniriz. Burada sadece pasaporta vize basılmaz geriye kalan tüm soruların cevapları vardır.

ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

günaydın canım forum ailesi üyelerim günaydın yorum yada paylaşım yapmayan bilgileri alıp başka yerler de youtube gibi bilen birisi gibi video çekenler sizlere de günaydın. Bİr kaç gündür giriş yapmayanlar o kadar sayfayı okuyup en sona gelenler arada ds 260 yardımcı kılavuz olan dosya ve bilgileri paylaştık. Aşağıdaki sayfadan bulabilirsin. Yazının en sonunda 2 tane link var o linklerden ds 260 boş halini bir de nasıl dolduracaksın yazılı bir de anlatan videonun linki yazılıdır

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6413/dv2025-sohbet-odası/13589?page=680

ayvalik10
      ayvalik10

ayvalik10 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@barlaymash Sakın AOS güvenmeyin çünkü yeni kararlar çıkıyor AOS artık zorlaşıyor. Hatta kaldırmışlardı ancak iptal edildi. Fakat bu kadar oynak bir durum için 6-7 ay gecikmeli de olsa beklemek mantıklı

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10

@Okcan ilk mülakat ekim de başlayacak temuuz - ağustos başvuru olsun eylül de çekilsin ekimde mülakat olur ondan insanların ümitlerini LÜTFEN kırmayın elinizde resmi bir bilgi varsa paylaşır mısın

ayvalik10
      ayvalik10

@eco her yeşil kartlı kişi amerika içinde çekilişle birlikte almadılar bunun evlilik var sponsorluk var yatırımcı vizelerden geçişleri var ondan dolayı bunlar araştırılıyor. Yoksa çekilişle gelenleri kimse suç işlemedikçe yasadışı bir şey yapmadıkça ellemezler çünkü senin tüm secereni inceleyip green kartı kendileri verdiler diğer evlilik mesela green kart alana kadar evli kalıp sonra boşanıyorlar ondan durumlarını güncelleyecekler

ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: Gezi planlamadan once Ice korkusu

@Ist-to-NY amerika çıkış tarihlerin çok sık değilse zaten vatandaşlık için başvurun gelmesi gerekiyor. Ondan dolayı bu stres panik gerek yok sen kuralları bilen nasıl davranmasını bilen kişisin. Ondan dolayı gidip gönlünce eğlenirsin

Hukuk Sistemi içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10
    • RE: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

@efemu35 sigorta mantığı dünya da her yerde aynıdır. Türkiye de 15 yıldır sigortacıyım. Türk ağzı ile konuşayım sizde kasko yok. Ondan dolayı sadece trafik poliçesi var. Trafik poliçesi karşıya verdiği zararı karşılar. Yani bu kaza da sizin taraf mağdur mu yoksa suçlu mu eğer mağdur iseniz zaten siz karşı aracın trafik poliçesinden liability üzerinden dosya açtırmanız gerekiyordu. Ancak siz suçlu iseniz kendi aracınızın hasarını liability de ek primle teminat almadıysanız zaten cebinizden ödeyeceksiniz. İptal kısma gelirsek bir poliçeden hasar dosyası açıldığı zaman dosya olumlu yada olumsuz kapanmadan hiçbir şekilde iptal olmaz.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      ayvalik10
      ayvalik10

@BerkanCaliskan @iamadmr geçmiş yıllar da mayıs çekilişi iptal edip temmuz da tekrar çekiliş yaptıklarından haberin yok galiba. Kaldı ki ilk mülakat 1 ekim de başlayacak sence bu kadar ileri teknoloji varken çekiliş çekmek süre olarak ne kadar sürer. Bu ekim - kasım başvuru yapıp mayıs çekiliş yapması 1990 yılından beri gelen bir kuraldı. Ozamanlar da mektupla olurdu @MySea bizzat mektupla gelen kişidir. Ondan dolayı bu kadar olumsuz konuşmayalım resmi bir yazı gelmedi ertelendi diye. Ancak resmi yazı olarak mülakatlar ekim - kasım ayında olacak diye var. Ondan dolayı resmi yazı gelmeden LÜTFEN böyle kanıt olmadan olumsuz konuşmayalım. Bu kadar emin konuşmak için USCIS yada KCC başkanı ile görüşmen gerekiyor. Bu ay çıkan istatistiklere baktın mı hiç tarihi boyunca giden amerika vatandaşı gelenden daha fazla. Ondan dolayı burada ümitle bekleyenler var eğer ispatın delilin varsa iptal olduğuna dair açıklar mısın. Bizde öğrenelim.

ayvalik10
      ayvalik10

@iamadmr hangi kurallar ne oldu ki açıklar mısın.

ayvalik10
      ayvalik10

@mlsscu delivery işine yeni başlayan zaten video çekmiyor. Hesap açılışı en az 2-3 yıl olmuş büyük order yeni veriyorlar kendisine ondan sonra bakın işte para kazanıyorum diyorlar sen 2-3 yıl öncesinde ki bakiyeleri bir paylaş bakalım. Bir iş zor bulursun derken haklısın ancak yıllardır bizde diyoruz ne iş olsa yaparım kafasında geliyorlar gelmeden sende hak vereceksin eğer tesisat klima inşaat gibi işlerden anlayıp gelsen amerikaya aç kalır mı bu kişi söyler misin. Ancak nasıl olsa iş bulurum kafasında geldikleri için iş yok. Orada iş bilmen için açılan kurslara da katılmıyor

ayvalik10
      ayvalik10

@LSkae
      b0817461-8f5e-4747-9d31-08c3366d1bac-image.png

532ef58b-9175-4bba-8c47-1cab3083db7c-image.png

buradaki kişi senin ismin dimi. LÜTFEN araştırmadan cevap yazma. Yalan yanlış bilgi vermiyorum dediğin 3 yukarı ileti sen yazmadın mı yoksa senin hesabına girip başkası mı yazıyor bu cümle senin iletinden almadım mı şimdi

" direkt red yerim herşey başlamadan biter araştırdım bipolar bozukluğu olanlar kabul edilmiyor"

ayvalik10
      ayvalik10

@LSkae 2 yıldır sürekli bu soruyu sormuşsun. Ancak cevabını forumda aramayıp gidip başka yerlerde aramışsın. Kaldıki yalan yanlış bilgi bulmuşsun. Sonra buraya gelip bu yalan bilgiyi yazmaman gerekiyor. Eğer başka yerlere gidip araştırmak yerine forumda araştırsaydın @ssoydan88 üyemizin aynı hastalık olmasına rağmen amerikaya gittiğini görürdün.

ayvalik10
      ayvalik10