Tesekkurler maalesef biraz acele geldik vefat nedeni ile donusumuz de biraz acele oluyor ondan merak ettim bir tecrubesi olan var mi bu konuda diye
mmm1453 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ucak Yolculugu ve Ucak BiletiYolculuk içinde yayımlandı
mmm1453 tarafından gönderilen son iletiler
-
@ATS16 tesekkurler icimi rahatlatti soyledikleriniz.
-
@ayvalik10 cevap icin tesekkurler maalesef bir cenaze nedeniyle plansiz geldik simdide baska isler nedeniyle erken donmemiz gerekti. Basindan gecen biri var mi diye merak ettim
-
Tesekkurler maalesef biraz acele geldik vefat nedeni ile donusumuz de biraz acele oluyor ondan merak ettim bir tecrubesi olan var mi bu konuda diye
-
Herkese merhaba,
Bir hafta içinde ailecek Amerika’ya dönüyoruz. Hepimizin Green Card’ı var. Ancak bugün çocuğumun pasaportunun süresinin bitmesine yalnızca 3,5 ay kaldığını fark ettim. Pasaportu yenilemek için yeterli zamanımız olmayabilir.
Uçuşumuz Bodrum → İstanbul → Amerika şeklinde. CBP’nin web sitesindeki bilgilere göre Green Card sahipleri için pasaport geçerlilik süresinin bu durumda sorun yaratmaması gerekiyor gibi görünüyor. Ancak THY’yi aradığımda net bir bilgi alamadım.
Benzer bir durum yaşayan veya bu konuda deneyimi olan var mı? Check-in ya da uçağa biniş sırasında herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Şimdiden teşekkürler.