• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. salihcak0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 110
    • En İyi 36
    • Tartışmalı 8
    • Gruplar 0

salihcak0

Yasaklı

DV2021 => DV2025 HNBS
    🌎 DV2026 => 08.10.2024 🌎

10
    İtibar
    229
    Profil Görüntülemeleri
    110
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum jupiter Yaş: 23

salihcak0 Takip etme Takip Et

salihcak0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Çekilişe son 1 hafta kaldı. vallahi selected olanlara tebrikler şimdiden her şey gönlümüzce olsun

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      salihcak0
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@Ephedra emre bey in dediği gibi trump yasa dışı göçmenlere karşı önlem alıyor eb kategorisinin 2016-2020 yılları vize bültenine baktığımızda hem A tablosu ve B tablosu trump'ın başkan olduğu dönemler hep (C) Olarak geçmiş. veriler bunu gösteriyor. biden hükümeti yasa dışı göçmenlere fazla izin verdiğinden dolayı vasıfsız iş kategorisi geriye düştü çünkü sınırdan geçenler her işi yapmak zorunda olduğu zaman vize bülteni sekteye uğruyor

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      salihcak0

@Eliff-0 randomly selected yazısının altında bilgiler yazıyor case number orda görürsün

S
      salihcak0

@eb3vize-com eb3 vizesinin aldığınız istatistik oranının kaynağı var mı ? 96.4% oranlık bir rakam belirtiyorsunuz. bu vize türü çok riskli geliyor artık bana. bu vizeyi almak minimum 4 yıla çıkmış 4 yılda herhangi bir durum olabilir. önceki dönemlerde brunson olayında amerika tüm vize işlemlerini askıya aldı. vesaire vesaire. 4 yılda her şey değişebilir. bi bakmışsınız 4 yıl değil 7-8 yıla çıkabilir.
      20 bin dolar verip 7-8 yıl kaderinin sonuçlanmasıda mantıklı gelmez insana. tabi şuan 4 yıl gözüküyor yukarda yazdığım siyasi ilişkilerin bozulmasıyla durum uzarda uzar.

aklımda dolaşan bir soru daha var : mesela 2025 yılı için 10 bin kişiye eb3 vizesi verilecek. örneğin 2024 de 30-40 bin kişi fazla kişi başvurdu. ama toplam 10 bin kişiye vize veriliyor biz 20 veya 30 bininci başvuran isek 2024 yılı için bunun için 2 yıl daha mı bekliyoruz?
      şuan vize bültenine baktığımızda hala 2020 lerde gözüküyor 2020de aşırı başvuru olduğunu düşünüyorum hala yıl olarak ilerleyiş görünmüyor

S
      salihcak0
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

safları sıklaştıralım arkadaşlar daha gelenler var

S
      salihcak0
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@noyz 25k case number için dosya taşıma yolunu öneriyorum. 25k türkiye şartlarında vize imkansıza yakın

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      salihcak0

@newbie97 insanlar mecbur kalmadığı sürece asgari ücrete çalışmaz dostum biraz havadan değil aşağıdan bakalım bu çalışma hayatına

S
      salihcak0
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ethem-Kostak gucarslan'a katılıyorum e devlet işlemlerinizde herhangi bir durum gözükmüyorsa veya e devlet sonucunuzda ne gözüküyorsa onu belirtin

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      salihcak0
    • RE: Green Kart ile Vatandaslik icin ABD de zorunlu kalma suresi 10 yil oluyor.

eğer böyle bi karar onaylanırsa çoğu green cardlı kişiler askerlik yoluyla 1 yıl içerisinde vatandaş olabilir. buda amerikada askeriye personel sayısının yükselişi anlamına geliyor.

Gündem içinde yayımlandı
      S
      salihcak0

@celica benim totemim imzada ekli 🙂

S
      salihcak0

salihcak0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

şuan vize kotasının dolmama sebebi 2017 de başlayan süreçler türkiyede 2017 de herkes eb3 vizesini biliyor muydu? ülke çapında kimler biliyordu bu vize türünü. kimsenin haberi bile yoktu. o yüzden vize basılan ve kotanın dolmaması bu şekilde olduğunu düşünüyorum. şimdi çoğu milyonluk abonesi olan youtuberlar reklamını yapıyor bu vize türünün. şuan süreci başlatan sizlerde 2017 de bu vize türünü bilseydiniz o zamandan sürecinizi başlatırdınız diye düşünüyorum. ama şuan bu vize türünü duymayan kalmadı ve herkes gün geçtikçe başvurular yoğunlaşıyor. başvurular artıkça kota limiti dolacaktır

S
      salihcak0

@ATS16 prosedürler değişebilir. tabii ki burdan da yardımı dokunacak bilgilerde var tabii ki ama sektörün içinden bir avukat ücretsiz şekilde yardımcı oluyor. canlı yayınlarda sorusunu sorabilir veya mail üzerinden iletebilir

S
      salihcak0

@desskhalifa ayriyetten yıllık 10 bin eb3 other workes kategorisi için ayrılmış bir limit var. 1.5 yıldır sanırsam 2020 de vize bülteni. her ülkeden yoğun başvuru olduğunu düşünürsek her ülkenin vize kontenjanı var ama türkiyeden 2020 de fazla başvuru oldu veya 2021-22-23-24 de aşırı başvuru oldu türkiyedeki vize kotası dolduğunu varsayalım.

2022 için türkiyeden 30-40 bin kişi eb3 other workersa başvurdu diyelim.

toplam vize kotası 10 bin.

2022 türkiye kotası için sallıyorum 3 bin kişiye ayrılmış diyelim.
      diğer ülkelerden de 3 bin kişi aldığını varsayalım gerideki 7 bin kişi 2022 de kalan pd kişi tekrar 2023 de 2022 de kalacak yani kısacası 2022 deki pdler bitmeden 2023e geçmez geçse dahi mülakat almaları uzun sürer. önce 2022 ler mülakatı alacak ondan sonra 2023 e mülakat tarihi verilir. benim bildiğim bu şekilde.

S
      salihcak0

@desskhalifa "20.000 doları söylemenize gerek yok çünkü bu paranın eb-3 ile hiçbir ilgisi yok turist de gitseniz iltica da etseniz ne yaparsanız yapın yine aynı para cebinizde olması gerekiyor"

eb3ün maliyeti zaten 20 bin dolar dedim. yanlışlık yok yukarda da aynı şekilde yazdım. ayriyetten cepte 20 bin dolar daha gerekiyor yaşam maliyeti açısından

asıl sorunuza geldiğimizde green cardın çıkacağın hiç bir zaman belirsiz belki bu sene belki 2 veya 5 sene sonra çıkabilir. kısacası şanstan ibaret. şanslı kişilere ilk seferde çıkıyor. ama ben burda ben şanslıyım bana bu sene kesin çıkar gözüyle tabii ki bakmıyorum şanstan ibaret olduğunu söylüyorum. ama eb3 kategoresine 20 bin verip 4+1 sene mantıksız geliyor.

eb3 kategorisi önceki yıllarda 2.5 yılda sonuçlanıyor(muş). o zaman eb3 kategoresi çok mantıklı olurdu. çünkü green cardda bile selected olsan dahi 1.5-2 sene onun süreci var.

S
      salihcak0

@istalin youtube'da remzi güven kulenç avukat var. bu konuda kendisi daha deneyimli aylık 1 yayın açıyor veya mail üzerinden sorunuzu sorabilirsiniz

S
      salihcak0

@denizaker maalesef dediğiniz gibi durum böyle. bende başvurmayı düşünüyordum fakat çok riskli artık şuan 4 yılı gösteriyor daha fazla uzamayacağı ne mağlum. kimse ileriyi göremez. benim şuan 6. green card başvurum belki 4 defa daha green carda başvursam belki çıkar birisinde. ama şuan eb3 vizesine 20 bin minimum ücret verip 4 yıl beklemek mantıksız üstüne orda yaşamak için en az 20 bin dolar daha lazım etti 40 bin dolar. çoğu forum üyesi 2023 ayında başvurusunu yapmış eb3 kategorisinden bu da yaklaşık 2028 ortalarında mülakat almaları anlamına geliyor. trump önceden tüm vize kategorisini askıya almıştı bruson olayında. belki 2028 ortasında alacakları vizeyi 2030 a aksayacak. başvuranlara allah herkese sabır versin süreciniz kolay değil yine de bu kategoriyi takip ediyorum.

S
      salihcak0

@AhmetGS17 bazı ülkelerde dosya taşıma sürecinde, o ülkeye bağlı oturum izni istenebiliyor bunu araştırıp öyle sürece devam etmelisiniz

S
      salihcak0

@tanerkaya Amerika'da hiçbir zaman kaçak kişiler önlenemez. şuan kaçak giriş yapanlar deport edilmez şahsi fikrim onlar artık yasal statüye sahipler fakat Trump hükümetinde sınırlar kapatılır ve kaçak geçişler önlenmeye çalışır. yine kaçak girişler illaki olur ama eskisi kadar çok fazla kaçak giremez

S
      salihcak0

@VALORES arka plan sonradan eklenmemiş, doğal beyaz renk ve fotoğrafın doğal haliyle oynanmamış şekilde olmalıdır.
      Fotoğraf tam ortalanmış omuz eşit hizada, fotoğrafta yüzün çok yakında olmamalıdır örnek fotoğraflarda fotoğrafın yakınlığına göre kendinizi ayarlaıyın

S
      salihcak0

@emre911 o zaman anladığım kadarıyla amerika sınırları içindeysek bu vize türünü sorunsuz alabiliyoruz fakat konsolosluk yoluyla almaya çalıştığımızda söylediğiniz veriye bakılarak bi nevi kumar oynuyoruz %70-80 oranlarıda düşük oran, %20 ihtimalle vizenin verilmeme ihtimali olduğunu görüyorum. en mantıklı doğru yol amerikan vizesi elinde olmalı ardından aos işlemiyle devam edilmeli diye düşünüyorum. en kötü Öğrenci vizesi ile dil okuluna 3 ay yazılıp ardından türkiyeye dönüp süreci türkiyeden ilerlemesini ardından süreç son aşamasında amerikaya giriş yapmak

S
      salihcak0