Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @denizd @Oğulcan-Çağın
    Merhaba, Bangkok mülakatınızla ilgili bir gelişme var mı?

• Pasaportunuzu alabildiniz mi acaba?
    @sencansinaygun

• @ollqher Unganlar bana CD vermedi. Sebebini sorduğumda sonuçların elektronik ortamda Viyana elçiliğine göndermeleriymiş. Sadece aşı kartı verdiler bir sıkıntı yaşamayacağımı söylediler.

• @Nacrumates Evet, dün sorunsuz bir şekilde aldı🍀

• @Ardando
    Teşekkürler geri dönüş için, ben de üniversite 2006 yılı mezunuyum benim görünüyor fakat eşimin lise diploması e-devlette görünmüyor, okulu aradık, okulun adı değişmiş ve kayıtlara bi şekilde ulaşamıyorlar o açıdan sordum, noter tastiği, apostil ve yeminli tercüme yeterli olur mu ? E-devletten QR barkodlu çıktı zorunlunlu mu diploma için acaba ?

• @Aslan-3 sizi yanlış yönlendirmek istemem, daha tecrübeli arkadaşlar dönüş yapabilir belki. Geçmiş sayfalarda mezun olunan okulun adının değiştiği veya okulun yıkıldığı örnekler mevcuttu, arama özelliğini kullanarak bu bilgilere erişebilirsiniz. Herhangi bir bilgi edinemezseniz konsolosluğa durumu özetleyen bir mail atıp sorulabilir de bence.

• @Ardando @gucarslan konsolosluğa email attım. Özür dileyip bir hata yaptıklarını belirttiler. Sağlık muayenesi için konfirmasyon bilgisini verdiler. 1 Eylül için medical exam randevusu oluşturmuştum.
    Sn @Ardando Viyana'da görüşmek üzere iyi dileklerine ben de katılıyorum. Herşeyin hayırlısını diliyorum.

• @sencansinaygun merhabalar. Ben de karma aşıyı yani tetraxim ya da muadillerini bulamadım. Adacel tdap eczanelerde var ancak bu kez OPA yok. Siz nereden tedarik ettiniz acaba? Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ollqher

Tercih sizin iletişime geçmek hususunda.

Normal şartlarda SSN 7-10 iş günü içerisinde, permanent resident kart 1 ay içerisinde geliyor ancak son zamanlarda kartların gönderimi hususunda gecikmeler yaşandığına dair talihlilerin paylaşımı var. Daha fazla detay için ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri konu başlığındaki güncel paylaşımları okuyabilirsiniz.

• Merhaba. Konsolosluk mülakat tarihi vermiş olsa bile gittiğimizde artık size vize veremeyiz deme gibi bir durumları oluyor mu? Bir de Aşı konusunda gidip tdapı burada yaptırsak gidince orada sadece polio aşısı oluyor mu yoksa onlar da ellerindeki karma aşıyı mı yapıyorlar. Eğer öyleyse burada hiç tdap yaptırmayalım nasıl olsa orada karma olarak yine yapacaklar.

• ⭐⭐⭐

@srkansimsek Opa aile hekimliğinde mevcut..."Tetraxim yapmadınız bari bunu yapınız tek damla aşı" dersiniz..😉

• @srkansimsek güzel haber sevindim, orada görüşmek üzere 😉

• @srkansimsek merhaba, OPA damla sadece, sağlık ocağında var. 2 damla damlatıyor. Zorlayın aile hekimini, yapacaktır.

• @Flight101 @sencansinaygun son bir kez daha deneyeceğim:) Teşekkürler.

• Selam arkadaşlar , hikayemizi biliyorsunuz 🙂 Dosyamı viyana ya çeker çekmez , kanada da sıkışan dosyam üzerinden randevu maili geldi.Herkese teşekkür ediyorum , özellikle Ece hanım çok yardımcı oldu , kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Edindiğim tecrübelerden yardım isteyen herkese yardımcı olacağım , ulaşabilirsiniz.

• Arkadaşlar aradım ama bulamadım. Polio için tek aşı var mı yoksa gittiğimizde de karma aşı mı yapılıyor? Eğer orada da karma yapılıyorsa tetanos difteri boğmaca aşısını(Tdap) burada yaptırmayayım diyorum.

• @sktem, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam arkadaşlar , hikayemizi biliyorsunuz 🙂 Dosyamı viyana ya çeker çekmez , kanada da sıkışan dosyam üzerinden randevu maili geldi.Herkese teşekkür ediyorum , özellikle Ece hanım çok yardımcı oldu , kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Edindiğim tecrübelerden yardım isteyen herkese yardımcı olacağım , ulaşabilirsiniz.

Merhaba, hayirli olsun. Tecrubenizi lutfen foruma aktarin ki, devam eden yillarda ihtiyaci olan birisi okuyunca yararlanabilsin.

• @sktem rica ederim. Çok sevindim çözülmesine. 🥳

• @gucarslan bu bilgi beni cok mutlu etti şuan benim de soyadım yerine babamın soyadı yazılmıs cekiliste 🫩

• ⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |