DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Birgariphayat Kendiminkini yazayım 2 tane hayalim var Türkiye için.Bunlardan birincisi zaafim olan kız çocukları.Bir kızım olsun isterdim, etrafta "baba baba" diye koşuştursun bende peşinden gideyim isterdim.İkincisi de hiç kullanma şansı bulamasam da bir motorsiklet sahibi olmak isterdim.Sanirim bu noktada bi seçim yapıp tercihimi motordan yana kullanacağım.Kredi falan çekip r6 almak istiyorum bakalım kader artık.


  • @rnc Evet tl kazanıp döviz harcadığımız için böyle bir çözüm bulmali insan


  • @SYTSNGR 😞 özür dilerim

  • ⭐⭐

    @Emre-Kurtulmuş Tabiki olabilir. Benim kastım resmi bir açıklama olmamasına rağmen böyle bir korku salarak izlenme sayısını arttırma amaçlı yapılmış bir video olduğunu belirtmekti. Atılan başlıktan zaten belli oluyor.

  • ⭐⭐

    @hdemircanusa Haklısınız hocam. Ama yine de resmi bir açıklama görmeden böyle korku salarak izlenme sayısı arttırma yaklaşımı bana hiç iyi niyetli gelmiyor. Aslında sitemim buna.


  • @SYTSNGR eğer aynı yasalardan bahsediyorsak, bildiğim kadarıyla devlet yasaları çıkardı dil bilmeden gidebiliyorsunuz fakat, iş veren dil bilmeden kabul etmiyor, deneyim v.s yine aynı şeyleri istiyorlar, devlet istemiyor ama işveren istiyor, şoförlük için araştırmıştım biraz oradan biliyorum, iş bulabilirseniz gidebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    Youtube da önüme bir video düştü bugün

    Adam kanadaya turist vizesiyle başvurup gitmiş. Yaklaşık 2 bin kanada dolarına çalışma statüsü almış 2 haftada.
    Orada sigortalı 3-4 ay çalışıp abd turist vizesine başvurup almış şimdi abd de statü değiştirmeye çalışıyor. Gitmek isteyenler bu yolu da deneyebilir azmi olan varsa eğer


  • @salihcak0 Amerikada geçerli değil


  • ben beş senedir başvuruyordum greencarda nasip 2025 miş bakalım artık görüşme gününün gelmesini bekliyorum bu arada 24000. sıradayım ama ds260 formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde 10 dakikada doldurup gönderdim eğer çok ileri bir tarihe verirlersede yurtdışına dosyamı taşıyacağım bakalım nasipten öte köy yok inşallah kalbi güzel insanların hepsine greencard çıkar umudunuzu kesmeyin arkadaşlar ve üzülmeyin dediğim gibi nasip kısmet işi.


  • insanlar 2 ye ayrılır hep şikayet edenler yada aksiyon alanlar aksiyon almak iyidir insanı canlı tutar ve eninde sonunda hedefine ulaştırır tek yol amerika değildir


  • @Hakanmustafa3300, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    ben beş senedir başvuruyordum greencarda nasip 2025 miş bakalım artık görüşme gününün gelmesini bekliyorum bu arada 24000. sıradayım ama ds260 formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde 10 dakikada doldurup gönderdim eğer çok ileri bir tarihe verirlersede yurtdışına dosyamı taşıyacağım bakalım nasipten öte köy yok inşallah kalbi güzel insanların hepsine greencard çıkar umudunuzu kesmeyin arkadaşlar ve üzülmeyin dediğim gibi nasip kısmet işi.

    Hayirli olsun. 24k larda ise ben olsam simdiden dosya tasima islemlerine bakardim^^


  • @Hakanmustafa3300 aksiyon al plan yap yoksa kaybedersin


  • @Witch-Lilith Başvuru ücretli olursa daha iyi olur bence.


  • @Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @Witch-Lilith Başvuru ücretli olursa daha iyi olur bence.

    Basvuru ucreti olmasi cok zor. Pasaport sarti getirilse o bile ciddi dusurur. İnsanlar ugrasmiyacaklari icin. 🙂


  • Hayat ne kadar da rezil bir durum aldı artık..Böyle şeyleri buraya yazıp psikolojik olarak sizleri etkilemek istemiyorum aslında ama sanırım pes etmek üzereyim.2021'den sonra hayatın benim için pek anlamı kalmamıştı o zamandan beri uçtan uca ölümü düşünüyordum.Geçen süre zarfında 4 kez ölümden kıl payı kurtuldum,sonuncusu gerçekten çok yakındı..keske olsaydı diyorum bazen.Hayat sanki gülmemi istemiyorda ölmeme de müsaade etmiyor benimle eğleniyor gibi.. Bazen gözüm yüksek katlı binalara kayıyor, bazen elektrik direklerine,bazense...Dini inancım,ailem ve korkum beni engelliyor.Surekli ikisini yensemde birisine takılıyorum..3'ü bir araya geldiği gün sanırım en mutlu günüm olacak.Çoğu zaman buraya yazmak istemiştim ama kendimi aciz,caresiz zavalli hissettiğim için vazgeçmiştim.Şuan yazarken bile mutlu,huzurlu ve umursamaz hissediyorum...Dünya gerçekten çok ilginç bir yer🙂ve lütfen sizden ricam motivasyon tarzı konuşmalar yapmayın sadece içimi dökmek istedim yardima ihtiyacim yok.


  • @Birgariphayat Özür dilenecek birsey yok ortada neden özür diledini anlamadım , ben bir kısur işlediysem aiz kusura bakmayın

  • ⭐⭐

    @Riethian Sizde haklısınız ben zaten video sahiplerini en başından beri pek samimi bulamadığım için bir yorum yapmayacağım , ben videodan bağımsız yorumladım


  • @SYTSNGR Bilmiyorum alışkanlık olmuş.Suçsuz da olsam,gerek olmasa da özür dilemek zorunda hissediyorum kendimi.Son değer verdiğim insani da kendimden soğuttum sebep-sonuç


  • @justozkan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @ErdalK Cevapladığınız için çok teşekkür ederim, gideceğinizi bilmek en azından süre açısından rahatlatıcı olur, çekilişi beklemek ve sonucunun neredeyse imkansıza yakın olması bekleme açısından daha iç karartıcı 🙂

    Gideceğinizi bilmek elbette bir moral olur fakat beklerken süreç daha zor olabilir, mesela GC başvurusu yaptığınızda çok fazla heyecan olmuyor sonra sonuç tarihi yaklaştıkça inceden heyecan başlıyor EB3 öyle değil sürekli süreç içinde oluyorsunuz evrak doldur form doldur vs sürekli akılda oluyor yani 😅 ayrıca tüm süreç geçti ABD ye girdiniz bu sefer de o şartlar da ağır şekilde çalışmak sağlam psikoloji gerektiriyor ama tabi herkesin kendi kararı, süreç biraz daha kısa olsa örneğin 1 sene gibi o zaman belki de düşünülebilir neden olmasın


  • @Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    Hayat ne kadar da rezil bir durum aldı artık..Böyle şeyleri buraya yazıp psikolojik olarak sizleri etkilemek istemiyorum aslında ama sanırım pes etmek üzereyim.2021'den sonra hayatın benim için pek anlamı kalmamıştı o zamandan beri uçtan uca ölümü düşünüyordum.Geçen süre zarfında 4 kez ölümden kıl payı kurtuldum,sonuncusu gerçekten çok yakındı..keske olsaydı diyorum bazen.Hayat sanki gülmemi istemiyorda ölmeme de müsaade etmiyor benimle eğleniyor gibi.. Bazen gözüm yüksek katlı binalara kayıyor, bazen elektrik direklerine,bazense...Dini inancım,ailem ve korkum beni engelliyor.Surekli ikisini yensemde birisine takılıyorum..3'ü bir araya geldiği gün sanırım en mutlu günüm olacak.Çoğu zaman buraya yazmak istemiştim ama kendimi aciz,caresiz zavalli hissettiğim için vazgeçmiştim.Şuan yazarken bile mutlu,huzurlu ve umursamaz hissediyorum...Dünya gerçekten çok ilginç bir yer🙂ve lütfen sizden ricam motivasyon tarzı konuşmalar yapmayın sadece içimi dökmek istedim yardima ihtiyacim yok.

    2021 den sonra neden anlami kalmadi? Ben buraya sorunlarimi yazsam forumu terk edersiniz...
    Bazi sorunlar düzeltilebilir bazilari düzeltilemez.. Bazen kendime hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Neden yaşiyorum ki? artik hiçbir amacim kalmadi ve artik kimseye güvenemiyorum. Çünkü insanlarin çogu çikar için ya seninle birlikte oluyor yada arkadaşlik kuruyor. Gerçek dostluk o kadar az ki. Bu yüzden çevremde artik eskisi gibi kimse yok. Bu yüzden dir hiçbirşey yapmak istemiyorum.
    Sonra kendime soruyorum kaybettigim bu kadar parayi nasil yapacagim? Miktar o kadar yüksek ki sırf bunun için bile kendime gelemedigim agladigim zamanlarim oldu. Hiçbirşey den de keyif alamiyorum... Eskiden yaptigim herşey den keyif alirdim şimdi hiçbirşeyden keyif almiyorum. Hiçbirşey keyif vermiyor ki ben en çok para harcamayi seven birisiyim. Aylik çok fazla harciyordum. :^)

    Malum düşünceyi bende çok düşündüm ama yapabileceğim cesaret yok... Artik hiçbir çaresi kalmamiş insanlarin yapabildiği bir düşünce. Ve inan bana hiçbir pskolog vs bu durumu anliyamiyor sadece anlamis gibi yapiyorlar... Ve tabiki ilac yolluyup gonderiyorlar.
    Gitme demiyorum ama tutunacak seni dinleyecek birisi var ise gerçekten hem ruhen hem bedenen rahatliyorsun. Ama malesef dusunceler hicbir zaman kafadan gitmiyor bu yuzden aile sevdigin insan cevrendeki insanlar cok onemli. Seni anladigini dusunen degil seni gerçekten "anliyan" insanlar olmali...

    Mesela insanlar hep benden birşey bekliyor.. İlla sürekli ben hatrını sormaliyim fakat kimse bana yazmiyor... Sevdigim insan da böyleydi , deger verdigimi dusundugum insanda sozde arkadaslarimda... Gercekten dostluklarim elbette var. Benden haber alamayip listemdeki butun herkesi arayanlar da oldu :^)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum