Merhablar , Abd ye giriş yaptım SSN ve Greencard gelme kargolanma statumu nasıl öğrenebilirim bilginiz var mı ?
ollqher tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaslar Ben 14000 lerde siralamam var. Bana Ankara uzerinden sira gelme ihtimali var mi , Veya suanda nasil bir surec izlemem gerekir yardimci olabilirmisiniz. Tesekkurler Herkese Iyi bayramlar.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
B1/B2 vize gorusmesine giderken yanimizda hangi belgeleri getirmemiz gerekli ?
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
haziranda doğudum diyelim 20 yaşında ailemlemle beraber greencard'a başvurduk. ama anneme çıkdı greencard. mayıs ayında greencard sonuçları açıklandı ve formu doldurduk. ama mülakat 1 yıl sonra olucağı için mülakata kadar 21 yaşına giriyorum o zaman anneme çıkan greencard'an yararlanabilirmiyim?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan dv charts sitesindeki siralamalar sence dogrumu ?
https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
ollqher tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@ebd Merhabalar "fee was received” , “produced” kisimlarini Add case yaptiktan sonra mi gorebiliyorsunuz ve ben online access code gelmedi nasil add case yapabilirim
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
Bir arkadasimin evinde kaliyorum proof of adress nasil bulabilirim driver licance icin
-
Merhablar , Abd ye giriş yaptım SSN ve Greencard gelme kargolanma statumu nasıl öğrenebilirim bilginiz var mı ?
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Greencard ve ssn i alanlar ne kadar zamanda aldilar paylaşabilirsiniz
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
ben yeni greencard kazananlardanim akrabama turist b1b2 vizesi basvurucagiz orda tanidigin biri var mi kismina evet mi demek gerekiyor ben vezemi aldim ama henuz gitmedim.
-
B1/B2 vize gorusmesine giderken yanimizda hangi belgeleri getirmemiz gerekli ?
-
Randevu Tarihini kac kere degistirebiliyoruz yeni sistemde. bir limit var mi ?
-
@Emre-Kurtulmuş Tecrubelerimi paylasmayi planiyorum ama daha cok yeni oldugu icin hazirlik asamasindayim. Sorusu olan varsa Mesaj atabilirim ordan cevapliyabilirim.
-
Ds-160 formu doldurulup onaylandiktan sonra bilgiler degistiriliyor mu ? ve ben yeni greencard kazananlardanim akrabama turist vizesi basvurucagiz orda tanidigin biri var mi kismina evet mi demek gerekiyor ben henuz gitmedim.
-
Merhabalar, Ankara mi istanbul mu daha erkene randevu veriyor bilgisi olan varmi ? ve Dvlottery deki gibi dosya tasima yapiliyor mu turist vizesinde ? Ds160 ekraninda konsolosluk olarak mesela tiflisi secersek orada mulakata girebilirmiyiz ?