@ATS16 tamamdır dikkat ederim.
Emre Töre tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Arkadaşlar merhaba greencard talihlisiyim 17 aralıkta mülakatım var fakat adres ve tanıdığım yok adres için yardımcı olabilecek biri var mıdır?
-
Greencard İçin Ais PTT ve ustraveldocs problemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba haftaya mülakatım var ve ais kaydı yapmadım hala nasıl yapabilirim?
Şahsi mailime hatırlatma geldi mülakat için ve orada ustraveldocs.com vardı oradan herhangi bir işlem yapacak mıyım
Emre Töre tarafından gönderilen son iletiler
-
Greencard İçin Ais PTT ve ustraveldocs problemiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba haftaya mülakatım var ve ais kaydı yapmadım hala nasıl yapabilirim?
Şahsi mailime hatırlatma geldi mülakat için ve orada ustraveldocs.com vardı oradan herhangi bir işlem yapacak mıyım -
@ATS16 tamamdır dikkat ederim.
-
@ATS16 merhabalar ds 260 formunda bir adres vermiştim fakat o adresteki arkadaşim şu an orada yaşamıyor bende yeni bir adres buldum sizce bunu kccye mail atıp şimdiden mi söyleyim yoksa mülakat gününü mü bekleyim?
-
@ATS16 peki adres sahibinin greencard sahibi ya da ABD vatandaşı olması şart mıdır? Bir de adres için posta kiralama ya dan Airbnb durumu için ne düsünüyorsunuz?
-
@ATS16 tamamdır bilgilerimi güncelledim.
-
Arkadaşlar merhaba greencard talihlisiyim 17 aralıkta mülakatım var fakat adres ve tanıdığım yok adres için yardımcı olabilecek biri var mıdır?