@eb3vize-com artık bizlere detaylı ve güvenebileceğimiz şekilde cevap verebilir misiniz? buradaki çoğu kişi o 20bin doları borçla alacak ya da yılların birikimini size verecek. bu durumda kalmak çok üzücü. size nasıl güveneceğiz? süreç 2 yıldan daha uzun sürebilir mi? Şu an başvuran biri ne zaman vize görüşmesine gidebilir? bu gibi sorulara acilen cevap bekliyoruz. Mesela konsolosluk ile ilgili bi durum olan vize verilememe sıkıntısı yüzünden yıllarca bekleyenler olmuş. 4 yıl sürer mi? 20 bin doları verip türkiyede 4 yıl beklemek istemiyorum. 2 yıl bile çok fazla. daha hızlı halledilebilme yolu yok mu? Gidersem ömrümde biriktirdiğim parayı yatıracağım bu hassasiyetle yazarsanız sevinirim
Mehmetyanik
@Mehmetyanik
Mehmetyanik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar. Bu konu hakkında detaylı bilgiye ihityacım var. Geçmişte de bu tarz yazılar okumuştum sponsorlukla ilgili ancak güvenilir değildi? Size güvenmeli miyiz? Referanslarınız var mı ? Konuya hakim forum okuyucuları konu hakkında düşüncelerini yazarsa sevinirim
-
Arkadaşlar tercih etmeli miyiz bu tarz durumları. Güvenilir mi? Deneyen var mı EB3 vizesii olanlar yazabilir mi
-
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells evet lütfen açıklar mısınız? Güvenilirse satalım ne varsa çalışalım onlarla
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistemde randevu alabilen var mı bekleme süreleri 4 -5 aya düştüğünü görüyorum resmi sitede? Bu veriler doğru mu nereden öğrenebilirim? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/global-visa-wait-times.html
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Rhonster teşekkürler cevabınız için. Yabancı forumlarda, hiç acımamışlar. Direkt red yiyeceksiniz daha bunu doğru yazamayanı ABD almak istemez gibi şeyler yazmışlar. Bakalım. Umarım çıkar bu sene ve vizemizi götürürüz pasaportumuzda
-
RE: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar internette bir firmaya rastladım, Türkiyede ve Kanada'da ofisleri var. Şirket ismi Kaplan tarzı bişey. Burak Kaplan adında biri ilgileniyor sanırım. EB3 vizesi ile iş arayan insanları ve oradaki şirketleri birleştiriyor. Tabii ki ücretle. Acaba bu durum ile eb3 vizesi alan arkadaşlar var mı? Onların da referanslarını sordum. Ancak buraya da sormak istedim. Bu şekilde gidiş mümkün mü? Yoksa kesin dolandırıcılık mıdır? Bir yandan inanmak istiyorum bir yandan korkuyorum. Eğer ki bu yolu denemiş biri varsa lütfen bana yazsın. Teşekkürler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu hükümetin kapanması Eğer Kasım ayına kadar falan devam ederse bu sene Green Card başvurularının alınmama gibi bir ihtimal olabilir mi
-
@trivolley hakkınzda hayırlısı olsun öyle yada böyle bir başlangıç yapmak harika. ben de başvuru yapmak istiyorum ama keşke net 2 yıl bekleyeceksiniz deseler. konsolosluk yüzünden 3-4 yıl beklemek çok çok üzücü. Keşke ekonomik olarak biraz daha iyi olsaydım da ben de başvurabilseydim. Yakın zamanda bir şeyler yaparak ben de katılmak istiyorum. ama aklımda hala çok soru var. @trivolley siz de lütfen gelişmelerden haberdar edin.
-
BDV Solutions
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu şirketi duyuyorum ama bugün kaydoldum bilgi vermeleri için bekliyorum. Duyan var mı bu şirketi süreç nasıl işler ben gerçekten gitmek istiyorum. Parayı da borçla bi şekilde ayarlarım diye düşünüyorum. Tecrübesi olanlar yazabilir mi? BDV solutions ile çalışan varsa lütfen mesaj atsın.
Mehmetyanik tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Arkadaşlar sitede sorun mu var? Ben kayıt oldum ama kayıt olduktan sonra giriş yapmaya çalışırken bekletiyor. Ds160ı doldurmadım henüz önce orayı doldurup sonra mı diğer siteye giriş yapmalıydım? Bir de ankara seçeceğim İstanbul'daki randevuları da görebiliyor muyum? Ya da değiştirme şansım var mı? Şu an en erken hangi güne var? Bilgi için teşekkür ederim
-
@orhanozbekk çok teşekkür ederim ilginiz için. İstediğim komsolosluğu seçebilirim değil mi?
-
Arkadaşlar merhaba. Bugün başvuran biri şu an sitede hangi güne randevu alabiliyor? Bakabilen erişimi olan varsa bakıp bana yazabilir mi çok sevinirim
-
Arkadaşlar başvuruların bu sene olmama ihtimali var mı? Bu kapanma vs durumlarından kasımı geçerse iptal edebilirler mi bürokratik konuya hakim olan var mı
-
Bu hükümetin kapanması Eğer Kasım ayına kadar falan devam ederse bu sene Green Card başvurularının alınmama gibi bir ihtimal olabilir mi
-
Geri çekmek imkansız mı kontrol ederek?
-
@hDundar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Mehmetyanik Selam hocam, normal DS160 doldurdum ve basvuru yerini Podgorica sectim ve doldurduktan sonra da usvisascheduling.com sitesinden hesap olusturarak tun aile birey bilgilerini ekledim, confirmation number ile ekleniyor. Odemeyi yaptim ve bu ay sonuna randevu aldim. 1 hafta sonraya da randevu alinabiliyor Karadag icin.
ama karadağda herhangi bir vatandaşlık oturumum falan yok benim. sadece süreden dolayı oradan almayı düşünüyorum. o şekilde de oluyor mu? oluyorsa özel mesajdan bilgi alabilir miyim?
-
@hDundar Merhabalar, karadağdan vize alma konusunda bilgi verebilir misiniz? Ben de oradan almak istiyorum eşimle birlikte ingilizce seviyem iyi. Anlayıp konuşabilirim. Tek sıkıntı randevu sürecini nasıl karadağdan yapacağım konusunda fikir sahibi değilim. Yardımcı olup bilgi verirseniz çok çok memnun olurum
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistemde randevu alabilen var mı bekleme süreleri 4 -5 aya düştüğünü görüyorum resmi sitede? Bu veriler doğru mu nereden öğrenebilirim? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/global-visa-wait-times.html
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Rhonster anladım tamamdır teşekkürler. Bekleyelim o halde. Umarım bize de olumlu gelir. İnşallah çıkar da, size olumlu haberleri veririm. Başvuru aşamasındaki yanlışlıklar düzeltiliyor muş diye