Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @zakaria öyle yapıyorum gözden kacırdığım birsey var demekki

• @ATS16 O zaman çok iyi, önce güzel bir üniversite bulalım, ondan sonra wat'ın kapılarını zorlayalım. Biraz konu dışı ama bana tavsiye ettiğiniz üniversite& bölüm var mı?

Hayatım bilgisayar üzerinde geçti, e-ticaret, borsa ve sosyal medya üzerinden gelirim var. Kafa ticari, dijial ortam odaklı çalışıyor yani.

• @zakaria Bilgiler için Teşekkür ederim, şuan bir üniversite öğrencisi değilim. O zaman denemek lazım, önerdiğiniz üni, bölüm var mı? (Liseden muhasebe mezunuyum fakat muasebe ile ilgilenmiyorum.

Pek okul kafasında değilim, bir önceki iletimde nasıl bir kafa yapısına sahip olduğumu belirttim.

• @ATS16 2x hnbs malesef

• ⭐⭐⭐⭐

@mertq

ABD hayaliniz var ise, çok çok iyi İngilizce. Ayrica referans kaynakları baz alarak kariyerinizi & gelişiminizi planlayabilirsiniz. Ben veya başka bir forum kullanıcısı ne desek boş sizin kişisel kariyeriniz için.

• Dün gece şans eseri çekiliş sonuçlarının açıklandığını gördüm düşünün o kadar umursamıyorum artık 🙂 Sonuç 2x HNBS zaten biz artık spor olsun diye başvuruyoruz hiç etkilemiyor o yüzden 🙂

Planlarınızı buna göre yapmayın, çıkarsa değerlendirilir diye düşünün 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Anıl-KARATEPE Mülakat deneyimleri bölümünden diğer ülkelerde yapılan mülakatlara dair detaylı bilgi edinebilirsiniz.

• ⭐⭐

@zakaria, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@cvatulip çok teşekkür ederim 🙏🏻
    Darısı sizin başınıza olsun, gelecek sene için bol şanslar diliyorum

Hayırlı olsun imzanıza baktım da çok çekmişsiniz. Umarım karta kavuşursunuz tebrik ederim.

• @Chromium Teşekkürler. Bir sonraki başvurunuz için size en hayırlı olanı diliyorum 🙏🏼

• @C0mmander Sağol kardeşim.
    Her ayın 10 ile 15 i arası yeni numaralar aktif oluyor, ona göre mülakat dağıtılıyor. En son 17500 aktif oldu. Dosyamı Hong Kong a taşıdım numaranın aktif olup, mülakat verilmesini bekliyorum şuan.

• Abiler case no kaybettiğim için bakamıyorum nerede hata yapıyorum ya bilgileri de doğru giriyorum bi yardımcı olur musunuz

• Yine has not been selected .....

• @aysegul bu gayet normal çünkü Biden döneminde, o kadar çok Türk ABD'ye yasadışı yollarla girdi ki yasal olarak girmeye çalışanları azalttılar. En son 1 yıl önce sayıları elli bini aşmıştı bu yasadışı yollarla giren Türklerin. Green card'ın amacı nüfus çeşitliliği olduğu için ve demokratlar yasadışı yollarla girenleri çıkarmadıkları için kabak yasal yollarla girmeye çalışanların başına patladı. Trump geldi ya yıldan yıla rayına oturur artık.

• Girilen bilgiler geçerli değil diyor herşeyi doğru giriyorum

• Arkadaşlar kolay gelsin bu sene de çıkmadı bana. DV20 den beri çıkmıyor. Lakin biraz foruma bakayım dedim. ciddi anlamda bir dosya taşıma mevzusu dönüyor. Eskiden 30 binler greencardı alırken şimdi 5000 Case numberların mülakata çağrılmayacağı konuşuluyor. Bu durumda Green card fiiliyat da BİTMİŞTİR. Başvurmanın da pek anlamı yok gibi Bu dosya taşıma olayları öyle basit şeyler gibi durmuyor. en azından maddi anlamda ciddi külfettir. Bana yıllardır çıkmıyor ama çıksa bile ayrı bir dert gibi sanki anlayamadım. Bu mevzular için daha önce forumda bir bilgi yazısı var mıdır ya da bilgilendirme yapabilecek birisi ? eğer birisi talihli olursa Ankara mülakata çağrılmayı beklemeden bu işi nasıl başarır ? ve ne gibi bir maliyeti olur? İnsanlar zaten ülkede zar zor geçiniyor. açıkcası 10 binlerce dolar gibi bir masraf varsa zaten karşılanması mümkün değil diye düşünüyorum.

• @turkeycel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar kolay gelsin bu sene de çıkmadı bana. DV20 den beri çıkmıyor. Lakin biraz foruma bakayım dedim. ciddi anlamda bir dosya taşıma mevzusu dönüyor. Eskiden 30 binler greencardı alırken şimdi 5000 Case numberların mülakata çağrılmayacağı konuşuluyor. Bu durumda Green card fiiliyat da BİTMİŞTİR. Başvurmanın da pek anlamı yok gibi Bu dosya taşıma olayları öyle basit şeyler gibi durmuyor. en azından maddi anlamda ciddi külfettir. Bana yıllardır çıkmıyor ama çıksa bile ayrı bir dert gibi sanki anlayamadım. Bu mevzular için daha önce forumda bir bilgi yazısı var mıdır ya da bilgilendirme yapabilecek birisi ? eğer birisi talihli olursa Ankara mülakata çağrılmayı beklemeden bu işi nasıl başarır ? ve ne gibi bir maliyeti olur? İnsanlar zaten ülkede zar zor geçiniyor. açıkcası 10 binlerce dolar gibi bir masraf varsa zaten karşılanması mümkün değil diye düşünüyorum.

İyicene Loto’dan çıkarttılar kazanmakta yetmiyor cn düşük kazanman lazım.

• ⭐⭐⭐⭐

@TTKvY doğrudur 👍🏻 inşallah daha fazla radikal değişiklik olmaz, bizim de ayarlarımız bozulmaz 🙂

• @Murat35-0 bendede durum aynı

• Sistemle alakalı bir sorun var bence bütün bilgiler doğru girildiği halde hata alıyorum. Noktalama hatası vs ekranı geliyor karşıma. Aksam evde laptop ile deneyeyim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |