Merhaba. Konsolosluk mülakat tarihi vermiş olsa bile gittiğimizde artık size vize veremeyiz deme gibi bir durumları oluyor mu? Bir de Aşı konusunda gidip tdapı burada yaptırsak gidince orada sadece polio aşısı oluyor mu yoksa onlar da ellerindeki karma aşıyı mı yapıyorlar. Eğer öyleyse burada hiç tdap yaptırmayalım nasıl olsa orada karma olarak yine yapacaklar.
emrah hız tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
emrah hız tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'da Gebelik ve DoğumSağlık içinde yayımlandı
@serlinkonakciyan bebeğiniz sağlıkla büyüsün. Bu son faturanın tamamını siz mi ödeyeceksiniz yoksa sigorta mı? Belli bir limiti geçince sigorta artık ödemiyor mu?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar traveldocs sisteminde ilk bilgileri girerken adres istiyor oraya türkiye adresini mi gireceğiz yoksa mülakatı aldığımız yerdeki adresimiz mi? Pasaportu alacağımız yeri seçme kısmı sonraki sayfalarda olacak ama ilk kısmı yanlış yazarak geçmek istemiyorum.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@evrentnrkl merhaba. hangi aşıları olmuştunuz ve ne kadar tutmuştu acaba? Vizenizi aldığınızı da biliyorum bu arada, tebrikler ve hayatınızda mutluluklar.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Cansu-mer merhaba. 9000 hong kong doları tek kişi için mi yoksa iki kişi için mi acaba? Bir de sadece tdap için miydi yoksa tüm aşılar dahil fiyat mı? Şimdiden teşekkürler.
-
@MomisCan merhaba. Bangkokta hangi aşıları yaptılar ve ne kadar tuttu acaba? Bize attıkları mailde 11500 baht artı 23000 baht aşı ücreti olur dediler bütün aşılar için.
-
Arkadaşlar aradım ama bulamadım. Polio için tek aşı var mı yoksa gittiğimizde de karma aşı mı yapılıyor? Eğer orada da karma yapılıyorsa tetanos difteri boğmaca aşısını(Tdap) burada yaptırmayayım diyorum.
-
Merhaba. Konsolosluk mülakat tarihi vermiş olsa bile gittiğimizde artık size vize veremeyiz deme gibi bir durumları oluyor mu? Bir de Aşı konusunda gidip tdapı burada yaptırsak gidince orada sadece polio aşısı oluyor mu yoksa onlar da ellerindeki karma aşıyı mı yapıyorlar. Eğer öyleyse burada hiç tdap yaptırmayalım nasıl olsa orada karma olarak yine yapacaklar.