AOS ön bekleme süresi (1-2 ay) de ilave edildiğinde yaklaşık bazen 8 ayı da bulabiliyor diye anlıyorum Diğer taraftan current olur olmaz, ABD e giriş yapmak gerekiyor.
ABD de yaşamadığınız dünyada halihazırda, bu koşturmaya değer mi? Ben bu başlığı okudukça daha çok Bangkok alternatifini düşünmeye başladım. Sizin fikirleriniz nedir?
seda80 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@MMT haklısın atlamışım, çok teşekkürler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ok şimdi anladım. Amerika içinde yapılabilen tek başvuru AOS . Ayrıca CP Amerika vizesi veya Amerikaya gitmek ile ilgisi olmayan bir şey. Çok teşekkürler.
-
merhaba,
2 sorum olacaktı.
1/Green Card mülakatına girmeden önce hesabımızda bu yıl ne kadar para olmalı? Yeterli miktar yoksa mülakat tarihi belli olunca, para yaptırılması avantaja mı dezavantaja mı olur?
2/Mülakatan önce evlenirsem, mülakata yeni pasaport yetişmezse sorun olur mu? Mülakata eski pasaportla girmem sorun olur mu? -
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
@erenotti ama benim green cardım fiziki olarak yanımda yok. Sadece ilk girişimde USA borderın pasaportuma bastığı damga var. Vizemin süresi zaten bitti Eylül'de. Sorun olur mu?
seda80 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Greencard ve vergi bildirimiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba,
Bir şey sormak istiyorum. Green card vizem 8 Nisan 2025 ama ilk uçuşum ve Green card tarihimin başlangıcı 15 Eylül 2025. Bu durumda vergi beyanımı dikkate alırken, 12 aylık mı yapacağım? 8 nisan'dan sonra mı? Yoksa 15 Eylül'den sonraki gelirleri mi dikkate alacağım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. -
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
@erenotti ama benim green cardım fiziki olarak yanımda yok. Sadece ilk girişimde USA borderın pasaportuma bastığı damga var. Vizemin süresi zaten bitti Eylül'de. Sorun olur mu?
-
@ATS16 Çok teşekkürler. Ayrıca hala CDG ve AMS havalimanlarının İngiltere'de oturumu olanlardan, ABD'ye giderken transit vize talep etmediğini düşünüyorum. Aşağıdaki linklerden siz de bakabilirsiniz.
https://france-visas.gouv.fr/en/airport-transit-visa
-
@ATS16 damgasında sept 15 2025 var ve "class"kısmında dv1 "until" kısmında F/E yazıyor. "F/E" nedir ? biliyorsanız, bilgi verirseniz müteşekkir olurum.
-
Merhaba,
THY alternatifi olarak Luftansa, KLM, AİR FRANCE biletleri bakıyorum. Durumum şu;
*ABD Green card vizem ile daha önce ABD ye giriş yaptım, Green cardımı ABD deki arkadaşıma yolladılar, KART ŞU AN BENDE DEĞİL ama elimde resmi var. Ayrıca süresi bitmiş olan, ama damgası 1 yıl geçerli olan DV lottery vizem de var pasaportumda.- İngilitere'de 2028 yılına kadar geçerli oturum iznim var.
Sorum şu; - Amsterdam veya Paris (CDG) aktarması yaparken (4 saate kadar) benden transit vize isterler mi?
- İngilitere'de 2028 yılına kadar geçerli oturum iznim var.
-
merhaba,
2 sorum olacaktı.
1/Green Card mülakatına girmeden önce hesabımızda bu yıl ne kadar para olmalı? Yeterli miktar yoksa mülakat tarihi belli olunca, para yaptırılması avantaja mı dezavantaja mı olur?
2/Mülakatan önce evlenirsem, mülakata yeni pasaport yetişmezse sorun olur mu? Mülakata eski pasaportla girmem sorun olur mu? -
@EzgiLera bir önceki 8 ağustos ama belki ilk diye eerken yayınlandı. Göreceğiz bekleyip

-
@EzgiLera sonuncusu 8 Ağustos'da yayınlandı
-
ok şimdi anladım. Amerika içinde yapılabilen tek başvuru AOS . Ayrıca CP Amerika vizesi veya Amerikaya gitmek ile ilgisi olmayan bir şey. Çok teşekkürler.
-
@Emre-Kurtulmuş kusura bakma, hala anlamadım. Turistik Amerika vizesi ile CP nasıl yapılıyor?