arkadaşlar az önce öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. önemli ve güzel bir bilgi çünkü.
İstanbul Havalimanı işletmesi Nisan ayı için bir kampanya yapmış eğer aracınızı otoparka bıraktığınızda 1 saat içinde abonelik yaparsanız yüzde 50 indirim kazanıyorsunuz.
Mesela bizim uçağımız 30 Nisan da kalacak girer girmez 30 günlük abonelik alacağız 571 tl yerine 285,50 tl vereceğiz. Ayrıca ödemeyi uygulama üzerinden yaparsanız yüzde 10 daha indirim kazanıyorsunuz. yani 257 tl ye denk gelecek.
Bu şu yüzden güzel bir kampanya Havaist Taksim'den 52 tl istiyor kişi başı, bir de bunun geri dönüşü var noldu 2 kişi için 208 tl oldu. Boşu boşuna bir de Havaist bekleyeceksiniz. bence hiç gerek yok. Nisan ayında uçacak arkadaşlar direkt havaalanına arabalarını bırakabilirler. Benden demesi.
Kafasında soru işareti olan varsa 444 1 442 den çağrı merkezine veya aşağıdaki linki açtığınızda en altta Canlı Destek hattına oradan da sorup teyit edebilirsiniz. Ben sordum öyle yazıyorum. Bu fırsat kaçmaz bence.
Edit: Son olarak sadece 30 günlük abonman yok 4, 7, 15 günlük abonmanlarda mevcut. Onlarda da yüzde 50 ve mobil ödeme ile yüzde 10 daha indirim var.