@Ardando @gucarslan konsolosluğa email attım. Özür dileyip bir hata yaptıklarını belirttiler. Sağlık muayenesi için konfirmasyon bilgisini verdiler. 1 Eylül için medical exam randevusu oluşturmuştum.
Sn @Ardando Viyana'da görüşmek üzere iyi dileklerine ben de katılıyorum. Herşeyin hayırlısını diliyorum.
srkansimsek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Sn. @Flight101,Sn. @Ardando, Sn. @Nacrumates hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonunda aile hekimim ikna oldu ama bu defa da aşıyı bulamıyorum. Tetraxim, Adacel Polio hatta muadillerini şu ana kadar sorduğum eczanelerde bulamadım. Bu arada İstanbul'da Tuzla'da yaşadığımı belirteyim!! En son çare TDap denilen aşıyı Polio olmadan yaptıracağım sanırım. Hepinize bol şans, burada ya da Amerika'da her daim yolunuzun açık olmasını dilerim.
-
@Flight101 yazdıklarınızı uygulayıp Pazartesi günü netice almayı umut ediyorum. Çok teşekkür ederim. Yeni kıtada size ve tüm forumdaşlara sağlıklı ve mutlu bir hayat temenni ediyorum.
-
@sencansinaygun merhabalar. Ben de karma aşıyı yani tetraxim ya da muadillerini bulamadım. Adacel tdap eczanelerde var ancak bu kez OPA yok. Siz nereden tedarik ettiniz acaba? Teşekkür ederim.
-
@Flight101 @sencansinaygun son bir kez daha deneyeceğim:) Teşekkürler.
srkansimsek tarafından gönderilen son iletiler
-
@Flight101 @sencansinaygun son bir kez daha deneyeceğim:) Teşekkürler.
-
@sencansinaygun merhabalar. Ben de karma aşıyı yani tetraxim ya da muadillerini bulamadım. Adacel tdap eczanelerde var ancak bu kez OPA yok. Siz nereden tedarik ettiniz acaba? Teşekkür ederim.
-
@Ardando @gucarslan konsolosluğa email attım. Özür dileyip bir hata yaptıklarını belirttiler. Sağlık muayenesi için konfirmasyon bilgisini verdiler. 1 Eylül için medical exam randevusu oluşturmuştum.
Sn @Ardando Viyana'da görüşmek üzere iyi dileklerine ben de katılıyorum. Herşeyin hayırlısını diliyorum. -
Mülakat randevu tarihimi bildiren confirmasyon mailinde, (istenen evraklarında belirtildiği mail) Az önce istenen evrakları kontrol etmek için maili tekrar okudum. Ve bu detay nasıl gözümden kaçmış anlamadım. Bu durumda mülakat sonrası sağlık kontrolüne girmeliyim diye düşünüyorum.
-
Sn. @Nacrumates Sn. @Ardando Viyana konsolosluğunun bana gönderdiği randevu teyit mailinde şöyle bir ifade var;
Please don't take the medical exams yet.
The passports and documents may be collected from the Consulate, no need to register for the return of your passport.Ancak ben medical exam için 1 Eylül e randevu oluşturdum. Yukarıdaki durum bana özel mi merak ettim. 2024 Viyana mülakat deneyimlerini okurken bazı arkadaşlarımız visa mülakatından sonra sağlık muayenesine girmiş. Bu bir tercih mi acaba? Bu konuda mülakat deneyimi olan arkadaşlarım da yorumlarda sevinirim .Teşekkürler. Sn. @gucarslan
-
@Flight101 yazdıklarınızı uygulayıp Pazartesi günü netice almayı umut ediyorum. Çok teşekkür ederim. Yeni kıtada size ve tüm forumdaşlara sağlıklı ve mutlu bir hayat temenni ediyorum.
-
@Flight101 merhaba. Viyana Molnar'da 1 Eylül tarihinde sağlık muayenemiz var. Aile hekimliği Tdap aşısını yapacak ancak polio yok. İnaktif polio bulabilir miyim? 5 li ya da 6 lı karma dedikleri bir aşı var. Onu yaptırsam olur mu sizce? Geçtiğimiz cuma günü hepatit B pediatrik aşıyı 2 doz (her biri için 9 doz yazıyor e nabızda) uyguladı aile hekimliği. Ticari adını bilmiyordu hemşire hanım. 6'lı karma içerisinde inaktif polio da var ancak hepatit b de var. 5' li karma en uygunu ama bakalım ellerinde var mı? Yaşlı olmanın dezavantajları olsa gerek:) Aşı işlerini Viyana'ya bırakmak istemiyorum. Sizin de belirttiğiniz gibi olası yan etkilerini burada yaşamak lazım. Fikirleriniz önemli. Teşekkürler. @Nacrumates
-
Sn. @Flight101,Sn. @Ardando, Sn. @Nacrumates hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonunda aile hekimim ikna oldu ama bu defa da aşıyı bulamıyorum. Tetraxim, Adacel Polio hatta muadillerini şu ana kadar sorduğum eczanelerde bulamadım. Bu arada İstanbul'da Tuzla'da yaşadığımı belirteyim!! En son çare TDap denilen aşıyı Polio olmadan yaptıracağım sanırım. Hepinize bol şans, burada ya da Amerika'da her daim yolunuzun açık olmasını dilerim.
-
@Flight101 teşekkür ederim. Aile hekimim ile görüştüm ancak Tetraximi hiç uygulamamışlar ve nasıl bir yol izleyeceklerini bilmiyorlar. Tetraxim de eczaneden reçetesiz tedarik edilebilir mi? Hepatit B için ticari bir isim verebilir misiniz? Bu aşı konusuna çok yabancıyım kusuruma bakmayın fazla detay soruyorum. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.
-
@Flight101 hocam merhabalar. Antikor sonuçlarına göre hepatit b ve (Tdap)dörtlü karma denilen aşıları yaptırmam gerekiyor. Viyana özelinde Hepatit B ve Tetraxim aşıları için nasıl bir yol izlemeliyim. Sağlık muayenemiz 1 Eylül. Hepatit b ve tetraxim kaç doz olmalı ve ne zaman başlamalıyım? Teşekkür ederim.