@ebrkan92 çıksın da para kolay iş olmasa bile bu devirde senin tabirinle çılgın liselilerin iyi bir gelecek sahibi olması için ailelerinden herkes elini taşın altına koyar merak etme. Bencil olmayın lütfen!
gungorhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Calibraturbo kasıtlı eksi atan kim bilmem ama böyle gider yapamazsın kardeşim.
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2022 bekleme odasına sağ ayakla giriş yapalım bakalım

-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Lossantosdy Kimlikte doğum yeri neresi yazıyorsa o yazılacak. Bende BAKIRKOY yazıyor gidipte oraya ISTANBUL yazsam hatalı olur.
-
@ozz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
zaman daraldı. heyecan yükseldi. aramızdan bazı kişiler talihliler olacak. umarım gerçekten kalpten isteyenlere çıkar.
Deneyimlerime göre çoğu kazanan bu forum üyelerinden olmayacak. Sonuçlar açıklandığında da göreceksiniz çekilişi kazanıp foruma yardım almak için yeni üye olmuş kişileri...
-
Seneye pasaport şartını geri getirirler umarım.
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ayhan hocam video atmış - SON DAKİKA HABER - TÜRKİYE’DEKİ ABD KONSOLOSLUK HİZMETLERİ DURDURULDU !
-
İlk başvurumu yapmak için yerimi aldım
çıksa da çıkmasa da öyle büyük umut bağlamadım. Her şeye rağmen Türkiye'de yaşamakta güzel ve herkese şimdiden bol şanslar 
-
@Passion Babam Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmiş bende Türkiye'den ABD ile göç denemesi seriye devam kısmet

-
@dmrtkn uberciler taksicileri dövüyormuş

gungorhan tarafından gönderilen son iletiler
-
@mertq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Ekto-Oktan Hocam ben sadece e-ticaret yaptığımız için istiyorum. Amerikan Numarası ile Banka hesabı, şirket vb. açılacak.
Ve bu numara ile sosyal medya hesabı falan açacağız. konuşma vb. internet yüklememe gerek yok. sadece numaranın kalıcı olmasını istiyorum.
Mint üzerinden e-sim olarak alabilirsin. Ön ödemeli olsa bile belirli aralıklarla yükleme yapma zorunluluğu var yoksa hat iptal oluyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
aşağıdaki resmi açıklamadan sonra LÜTFEN rica ediyorum kimse kimsenin ümidini hevesini kıracak cümleler yazmasın. Artık hurafe yalan yanlış haberleri buraya yazmasınlar. Haber gören kişiler tüm sosyal platform haberlerini değil bu şekilde resmi kurumdan açıklamasını paylaşsınlar.
Türkçesi;
2027 Çeşitlilik Vizesi (DV) Programının Giriş Süresindeki Değişiklikler
Bakanlık, Çeşitlilik Vizesi (DV) giriş sürecinde bazı değişiklikler uyguluyor. DV-2027 kayıt döneminin başlangıç tarihini mümkün olan en kısa sürede ve ayrıca DV-2027 seçim sonuçlarının Giriş Durumu Kontrolü (ESC) aracılığıyla sunulabileceği tarihi açıklayacağız. Bu değişiklikler, DV-2027 için seçilen kişiler için 1 Ekim 2026'dan 30 Eylül 2027'ye kadar kalacak olan vize başvuru süresini etkilemeyecektir.
Good news everyone.

-
@istanbuladami bi nevi yedek gibi düşün...
-
@Onurfidan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Gün doğmadan neler doğuyor. Vay canına. Pasaport veödeme kısmının gelmesine ben de sevindim. Sevineceğim. Gereksiz Başvuruları Engelleyecektir. Bir de Bu Sene Başvurunun Sarkması çoğu insanın çekilişe katılmasını azaltacaktır çünkü çoğu insan unuttu bile. Bakalım Ne zaman belli olacak bu işler. Merakla Bekliyoruz.
Merak etmeyin Twitter sayfaları haber sayfaları tiktok'lar , Instagram Reels ile birçok kişiye duyurulur ha bir de YouTube videoları
pasaport şartı gelirse şayet duyursalar bile daha az kişi başvurur1 dolarlık ücret de fake başvuruyu engeller, hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Zeq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Atlantis00 pasaport çıkartmak ne kadar süre alıyor biliyor musunuz ?
Benim pasaportu çıkartmak 2 ay sürmüştü. Başvurduğum zaman yoğunluk olduğu için süreci hızlandırmak için twitter üzerinden (acil olduğunu belirtip) iletişime geçip hızlandırmıştım. Pasaport çıkartma ücretlerine büyük zam geleceği haberi doğrultusunda çok fazla başvuru yapılmıştı herhalde ve haber doğru çıktı büyük zam geldi.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

3 Yıl önce yaptığım görsel, yine bu sözlere maruz kaldıgınız için derinden yürek yanması mevut oluyor
sonra alışıyorsun tabi çokça kaybedince..Ek olarak "bizi de yanına al" diyen akrabalarından kurtulmak için yalan söylemek zorunda kalanlar da var.
-
@nilfersev, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Herkese tekrardan merhabalar. Bende eskilerden. Bu sene tekrar deneyeyim şansımı dedim . Başvurular açılmamış. Beni hatırlayan yoktur selamlar yinede Herkese...
Açılır açılır...

-
@Zeq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
bugün açılır mı sizce ?
ABD'de federal hükümetin kapanmasından kaynaklanıyorsa bugün açılmaz diye düşünüyorum.
-
@AhmetGS17 Ben kendim çekiyorum uzaktan kumandalı tripodlu selfi çubuğum var bu sayede cep telefonumun arka kamerası ile daha kaliteli resimler alabiliyorum
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@gungorhan benimkinde ikisi de yazıyor

öyleyse arkadaşlara yardımcı oluverirsin sen nasıl yazdıysan onlara da söylersin ben böyle bişi ilk defa duyuyorum
Changes to Entry Period for 2027 Diversity Visa (DV) Program