Silindi.
Murat 4 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
herkese iyi akşamlar, iyi geceler.

Murat 4 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@MaxCaufield zaten zorlaştırmışlardı, zaman ne gösterecek bakalım, trump gitmeden bişeyler düzelmez gibi, abd'li ler bu işlere ne diyor acaba.
-
@kemal85 dalga geçiyor herkesle, bigün kanadayı istiyor, bi gün zelenskiye, herkesin önünde bişeyler diyor, bakalım ne olacak.
-
@heyysanadiyom Amerika yine bi yerlere demokrasi götürmeye karar vermiş, tek dertleri petrol, varsa eğer yeraltı kaynakları, altın, siyasi sebepler.
-
yeni yıl ışıkları yanmış yine, kardan adamda gelmiş, o zaman tüm forum ahalisine mutlu yıllar.

-
@Youmut baktım ama net bilgi bulamamıştım, balkanlarda bazı ülkelerde ayrı vinyet gerekli diyen vardı, teşekkürler.
-
@heyysanadiyom hazır konu açılmışken belki bilginiz vardır diye sorayım dedim, schengen ile bulgaristandan girip çıkabiliyormuyuz, veya gidip geri dönerken, bu schengen vizesi olmaz derlermi, birde vinyet hakkında bilginiz varmı.
-
@SUAT-GUNAY
benim seviye sıralamaları değişiyor, ama dediklerinizin hepsi doğru, geçen yıl şurada bir fotoğraf diye onu kullandım, bu sene bakıcam, evde fotoğraf çekme seviyesine ulaşmadım henüz, buranın muhabbetini de özlemişim. -
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Erdi-Gultekin Merhaba sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığından sorun.