• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mohinur
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mohinur

@mohinur

0
    İtibar
    67
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mohinur Takip etme Takip Et

mohinur tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

Merhaba @crazycells bendede ayni hatayi veriyor her türlü denedim düzelirim acaba ayni hatayi alipta sonuca ulaşan varmi Warning: The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
      0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      mohinur
      mohinur
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@crazycells
      Merhabalar onçeden cevab için teşekkür ederim
      Ben Özbekistan vatandaşiyim 7 senedir Türkiye’de yaşiyorum tc vatandaşiyle evlendim ve boşandim tc vatandaşi bi çocuğum var bu yüzden ülkemde donamiyorum
      Çalişiyorum ama calişma izmim yok
      ABD vatandaşi arkadaşim davetiye gönderecek ve finansal durumdur karşiliçak
      Sorum ds160 formu davetiye geldikten sonremi doldurmam gerekiyor yoksa mülakata girdimde yanimda götürmem yeterlimi
      Yilbaşi sonresi hemen doğum günüm orde geçirmek ve gezmek istiyorum
      Bilgisi olan bana yardimçi olurmu forum konusundede hiç hakim değilim ve ajantakarada hiç güvenmiyorum
      Saygilar

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      mohinur
      mohinur

Merhabalar onçeden cevab için teşekkür ederim
      Ben Özbekistan vatandaşiyim 7 senedir Türkiye’de yaşiyorum tc vatandaşiyle evlendim ve boşandim tc vatandaşi bi çocuğum var bu yüzden ülkemde donamiyorum
      Çalişiyorum ama calişma izmim yok
      ABD vatandaşi arkadaşim davetiye gönderecek ve finansal durumdur karşiliçak
      Sorum ds160 formu davetiye geldikten sonremi doldurmam gerekiyor yoksa mülakata girdimde yanimda götürmem yeterlimi
      Yilbaşi sonresi hemen doğum günüm orde geçirmek ve gezmek istiyorum
      Bilgisi olan bana yardimçi olurmu forum konusundede hiç hakim değilim ve ajantakarada hiç güvenmiyorum
      Saygilar

mohinur
      mohinur
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Merhaba gren card kazanan arkadaşlara tebrikler ilk denememde ama bana cikmamiş😥 artik ne olurse olsun gitmek için eleğimde ne geliyorsa yapacam ben Özbekistan vatandaşiyim 7 senedir turkiyedeyim burden turist yada öğrenci vizesiyle gitmek istiyorum Green card çok hakimim çok araştirdiğim için ama turis öğrenci vize hiç bilgim yok ne önere bilirsiniz ve basil ilerlemem gerekiyor yardimçi olursaniz sevinirim 🙏🏽

mohinur
      mohinur

Merhaba gren card kazanan arkadaşlara tebrikler ilk denememde ama bana cikmamiş😥 artik ne olurse olsun gitmek için eleğimde ne geliyorsa yapacam ben Özbekistan vatandaşiyim 7 senedir turkiyedeyim burden turist yada öğrenci vizesiyle gitmek istiyorum Green card çok hakimim çok araştirdiğim için ama turis öğrenci vize hiç bilgim yok ne önere bilirsiniz ve basil ilerlemem gerekiyor yardimçi olursaniz sevinirim 🙏🏽

mohinur
      mohinur

@ayvalik10 teşekkür ederim 🙏🏽

mohinur
      mohinur

Özbekistan vatandaşiyim ama 7 senedir Türkiye’de yaşiyorum evlendim boşandim çocuğum tc vatandaşi ama hala Türkiye’de yaşiyorum bu sene green card formu doldurdum talihlisi olursem eğer Türkiye’den mülakata girebilirmiyim yada memlekete donmem gerekiyormu ve Türkiye’den mülakata girersem ne gibi evraklar isticak onçeden teşekkür ederim

mohinur
      mohinur

Merhaba benim gibi yurt dişinden Green card formu dolduranlar varmi aranizde bir kaç sorum olacakti

mohinur
      mohinur