Umarım buraya sadece “ben başardım umudunuzu kesmeyin” demek için gelirim. 

Umarım buraya sadece “ben başardım umudunuzu kesmeyin” demek için gelirim. 

Kazanamayan arkadaşlar! Atlarınızı bağlayın. Bu yılı burada geçireceğiz.
Aydın’da yaşayan arkadaşlar kent meydanında bağırarak koşan birini görürseniz aldırış etmeyin.
@crazycells
istatistiklere göre türkiye’de sadece 8 milyon kişinin pasaportu var (google’dan istatistik kaynaklarını rahatlıkla bulabilirsiniz).
yani ülkenin %90’ı pasaport sahibi değil arkadaşlar. size çok iddialı bir şey söylemek istiyorum, bu akşam göreceksiniz ve bir çoğumuz green card çekilişini kazanacağız. pasaport zorunluluğu sayesinde yükseköğrenimi olmayan ve laf olsun diye başvurup bizim geleceğimizi çalan bütün tipler otomatik olarak elendi.
Ekşi’de böyle bi entry var ama sadece bi tahmin.
Arkadaşlar son günler, iyi dilek ve dua ile herkes hakkında hayırlısı olur inşallah. Eminin ki, buradaki herkes, bende dahil büyük umutlar içindedir, ister çıksın ister çıkmasın, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
19 sonra tam bu gün tüm 1 yılın belirsizliğinin son bulacağı sabaha uyanacağız tekrar tekrar söylüyorum, gercekten kalpten isteyen, gece gündüz bu konuları araştıran, gerçekten kazansa gidecek olanlara çıkar umarım..
Kalpleri güzel dostlarım biz yesilkartforum ailesi olarak büyük ve güzel bir aileyiz. Ramazan bayramımız mübarek olsun.

@sonarsokar Japon bankası Nomura’nın Türkiye’de ki seçmen profili hakkında hiçbir fikri yok . Onlar ekonomik duruma falan bakarak seçimi kaybederler diye düşünüyor ama Akp seçmenini tanımıyorlar . Adam çoluğum çocuğum yoluna feda olsun diyor . Böyle bir yobazın muhalefete oy atacağını mı sanıyorlar
DV2023’e başvurdum. Twitter’da onlarca göçmen karşıtı paylaşımım var. Aynısını umarım USA’da bana yapmazlar.
@hadi-BE fotoğrafta kendini arayanlar 
Kazanamayan arkadaşlar! Atlarınızı bağlayın. Bu yılı burada geçireceğiz.
@denizkanmaz0633 trafik arttığında site kasar. tüm siteler böyledir. mesela çekiliş sonucuna da çok geç bakacaksın
@Kalppatatesi moderasyon banlayın şunu
@arizmend iki tane nijeryalının açtığı dava kaderini etkiliyor öyle bi dünya
@planning-and-cc pasaport şartı olmadığı için milyon olma ihtimali çok yüksek
işi gücü bıraktık elin kosovalısını düşünüyoruz. harbiden gc psikolojisi çok garip
@diablo_ercan cn yüksekmiş. gidebildi mi acaba
@BUSUdualin başvuru numaranızı biliyor musunuz?
tarayıcı edge kullanmayı unutmayın