• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. geçmiştengeleceğe
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 60
    • En İyi 17
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

geçmiştengeleceğe

@geçmiştengeleceğe

36
    İtibar
    128
    Profil Görüntülemeleri
    60
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

geçmiştengeleceğe Takip etme Takip Et

geçmiştengeleceğe tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@kkaya, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Bu ay ki dağıtımdan oldukça umutluydum fakat listeye bakılırsa 53XX bandını pek aşmamış görünüyor. Pek olası durmasa da ikinci bir dağıtımı ve gelecek ay ki yüksek dağıtımı ummaktan başka bir seçenek kalmıyor geriye. Mülakatlarını alanlar vizesine, mülakatını bekleyenler de mülakatına ve ardından vizelerine kavuşurlar umarım, herkese bol şans 🙂

Rezalet gerçekten, şaka gibi sadece 400 sayı yükseldi. Ankara kapatsın tamamen, vermiyorum kardeşim desin herkes rahatlasın.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ahmet77, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben Ankara büyük elçiliğine yazdım hergünde yazacam sizin vereceğiniz Green Card da yapacağınız işinde verdim veriştirdim her gün yazacam siz bizimle dalga geciyor ve süründüyorsunuz bu yaptığınız devlet adabına sığmıyor diye yazıyorum durmadan yazıyorum veriyorum ayarı

o kadar haklısınız ki. Benim anlamadığım şu; orada çalışanlar Amerikan değil mi? Amerika demiyor mu hayırdır kardeş tüm dünya bol keseden dağıtıyor bir siz böylesiniz, sıkıntı mı var vs demiyor mu yani bunu merak ediyorum. Sonuçta bu turist vizesi değil bir şey değil ki çıkıp yoğunluk var desinler. Öyle bir şey de yok. E o zaman sebep ne yani?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe

Forum anlık 😃

G
      geçmiştengeleceğe

@Tolga-Ozkan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@geçmiştengeleceğe merhaba, bizden evlilik cüzdanı ve iki adet fotokopisi istenildi.

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@geçmiştengeleceğe mülakat öncesi evrak teslim esnasında evlilik cüzdanının hem aslını hem de 1 adet fotokopisini vereceksiniz. Konsolos mülakatınızı bitirdikten sonra aslını size geri verecek diplomanızın aslı ile birlikte

Çok teşekkür ederim son 3 gün 🙏

G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@ATS16, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@Serapp @geçmiştengeleceğe vpn kullanarak sorunsuz devam edebilirsiniz

Hocam dediğiniz gibi VPN ile ABD'ye bağlandım ve oldu. Her seferinde hızlı yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bir yandan mahcubum. Şu telaşımız bitince ben de sizler gibi öğrendiğim her şeyi yeni gelen arkadaşlara aktaracağım forumdan.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.

Yolculuk içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe

@voodoochild, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

onceki senelerde kesin diye bakilan siralara bu sene geledigimiz ay itibari ile hala ulasilamamasi ilginc. cok bir beklentim yoktu, gidip gitmeme arasinda dusunurken, 8000li siralamamla yavas yavas sira zaten gelmez dusuncesine girmeye basladim. cok isteyip de hala sira gelmeyenlere sabirlar diliyorum.

Madem kararsızdınız, neden başvuru yaparak kesin gitme niyetinde olan insanların hakkına girdiniz?

G
      geçmiştengeleceğe

@asyamayakutubik, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mervey inşallah bekliyoruz. 12. -16 nisan arasında maillerin gelmesini ümit ediyoruz

Bu ay olmasa boş geçse bile mayıs ayında kesin alırsınız hocam. Bakalım biz 63xx-65xx olanlar mayısı geçersek sıkıntı olacak gibi.

G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@misty, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Geçen hafta TEB kendi hesabımdan Bank of America kendi hesabıma 7.000 USD gönderdim. 1 iş gününde 6.985 USD olarak hesabıma geçti.

TEB bu işlem için 176 TL kesti. Sonrasında Bank of Amerika 15 USD daha wire transfer fee kesti.

Şubeye gidip iptalini rica ettim, TEB’in masraf alıp almadığını sordular, 6 USD kadar aldı dedim. Bunun üzerine 15 USD olan wire fee’yi iptal etmiş oldular.

Kesinti çok iyi cidden. Peki atıyorum bu kesinti yüzdesel olarak mı hesaplanıyor yoksa işlem başı mı? 7.000usd ile 30.000 usd gönderiminde nasıl bir fark oluyor.

Bankacılık içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@ismailayaz, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@geçmiştengeleceğe pazarlik yolu her zaman aciktir...pazarliga oturmadan once, hangi malin kac para edicegini iyice arastirmak FARZ

Maalesef Turkiye'den gelenler bu konuda cok ciddi kafa karisikligi yasiyor... Sana cevaben degilde, genel anlamda yazmak istedim.

Turkiye'de bir araba iyiyse 900bin kotuyse 800, cok cok temizse 950bin ornek olarak...

Burada ayni araba durumuna gore 5 binle 15bin arasi oynuyor fiyat olarak... Sahte ilanlar, downmpayment yazilmis komik rakamlar, arabalarin pert agir hasar durumlari falan derken bu kafa karisikligi iyice artiyor cunku bu durumu Turkiye'den algilamak imkansiza yakin...

KBB verilerine bakmaya calisiyor bazilari ve bunun cok akillica oldugunu dusunuyor... Buda tam calisan bir sistem degil... Zira KBB 500 dolar gosteridigi eski model bir araci , 4-5bine satiyoruz bazen... Hatta terslercesine KBBde 5bin yaziyor sen neden 8bin istiyorsun diyene, sen 5e al bana getir ben sana 6 vereyim deyip kapatir galeriler bazen telefonu.

Kabaca, arabadan her daim zarar edileceginin bilinmesi gerekir. 10bin dolar alti araclarda marka modelden cok, temizlik, ihtiyac, buyukluk vs gibi kriterlerle karar vermek lazim. Kimseninde su marka olsun 200binde 300binde olsun lafina bakmayin... her markanin kotu bakilmis 70-80bine cop olmuslari var... Elbette bazi spesifik modellerde hatalar olabiliyor yeni bir teknoloji vs denince...

Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.
      Bugün 2016 model kia forte5 aracı(80.000mil) peşin olarak 8bin dolara satın aldık. Personal usage, 5000mil'de bir bakıma girmiş geçmişi de temizdi. Bu özelliklerde daha iyisini alabilir miydik bilemiyorum çok araştırdım fakat benzer fiyata rebuilt title'ı olan daha yüksek mil'de araçlar vardı hep. Biz clean title olarak aldık.

Gule gule kullanin, gayet makul bir secim olmus.

Kia motorlari biraz nazli. Sadece kaliteli yag ile 5bini gecirmeden degistirin yagini her zaman. Mumkunse bidonla yagi siz alip bir yerde degistirin. Varille gelen yaglari koyan yerlerin kalitesine guvenmeyin... Ayni motordan 8bin cop olmusu var elimde. Kranktan hata verdikleri icin motor yapmak mantikli olmuyor.

Alin Mobil yada Castol yaginizi bir storedan, onu verin degistirsinler eger ellerinde bidon seklinde olmayan bir yere gidiyorsaniz.

Belirttiğiniz şekilde yapacağım çok teşekkür ederim. Yakın olsaydık mutlaka sizlere uğrayacaktım araç almadan önce fakat çok uzağız. Belki bir gün diyelim:)

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe

geçmiştengeleceğe tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

@cttl Talimati iptal ettikten sonra soyle yazin: ben, keyfim ve kahyasi nasil istersek oyle harcayacagim.

Bankacılık içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.

Yolculuk içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak

@smartcells

merhaba, hayirli olsun eviniz. surec ilk andan imzaya kadar kac gun surdu acaba?

Emlak içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

Merhaba,

Abd'ye geleli 2 ay oldu. Tüm belgelerimiz geldi fakat kredi skoru / iş sebebinden dolayı ev kiralayamıyoruz. Leasing officelerin application fee olayı tamamen dolandırıcılık. Philadelphia içerisinde yardımcı olabilecek var mıdır? 1+1 yeterlidir. Çocuğumuz, evcil hayvanımız yok. Teşekkürler.

Emlak içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Pennsylvania

@akara, içinde söyledi: Pennsylvania

@geçmiştengeleceğe ehliyet aldıgınızda deneyimlerinizi yazarsanız bizde ileride faydalanırız. İnşallah phılephıa ya gelecegiz

Tabi mutlaka paylaşacağım.

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Pennsylvania

selamlar, philadelphia dublin driving license center da 19 kasimda road test randevum var normal ehliyet icin. aracini kullanabilecegim bana eslik eden birisi cikar mi? sürücü kurslarindan kiralamaya calistim dubline gelmiyoruz diyorlar. ucretli olarak yardim istiyorum boş vakti olup degerlendirmek isteyen arkadaslar varsa.

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      G
      geçmiştengeleceğe
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

selamlar, philadelphia dublin driving license center da 19 kasimda road test randevum var normal ehliyet icin. aracini kullanabilecegim bana eslik eden birisi cikar mi? sürücü kurslarindan kiralamaya calistim dubline gelmiyoruz diyorlar. ucretli olarak yardim istiyorum boş vakti olup degerlendirmek isteyen arkadaslar varsa.

G
      geçmiştengeleceğe

@geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@geçmiştengeleceğe pazarlik yolu her zaman aciktir...pazarliga oturmadan once, hangi malin kac para edicegini iyice arastirmak FARZ

Maalesef Turkiye'den gelenler bu konuda cok ciddi kafa karisikligi yasiyor... Sana cevaben degilde, genel anlamda yazmak istedim.

Turkiye'de bir araba iyiyse 900bin kotuyse 800, cok cok temizse 950bin ornek olarak...

Burada ayni araba durumuna gore 5 binle 15bin arasi oynuyor fiyat olarak... Sahte ilanlar, downmpayment yazilmis komik rakamlar, arabalarin pert agir hasar durumlari falan derken bu kafa karisikligi iyice artiyor cunku bu durumu Turkiye'den algilamak imkansiza yakin...

KBB verilerine bakmaya calisiyor bazilari ve bunun cok akillica oldugunu dusunuyor... Buda tam calisan bir sistem degil... Zira KBB 500 dolar gosteridigi eski model bir araci , 4-5bine satiyoruz bazen... Hatta terslercesine KBBde 5bin yaziyor sen neden 8bin istiyorsun diyene, sen 5e al bana getir ben sana 6 vereyim deyip kapatir galeriler bazen telefonu.

Kabaca, arabadan her daim zarar edileceginin bilinmesi gerekir. 10bin dolar alti araclarda marka modelden cok, temizlik, ihtiyac, buyukluk vs gibi kriterlerle karar vermek lazim. Kimseninde su marka olsun 200binde 300binde olsun lafina bakmayin... her markanin kotu bakilmis 70-80bine cop olmuslari var... Elbette bazi spesifik modellerde hatalar olabiliyor yeni bir teknoloji vs denince...

Bugün 2016 model kia forte5 aracı(80.000mil) peşin olarak 8bin dolara satın aldık. Personal usage, 5000mil'de bir bakıma girmiş geçmişi de temizdi. Bu özelliklerde daha iyisini alabilir miydik bilemiyorum çok araştırdım fakat benzer fiyata rebuilt title'ı olan daha yüksek mil'de araçlar vardı hep. Biz clean title olarak aldık.

Gule gule kullanin, gayet makul bir secim olmus.

Kia motorlari biraz nazli. Sadece kaliteli yag ile 5bini gecirmeden degistirin yagini her zaman. Mumkunse bidonla yagi siz alip bir yerde degistirin. Varille gelen yaglari koyan yerlerin kalitesine guvenmeyin... Ayni motordan 8bin cop olmusu var elimde. Kranktan hata verdikleri icin motor yapmak mantikli olmuyor.

Alin Mobil yada Castol yaginizi bir storedan, onu verin degistirsinler eger ellerinde bidon seklinde olmayan bir yere gidiyorsaniz.

Belirttiğiniz şekilde yapacağım çok teşekkür ederim. Yakın olsaydık mutlaka sizlere uğrayacaktım araç almadan önce fakat çok uzağız. Belki bir gün diyelim:)

G
      geçmiştengeleceğe

G
      geçmiştengeleceğe

Galeriler peşin ödeme için pazarlığa açık oluyorlar mı? peşin almak istiyoruz ikinci el.

G
      geçmiştengeleceğe