@rıdvanyrl Sorularınıza daha doğru bilgiler alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Her yılın dinamiği farklı bu yılın 23K ile sonlanması seneye kesinlikle 23K altı ile sonlanacağı anlamına gelmiyor böyle bir kesinlik yok.Dosyanızı da taşıdıysanız geriye beklemek dışında bir şey kalmıyor, tavsiyeler durum netleşmeden gelecek planlarınızı sadece Amerika özelinde yapmamanız yönünde.
denizd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@burkingham Sizin numaranız artık aktif olduğu için KCC ile değil konsolosluklarla görüşerek dosya taşıma yapmanız gerekiyor. Detaylı bilgi başlığın 4. iletisinde mevcut.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Oğulcan-Çağın Merhaba, mülakatınızla ilgili bir gelişme var mı?
denizd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@burkingham Sizin numaranız artık aktif olduğu için KCC ile değil konsolosluklarla görüşerek dosya taşıma yapmanız gerekiyor. Detaylı bilgi başlığın 4. iletisinde mevcut.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Oğulcan-Çağın Merhaba, mülakatınızla ilgili bir gelişme var mı?
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@rıdvanyrl Sorularınıza daha doğru bilgiler alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Her yılın dinamiği farklı bu yılın 23K ile sonlanması seneye kesinlikle 23K altı ile sonlanacağı anlamına gelmiyor böyle bir kesinlik yok.Dosyanızı da taşıdıysanız geriye beklemek dışında bir şey kalmıyor, tavsiyeler durum netleşmeden gelecek planlarınızı sadece Amerika özelinde yapmamanız yönünde.
-
@falsepoet Otelin adını yazmadan sadece adresini yazmanız yeterli, sonrasında mülakata gittiğinizde orada kalmak zorunda değilsiniz.
-
@kemal85 Merhaba Gürcistanda ikameti olan ama oturumu olmayan kişiler için kafa karışıklığı olmaması adına yazıyorum. Problemimiz "Oturum". Gürcistana ikametgah taşımak çok basit bir işlem kira kontratıyla konsolosluğa gidiyorsunuz ikametiniz taşınmış oluyor ama istedikleri şey ikametgah değil.
-
@mustafa-berat-taşcı
Merhaba yanlış yönlendirmek istemem ama benim de evlilik sonrası soyadım değişti adımda bir değişiklik yok, ilk satıra eski soyadımı ikinci satıra adımı yazdım. Burada bizden değişikliğin nedenini açıklamamız istenmiyor istenen eski ad soyadın tam hali olduğu için ad değişmese bile onu da olduğu haliyle yazmalısınız sanırım. Yine de farklı bir durum varsa tam olarak bilen arkadaşlar yazacaktır.