Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • alt text
    Yesilkart Forum, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma amacı güden bireyleri sosyal bir ortamda birleştirmek, birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamak ve bu bireyler aralarındaki iletişim, ilişki ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla kurulan bir göçmenlik forumudur ve bu platformdan yararlanmak isteyen herkese açıktır.


    Biz Kimiz?

    Bizler, uzun süredir farklı platformlarda güncel, güvenilir ve doğru bilgiler paylaşarak ABD'de Yaşam, Amerikan Vizeleri ve Göçmenliği konusunda ihtiyacı olan kişilere maddi bir beklenti gütmeden yardımcı olmaya çalışan ve her geçen gün benzer amaçlarla aramıza katılan yeni üyelerimizle büyüyen geniş bir aileyiz.


    Amacımız?

    Amerika'da birbirlerine maddi çıkar beklentisi olmadan yardımcı olacak, bilgi sahibi olduğu konularda bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktan çekinmeyen, birbirlerine karşı saygılı ve duyarlı bir Türk topluluğu oluşturmak.


    İletişim

    Forumla ilgili fikir, öneri ve soru ve sorunlarınız için: [email protected]



    Yesilkart Forum
    Amerika'daki Türklerin Bilgi ve Deneyim Paylaşım Noktası


    Not: Sitemiz çok yakında yeni bölümlerini de kullanıma açacaktır.


  • Oncelikle her turlu yardiminiz icin tesekkur ederim ozellikle, @crazycells Bu foruma, degil dakikalarinizi saatlerinizi veriyorsunuz. Britsimon'in sitesinde donate diye bir secenek var. Bu secenegi buraya koyamaz miyiz? Eminim, bunca ugrasa karsilik vermek isteyecek insanlar olacaktir. Lutfen yanlis anlamayin, siz burada saatlerinizi harcarken belki bir faydasi olur sizin de hayatiniza diye soyluyorum. Onun haricinde, her dinden aldiginiz hayir dualarinin haddi hesabi yoktur zaten 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jade Künye içinde söyledi:

    Oncelikle her turlu yardiminiz icin tesekkur ederim ozellikle, @crazycells Bu foruma, degil dakikalarinizi saatlerinizi veriyorsunuz. Britsimon'in sitesinde donate diye bir secenek var. Bu secenegi buraya koyamaz miyiz? Eminim, bunca ugrasa karsilik vermek isteyecek insanlar olacaktir. Lutfen yanlis anlamayin, siz burada saatlerinizi harcarken belki bir faydasi olur sizin de hayatiniza diye soyluyorum. Onun haricinde, her dinden aldiginiz hayir dualarinin haddi hesabi yoktur zaten 🙂

    Rica ederim sayin @jade 🙂 Forumdan yararlaniyor olmaniz ne mutlu 🙂

    Nazik cumleleriniz ve iyi niyetli dusunceleriniz icin cok tesekkurler; lakin grubumuz kar amaci gutmeyen bir gruptur; o nedenle sitenin bagis almasi veya herhangi bir moderator ya da uyenin forumdan maddi gelir elde etmesi uygun degildir. Ben daha once facebook grubunda duyurusunu yapmistim ama herkesin bildigini dusundugumden forumda yapmadim; sizin araciliginizla foruma da planlari aktarmis olayim. Yesilkart Forum, ABD'de Yasam ve Gocmenlikle ilgilenen ve maddi cikar gutmeksizin birbirine yardimci olan uyelere sahip olan ve onumuzdeki yillarda diger bolumlerinin de kullanima acilmasiyla temel olarak;

    • forum
    • facebook grubu
    • ilan ve duyuru sayfasi
    • youtube kanali

    olarak 4 temel bolumden olusacak bir platformdur. Web sitemizin teknik masraflari su an sayin @devmach tarafindan karsilanmaktadir. Farkettiginiz uzere forumumuz su an reklam almiyor, fakat yakin zamanda reklam almaya baslariz diye dusunuyorum. Bu durumda elde edilen gelir once forumun teknik altyapisina harcanip, artan butun gelirler Turkiye'nin aydinlik gelecegine katkida bulunmak icin -corbada bizim de tuzumuz bulunsun diye- CYDD (Cagdas Yasami Destekleme Dernegi), TEV (Turk Egitim Vakfi), ALIKEV (Ali Ismail Korkmaz Vakfi) ve LOSEV (Losemili Cocuklar Vakfi) gibi cagdas ve bilimsel egitimi destekleyen yardim kurumlarina ve derneklere Yesilkart Forum uyeleri adina bagislanacaktir.

    DV2019 surecinde forumumuz araciligiyla Green Card lotosuna basvuru yapmak isteyen kisilere LOSEV'e bagis karsiliginda hizmet verdik, her ne kadar su an YouTube kanali gelir uretmiyor olsa da uretmeye baslayinca yine bu gelirler CYDD'ye aktarilacaktir (Ben yakin zamanda musait olunca kanal icin video cekmeye baslayacagim, su an sadece teknik video'lar yer aliyor kanalda. Ayrica belirtmek isterim kanal butun uyelere aittir, dolayisiyla video cekip kanala yuklemek isteyen uyeler cekinmeden benimle iletisime gecebilirler).

    Forumumuz her gecen gun buyuyor, konu yelpazesi genisliyor. Bu, zaman bulduklarinda gonullu olarak foruma girip bilgi ve deneyimlerini aktaran uyelerimiz sayesinde oluyor. Eger olusuma katki saglamak isteyen arkadaslar varsa tek yapmalari gereken forumun bir parcasi olmak, forumu sahiplenip ABD'de yasam konusunda bilgi ve deneyimlerini foruma aktarmak. Ayrica illaki maddi yardim yapmak isteyenler olursa, bize haber vermeye gerek duymadan direkt bu kurumlara tum forum uyelerimiz adina bagis da yapabilirler.

    Tesekkurler,
    Iyi forumlar!

    keywords: kunye yesilkartforum yesilkart forum


  • @crazycells Harika bir yonlendirme. cok tesekkur ediyorum. Dediginiz gibi yapiyor olalim bizde. Her daimbu gruba katki da bulunuyor olacagim insallah Amerika'ya tasinabilirsem daha da faydali olacagimi dusunuyorum. Neticede her yaptiginiz yorum bize resmen, ders niteliginde. Yeni bir seyler ogreniyoruz. Bizim de paylasabileceklerimiz oylece buyuyup gidiyor. Iyi bir aile olduk burada. Hep varolun


  • Vallaha ben her yerde forumu öneriyorum. herşeyin cevabı var. Amerikada sıfır tanıdığı olan kişiden şimdi bir sürü kişiyi tanır oldum. Hangi eyalete gitsem birini ziyaret edebilirim. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @crazycells harikasınız @crazycells hepinize ama özellikle size cooook tesekkür ederim. Sizin yönlendirmelerinizle kazandım. Fotoğrafı boyutlandırdım, greencard basvurusu yaptım ve kazandım. Kesinlikle emeğiniz çok. Hatta greencard zamanı aracılar yerine yardım kurulusuna sayenizde bagıs yapmıştım ve sans getirdi. Size ne kadar tesekkür etsek az. Siz bilim insansınız cok yoğun bir hayatınız olmalı. Ama siz bizim herzaman yardımımıza koşuyorsun.dünyadaki tüm güzellikler sizi bulsun. Yıldızınız parlak olsun daha ne diyeyim sevgiler 💐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hockeyumpire2 Künye içinde söyledi:

    @crazycells harikasınız @crazycells hepinize ama özellikle size cooook tesekkür ederim. Sizin yönlendirmelerinizle kazandım. Fotoğrafı boyutlandırdım, greencard basvurusu yaptım ve kazandım. Kesinlikle emeğiniz çok. Hatta greencard zamanı aracılar yerine yardım kurulusuna sayenizde bagıs yapmıştım ve sans getirdi. Size ne kadar tesekkür etsek az. Siz bilim insansınız cok yoğun bir hayatınız olmalı. Ama siz bizim herzaman yardımımıza koşuyorsun.dünyadaki tüm güzellikler sizi bulsun. Yıldızınız parlak olsun daha ne diyeyim sevgiler 💐

    cok sagolun, surecinizde bol sanslar! 🙂


  • Üzülerek yazıyorum ki forumu yeni keşfettim , hazırlayan - cevaplayan - konu açan ve emek veren vakit ayıran herkese teşekkürler. Gerçekten net bilgilere ulaşmak mümkün. Tebrikler..


  • Forumda neredeyse yeni 1 aylık çaylağım ve günümün önemli derecede ki kısmını burada geçiriyorum iyi ki bu platforma üye olmuşum diyorum çünkü bilgi deryası içine düştüğümü gördüm. İnternetten bilgiler parça parça ve eksik bulabiliyordum. burada ki olayları yaşamış 1. kaynaklardan almak çok rahatlatıcı. Elbette adminleri de sürekli ilgileniyor. Teşekkür ediyorum.


  • Forumu forum yapan en güzel özellik kullanıcılarıdır. Güzel bir ortam oluşmuş, elinize sağlık. Aktif katılım yapmayı düşünüyorum ancak her mesajım onaya gidiyor. Bu mesaj sayısına bağlı bir kısıtlama mıdır yoksa herkes her mesajı için onay mı bekliyor?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @NightShadow merhaba, foruma hoş geldiniz.
    belirli bir itibar ve mesaj sayısı sonrası iletileriniz onaya düşmeyecek ve direkt yayınlanacaktır.
    ilgi duyduğunuz başlıklarda mesaj yazmaya devam edebilirsiniz. yakında iletileriniz onaysız yayınlanacaktır.


  • @gucarslan merhaba, hoşbuldum, bilgi için teşekkür ederim (+1 mesaj daha oldu 😂 )


  • Emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten çok faydalı bir forum.


  • Merhaba,verdiğiniz mail adreslerine hiçbir şekilde mail gönderilemiyor. Forum ile ilgili bir sorunum var sizle iletişime geçmek istiyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Zübeyir-Altunkaya bana özel mesajla ulabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116
Çevrimiçi

39.8k
Kullanıcı

5.7k
Konu

418.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum