• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Oğulcan Çağın
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 7
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Oğulcan Çağın

@Oğulcan Çağın

2
    İtibar
    86
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    7
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Oğulcan Çağın Takip etme Takip Et

Oğulcan Çağın tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar,

2018 yılında work and travel ile Amerikada bulundum. WAT programı için SSN almıştım. Bu SSNi greencard alırsam kullanabilir miyim?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

Daha önce yanlış başlık altına yazdığım için burdan tekrar durumumu yazmak istiyorum.

19 Eylül 2024 tarihinde KCC ile dosyamı Bangkoka taşıdım. 14 Temmuzda yeni bülten geldiğinde current olduğumu öğrendim. Hemen ardından forumda da gördüğüm gibi mülakat tarihimi öğrenmek için KCCye mail attım. Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. şeklinde yanıt aldım. Ardından Bangkok'a sorduğumda dosyamın ulaşmadığını ve kcc tarafından başarıyla taşındığına dair belge göndermemi istediler. Bende KCC taşıma onayı mailini ilettim. Sonrasında Bangkok tekrar kontrol ettiklerini ama sistemlerine düşmediğini belirtti. KCCye durumu anlatan bir mail yazdım yine yukarıdaki yanıt geldi. Birkaç kere farklılaştırıp gönderdim hep aynı yanıt geliyor. Sürecimiz son aya kaldığı için endişeleniyorum. Durumu nasıl yönetmeliyim desteğinizi rica ediyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

Oğulcan Çağın tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar,

Daha önce yanlış başlık altına yazdığım için burdan tekrar durumumu yazmak istiyorum.

19 Eylül 2024 tarihinde KCC ile dosyamı Bangkoka taşıdım. 14 Temmuzda yeni bülten geldiğinde current olduğumu öğrendim. Hemen ardından forumda da gördüğüm gibi mülakat tarihimi öğrenmek için KCCye mail attım. Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. şeklinde yanıt aldım. Ardından Bangkok'a sorduğumda dosyamın ulaşmadığını ve kcc tarafından başarıyla taşındığına dair belge göndermemi istediler. Bende KCC taşıma onayı mailini ilettim. Sonrasında Bangkok tekrar kontrol ettiklerini ama sistemlerine düşmediğini belirtti. KCCye durumu anlatan bir mail yazdım yine yukarıdaki yanıt geldi. Birkaç kere farklılaştırıp gönderdim hep aynı yanıt geliyor. Sürecimiz son aya kaldığı için endişeleniyorum. Durumu nasıl yönetmeliyim desteğinizi rica ediyorum.

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Cansu-mer evet geldi ama dosyam hala at nec

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

Arkadaşlar merhaba,

CN22xxx olarak son bültende aktif olduk, 3 günden beri KCC'ye mail atıyorum fakat mülakat tarihim konusunda bir bilgi gelmedi. Tayland konsolosluğuna yazdığımda dosyamın kendilerine ulaşmadığı belirttiler. Nasıl bir yol izlemeliyim

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

@Ardando Hocam hayırlı olsun, bizde 22xxx son bültende aktif olduk, bir sürü mail attım kccye fakat hep aynı otomatik yanıtla dönüyorlar, attığın mail örneğini paylaşabilir misin

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

@Oğulcan-Çağın Güncelleme / Tayland Konsolosluğuna KCC tarafından dosyamın taşındığını bildiren maili ilettim. Geri dönüş olarak hala sistemlerinde görünmediğini ilettiler. KCCye durumu anlatan bir mail yazdım bakalım nasıl bir dönüş alacağım.

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

Merhabalar,

Son bültende aktif olduk. Mülakat tarihimizi öğrenmek için KCC'ye mail attık fakat aşağıdaki yanıtı aldık.

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview.

If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

For additional information, please refer to the following websites:
      Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
      Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
      DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
      To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov

Sonrasında Taylan konsolosluğuna yazdım mülakat tarihimi söyler misiniz diye o da aşağıdaki yanıtı attı,

Dear Applicant,

We have not received you case yet. Could you please provide us the evidence from KCC which stated that the case has been successfully transferred to Bangkok?

Regards,
      Immigrant Visa Unit
      U.S. Embassy Bangkok

Endişelenmeli miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

İlginiz için teşekkür ederim.

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar,

2018 yılında work and travel ile Amerikada bulundum. WAT programı için SSN almıştım. Bu SSNi greencard alırsam kullanabilir miyim?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

@ugursway teşekkürler açıklamanız için umarım bizde süreci başarıyla atlatırız

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

Merhabalar,

Dün itibariyle KCC aracılığıyla dosyamı Tayland, Bangkok'a taşıdım. Daha önce KCC aracılığıyla taşanan bir deneyim göremedim sizce bir sorun yaşar mıyım?

Yanıtlarınız için teşekkürler,

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın

Merhabalar,

Bir konuda fikrinize danışmak isterim. CN22xxx'lerde olduğu için alternatif yollar aramaya başladım. 6 Yıllık daha Kanada turist vizem mevcut. KCC turist vizesiyle dosya taşıma yapabilir mi? Bu konuyla ilgili bir yazı bulamadım. Desteğinizi rica ederim.

Oğulcan Çağın
      Oğulcan Çağın