Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Kuzgun şu an açık olan pozisyonlardan önce açılan son lokasyon 2023 yazında açılmıştı diye hatırlıyorum.


  • @Kuzgun ustat nacızane gorusum amerıkada yasam hayalın varsa lokasyona cok takılma.sonuc olarak kalıcı omur boyu yasayacagın yer olmayacak. genel olarak zaten metropoller degıl gıdılen yerler. gorev surenı doldurduktan sonra farklı yerler secebılırsın. daha guzel sehır bekleyeyım derken zaman gecıyor. omurden yıyor ınsan. zaten cok kısa olmayan bı surec oluyor ıslemlerını baslattıgında. baska sırketlerde mınesotada ucra kosede gıda fabrıkası ,et ısleme tersısı vs var utah arızona vs gıbı yıne tasra sayılacak bolgeler var. sonuc olarak hem surecler uzun hem de karar vermek ıcın cok beklemek mantıklı degıl sectıgın yerı amerıkaya adaptasyon, kredı skoru olusturma ev kıralama, araba alma, alısverıs nasıl yapılır, fatura nasıl odenır ,duzen kurma amerıkada ılk baslangıc, olarak dusun. bence en onemlı karar sehırden zıyade gercekten gıtmek yenı bı hayat kurma ıstıyormusun. ben charleston ekıbındeyım evet charleston nıspeten orta buyuklukte bı yerlesım yerı , bıraz turıstık vs ama olmasada olurdu. en erken orası vardı ben baslattıgımda. kımse de gıttıgı yerde sehır merkezınde gorev alacak dıye garantı yok. ınsanlar genelde neıghbourhood larda sehır dısında semtlerde yasıyor. metropollerde de boyle ,ınsanlar ısı olmadıkca sehır merkezıne ınmıyor. velhasıl cok da sehır secmek ıcın bekleme bence. sonuc olarak ılerısınde gıdecegın yer yasayacagın yerle ılgılı planlar yaparsın amerıkaya gıdınce.oncelıgın gocmen vızesı ıcın sıranın sana gelecegı vısa bultenı ıcın sıraya gırmek, tarıh almak .hersey gonlunce olsun.


  • @charlotte, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    @Kuzgun şu an açık olan pozisyonlardan önce açılan son lokasyon 2023 yazında açılmıştı diye hatırlıyorum.

    Teşekkürler


  • @deckerloki, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    @Kuzgun ustat nacızane gorusum amerıkada yasam hayalın varsa lokasyona cok takılma.sonuc olarak kalıcı omur boyu yasayacagın yer olmayacak. genel olarak zaten metropoller degıl gıdılen yerler. gorev surenı doldurduktan sonra farklı yerler secebılırsın. daha guzel sehır bekleyeyım derken zaman gecıyor. omurden yıyor ınsan. zaten cok kısa olmayan bı surec oluyor ıslemlerını baslattıgında. baska sırketlerde mınesotada ucra kosede gıda fabrıkası ,et ısleme tersısı vs var utah arızona vs gıbı yıne tasra sayılacak bolgeler var. sonuc olarak hem surecler uzun hem de karar vermek ıcın cok beklemek mantıklı degıl sectıgın yerı amerıkaya adaptasyon, kredı skoru olusturma ev kıralama, araba alma, alısverıs nasıl yapılır, fatura nasıl odenır ,duzen kurma amerıkada ılk baslangıc, olarak dusun. bence en onemlı karar sehırden zıyade gercekten gıtmek yenı bı hayat kurma ıstıyormusun. ben charleston ekıbındeyım evet charleston nıspeten orta buyuklukte bı yerlesım yerı , bıraz turıstık vs ama olmasada olurdu. en erken orası vardı ben baslattıgımda. kımse de gıttıgı yerde sehır merkezınde gorev alacak dıye garantı yok. ınsanlar genelde neıghbourhood larda sehır dısında semtlerde yasıyor. metropollerde de boyle ,ınsanlar ısı olmadıkca sehır merkezıne ınmıyor. velhasıl cok da sehır secmek ıcın bekleme bence. sonuc olarak ılerısınde gıdecegın yer yasayacagın yerle ılgılı planlar yaparsın amerıkaya gıdınce.oncelıgın gocmen vızesı ıcın sıranın sana gelecegı vısa bultenı ıcın sıraya gırmek, tarıh almak .hersey gonlunce olsun.

    teşekkürler hocam cevap için. Sizin de gönlünüzce olsun her şey


  • @Kuzgun Böyle bir döngü bulunmuyor şirketler ile anlaşma yapar yapmaz açıyoruz. Şu an Michigan eyaletinde iki yeni pozisyonumuz var. Birçok şirket ile görüşmelerimiz devam etmektedir.


  • @charlotte Evet öyleydi ama artık daha sık ve daha çok pozisyon açıyor olacağız.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ayvalik10 ayvalik10 

  • @Rhonster vasıflı olarak sponsor bulan aracı kurum var mı? Sizler nasıl kendi mesleğinizle başvurdunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erdem-DEMİR var ama belli mesleklerde cogunlugu da hemsirelik ve IT uzerine digerlerini bulmak baya zor


  • @eb3vize-com eşimle beraber niteliksiz işçi kategorisine başvuru yapmayı düşünüyoruz. Ne kadar ücret ödememiz gerekiyor?


  • @Tarkovsky Programın toplam ücreti 20 bin dolar fakat abd'ye gidebilirseniz eğer ilk 1 ay çalışmıyorsunuz. Ev kiralama, uçak masrafları vs. derken toplam 35-40 bin dolarınızın olmasını tavsiye ederim hocam.


  • @SonsuzlukVeÖtesine Bu vize'ye eşimle beraber başvurup, total de 20K dolar ödedikten sonra o da çalışabiliyor mu?


  • @Tarkovsky madem böyle bir niyet ve düşünce içindesiniz bence önce bu konu ve forumdaki eb3 other workers başlığını iyice araştırın.


  • @Mine-İpek hiç güvenli değil.


  • @Tarkovsky eşinizle beraber iki ayrı başvuru yapmayacaksınız bir kişi başvuracak diğer eş zaten onunla birlikte green card alıyor. Bir kişi için ödenecek tutar 20 bin dolar civarı... güncel fiyat için sitelerine bakmanız lazım. Bu başlığı inceleyin lütfen https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları?_=1714148015667

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A ATS16 

  • @Henry-bloor bdv solution bir firma mı linki iletişimi var mıdır?


  • @Tarkovsky evet aynı anda Green Card aldığınız için biriniz sponsor olan şirkette çalışırken diğer eş istediği yerde çalışabilmektedir.


  • @Tarkovsky başvuran kişinin toplam maliyeti $20.000. Diğer eş için sadece başvuru harç bedeli ve avukatlık ücreti olan $1.345 ödemeniz yeterli olmaktadır. Böylece toplamda $21.345 ödeyerek iki kişi aynı anda Green Card almaktadır.


  • Şuanda "Eb3 Other workers" ile Türkiye'den ABD'ye gelme süresi 4-6 yıla çıktı. Abd de birçok göçmen avukatı bunu söylüyor. 2 yılda işlemlerin bitmesi çok büyük bir hayal deniyor. Bizde çok araştırdık fakat eb3 bekleme süreleri bütün hevesimizi aldı götürdü. Şuanda tek isteğimiz "DVLOTTERY" o da olmaz ise E2 vizesine başvuracağız. Umuyoruz ki yasal yol ile yüklü bir miktar yatıranlar çok daha kolay şekilde vize alabilir. Herkezin hayaline kavuşması dilegi ile


  • @denizaker ben bu kadar uzayacağını göze almıştım.cekiliş durumu da garanti değil.E2 sonu yine eb3 yapmak lazım greenkart için.o yüzden ben eb3 others works olarak süreci Ağustos 2023 de başlattım.atta bu hafta ev alacağım.hayatımı sürece göre yönetmiyorum.


  • @denizaker süreler uzun evet bunu aos yaparak ~ 3 yıla düşürme şansınız var ama sıraya girmezseniz bu süre hiç bitmemiş olacak 🙂 e2 yapacaksanız eğer aos yapacaksınız zaten.. şimiden eb3 e başlamanızı tavsiye ederim green card için... https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları?page=1
    bu başlığı inceleyin lütfen 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum