DJT hemen hemen her hafta DV26 Yargıcı hakkında hakarete varan paylaşımlar yapıyor. Çok değil 15 dk'sını ayıran biri bu hakimin Trump tarafından atanmadığını kendisinin başkanla "yakınlığını" görür. ( Ballroom davası, Kelly v Hegseth davası liste uzar daha da merak eden varsa ödevini kendi yapsın
)
Muhtemel karar temmuzda gelecekken neden dava beklenmiyor demek... Mevcut tarih Fiscal year bitmeden yetişir mi belli değil Muhtemel temmuzda gelecek karardan sonra ne ara onboarding yapıcaksınız ne ara davayı açıcaksınız da en geç eylül başına yetiştireceksiniz. ben buna naiflik diyim ortada dava tarihiyle ilgili bir problem varsa o da tarihin geç olması Daha önce haziranda dava deneyimi yaşamış birinin en azından bunu anlamasını beklerdim.
Pause başlayalı 6 ay dolmak üzere ne bir update ne bir çalışma emaresi var bir başka açıdan da DV27'ye bakalım Haziran ortasına geldik hala ortada bir tarih yok bugün çekilişi duyursalar ne ara başvuru toplayacaklar ne ara sonuç açıklanacak ne ara DS260 formları doldurulacakta onaylanacak bunun DV27 ilk bültenine yetişmesi artık fiziken pek mümkün değil. Kabul edelim hukuki müdahele olmazsa yeni bir başkan gelene kadar DV çekilişine ara verildi. Hukuki müdahale de bu fiili iptali geri çekebilir mi bunu zaman gösterecek (ben davanın nasıl sonuçlanacağını bilmiyorum. Ben biliyorum diyen de yalan söylüyodur.)
İsteyen davaya katılır isteyen katılmaz bana bir yararı yok kimsenin avukatı, yancısı, danışmanı da değilim kendi sürecim benim için en önemlisi o sırada istiyorum ki 1 yıldır bu vizeyi hayal eden kişiler geriye dönüp bakınca pişmanlık duymasın fikirlerimi anlatmaya çalıştım şu dk'dan sonra da artık aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum dava sonucu gelene kadar sessiz kalacağım.
Arkadaşlar kendi kararınızı kendiniz verin kimsenin etkisine kapılmayın 30 Eylülde vizesi yanacak olan sizsiniz, doğrusu yanlışı ile aldığınız kararla yaşayacak olan da sizsiniz.