• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. C0mmander
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 51
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

C0mmander

@C0mmander

20
    İtibar
    52
    Profil Görüntülemeleri
    51
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

C0mmander Takip etme Takip Et

C0mmander tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@tufank @melihguney ben de ekim-mayıs aralığının mükerrer kayıtların temizlenmesi fotoğraf ve isim kısmındaki yanlış yapanları temizlediklerini düşünüyorum evet süre çok uzun gelebilir ama sonuçta çekilişi ne kadar kısa yaparlarsa o kadar göçmen demek senenin içine bölüyorlar süreci

şu an ruhsal olarak çok kötüyüm evet bel bağlamamak lazım ama bu babamın ölmeden önce benden yapmamı istediği tek şeydi artık hayattan gerçekten çok yoruldum insanı öldüren şey umut aslında

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      C0mmander

Değerli yoldaşlarım aranızda cbp one ya da sınırdan atlayarak geçmeyi düşünen varsa lütfen tr den çıkışını qatar airways ile yapmasın ben sonuna kadar yasal kovalamakla uğraşıyorum fakat gruplardan tanıştığım bir arkadaşımı bugün havaalanına bıraktım çıkış pulunu aldım valizlerini bile elimle hazırladım online check-in yapılmıştı fakat bagaj bırakma kısmında arkadaşlar ağır bir sorguya çekmiş güney amerika ve japonya seyahatlerinde bazı sorunlarla karşılaşıyoruz
      (AKA kaçacak mısın ?) sizleri ek güvenlik sorgusuna sokmalıyım diyip 1 saat bekliyoruz sonunda yetersiz belge diyip gönderiyor ki giriş çıkış biletleri otel rezervasyonları seyahat sağlık sigortası öğrenci belgesi her şeyi hazır aman dikkat edin lütfen yasal yolları deneyelim hepimiz bu yola baş koyduk inanın ilk hnbs gördüğümde aşırı üzüldüm fakat ayağa kalkıp devam etmemiz gerektiğini hatırladım amacım yoldaşlarıma yardımcı olmak seviliyorsunuz 🇺🇸 🇺🇸

C
      C0mmander
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@honeyhan Aramızda toplanıp yapabiliriz başka şansımız yok kazanan arkadaşlar için yemin ediyorum kendime çıkmış kadar sevindim hatta ailemle oturduk forumda gezindik kim kazandı acaba diye ama gidemeyecek arkadaşlar da başkasının hakkını yemesinler diye düşünüyorum

C
      C0mmander
      çaresizlik

like attıkca gelir dinlerim

C
      C0mmander

4b981333-3b23-43f3-9c17-4eeffb255252-image.png

Bu da bizden DV2026 anısı kalsın, yaşarız yaşamayız bilinmez. olmadı be anacım başaramadık.
      Geçen sene feci yıkılmıştım da yıkıla yıkıla alışıyor be insan kim bilir daha kaç sene başvuracağız da çıkmayacak. Kısmet arabayı almakmış xd :))

Lütfen bütün umudunuzu lotoya bağlamayın arkadaşlar, seviliyorsunuz. Şans yanımızda olsun.

Ayrıca çıkan arkadaşlara bol şans diliyorum. umarım bizler de bir gün o duyguyu tadabiliriz lütfen 5k ve üstü cn varsa taşımayı gerçekleştirin kazanıp da gidememek daha kötü, forumda kaynak gırla ufak bir araştırmayla istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hayırlı geceler benim mesai biterr.

C
      C0mmander
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@Harpy-Eagle
      Umutsuz durumlar yoktur.
      Umutsuz insanlar vardır.
      Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

Mustafa Kemal Atatürk

C
      C0mmander

@JesusLord Yoldaş lütfen canını sıkma ümidini kaybetme desemde bende de aynıları oluyor never give up buddy ne zaman o güzel günleri göreceğiz

C
      C0mmander

@hdemircanusa söylediğinize katılıyorum ben de öyle olduğunu düşünüyorum

C
      C0mmander

@Chromium Abi saçma gelecek ama yemin ediyorum her şeye varım canımı ortaya koyarım daha kaybedecek bir şeyim kalmadı hayatımda

C
      C0mmander

@Chromium Ustam ya geçemezsek sonrasında yasal bir şekilde de gidemeyiz ona çok korkuyorum

C
      C0mmander

C0mmander tarafından gönderilen son iletiler

@randomlyselected modumuz budur

C
      C0mmander

4b981333-3b23-43f3-9c17-4eeffb255252-image.png

Bu da bizden DV2026 anısı kalsın, yaşarız yaşamayız bilinmez. olmadı be anacım başaramadık.
      Geçen sene feci yıkılmıştım da yıkıla yıkıla alışıyor be insan kim bilir daha kaç sene başvuracağız da çıkmayacak. Kısmet arabayı almakmış xd :))

Lütfen bütün umudunuzu lotoya bağlamayın arkadaşlar, seviliyorsunuz. Şans yanımızda olsun.

Ayrıca çıkan arkadaşlara bol şans diliyorum. umarım bizler de bir gün o duyguyu tadabiliriz lütfen 5k ve üstü cn varsa taşımayı gerçekleştirin kazanıp da gidememek daha kötü, forumda kaynak gırla ufak bir araştırmayla istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hayırlı geceler benim mesai biterr.

C
      C0mmander

@Mehmet-Fatih-Aslan

Abi selam ağzına sağlık

Sana daha mülakat gelmedi mi ?
      Nasıl bir aksiyon alman gerekiyor?

C
      C0mmander
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@sinatra35

AOS ile F1 alabilirim ama yasal olmadığım sürece kalmak istemiyorum, orada tetikte olup ICE bugün mü alacak yarın mı alacak derken ömrümüz geçer gerek yok evet gitmeyi çok istiyoruz ama yasal olmayıp tetikte olmaktan iyidir burası

ayrıca ben yine de bi UK vizesi daha alıp garantilemek istiyorum

değerli vaktini ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim umarım siz ve sizin gibiler bir an önce kazanıp sürece başlayabilirler umarım şans bizimle olsun yoldaş

C
      C0mmander

@ilkerkaynar90 ve diğer forumdaşlar

benim profilimi yorumlayabilir misiniz

Öncelikle yeşil pasaport sahibiyim neredeyse tüm avrupaya giriş çıkışım bulunmakta kimi 1-2 hafta kimi 3 ay kalmalı araba - uçak - tren bütün taşıtlarla seyahat gerçekleştirdim ve seyahatlerim sırasında hiçbir sorun yaşamadım

Sizce artık US vizesine başvurulabilir mi? yeterince destekleyici olur mu? belki bir UK vizesiyle daha destekleyip o şekil başvurulabilir mi?

Görüşleriniz benim için önemli...

Bu lottery benim 2.başvurumdu toplam 4 başvuru yaptım, 2 den sonra alışıyormuş artık insan yenilgiden zevk almaya başlıyorsun, ben daha bu işi lotoya bırakmak istemiyorum sizce hangi vize profiline uyum sağlayabilirim?

Neyse, like attıkça gelir dinlerim

çaresizlik
      C
      C0mmander

@ilkerkaynar90 Yoldaş ne güzel söylemişsin ağzına sağlık

C
      C0mmander

@kucurizm Vize bülteni açıklandıktan sonra nihai kararı almanızı öneririm yoldaş

C
      C0mmander

yoldaş ağzına sağlık da beni bitirdi be okurken çok kötü oldum @ilkerkaynar90

C
      C0mmander

yoldaşım öyle imza mı olur gözyaşımı tutamadım vallahi ya @tanerkaya

C
      C0mmander

Ey Ahali Selamlar,
      Nasılsınız, umarım iyisinizdir.

Sayacımız ne zaman eklenir acaba az aksiyon olsun (☞゚ヮ゚)☞