Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

• @goodluck çok naziksiniz teşekkürler. Şu an NY kıyasla FL cok daha mantıklı geliyor. Sıcaklık ve neme dayanılıyor di mi 🥲

• ⭐⭐

Yeni yerlesirken sicak soguk ve nem en son derdiniz oluyor. Hava ne kadar da sicak demeye basladiginiz an bilinki alismissiniz demektir 😀 son zamanlarda e2 ile cocuklu bircok aile yerlesti buraya. Mutlu olmayan yok. Sikintilar home sick durumlari elbette oluyor ancak asilmayacal seyler degil. Su aralar ev fiyatlari dusuyor. Kiralik evlerde cok fazla. Evinizi 1-2 haftaya kalmaz bulabilirsiniz

• @Didem-G selamlar, ben gelmeden ev kiralamistim ancak cok zorlu ve riskli bir surecti, evi fotograflar haricinde gormemistik nasil bir sey oldugunu bilmeden sansimiza ilerlettik sureci. Benim geldigim eyalette ve bolgede otel secenegi, airbnb den cok daha uygundu. Banka konusunda ise TD bank henen saving ve checking hesabi acip debit kartinizi veriyor. kredi skoru icin nacizane fikrin olusmasi icin bol bol vaktimiz olacak.

• @dkagan55 selam, hangi uygulama üzerinden kiralamıştınız ? Benim gezdiğim sitelerde amerika telefon numarası olmadıgı için mesaj bile atamıyorum emlakcıya/sahibine.

• @Didem-G selam, ben oturacagim bolgede sitelerin kendi web sitelerine erisip oradan direkt site yonetimiyle ilerlemistim. once durumumuzu aciklayan maillesmelerden ve basvuru icin okeylestikten sonra sitenin, kendi uygulamasindan basvuru yaparak ilerlemistim.

• @dkagan55 tesekkur ederim bilgi için

• USCIS'e giremiyor olmamın sebebi Türkiye'de olduğum için olabilir mi? Yoksa serverim mi izin vermiyor? (Ne işin var USCIS'te diye sormayın lütfen, araştırma yapıyorum 😁)

• ⭐⭐⭐⭐

@Yıldıray81 Geo-blocking nedeniyle giremiyorsunuz, VPN ile erişim sağlayabilirsiniz.

• Teşekkür ederim..

• Merhaba. Acil olarak New Jersey de adrese ihtiyacım var. DS260 da adresini belirttigim arkadaşımın tanıdığına bir aydır zor bela ulaştık hala adresiniz aynı mı diye. Dün dedi ki hayır adresim değişti yeni adresi vereyim. 4 gündür yeni adresini vermedi ve wp ye bakmıyor. Şu an hava alanindayim 25 Kasım 22:30 da Newark a inmiş olacağım hala adresim yok . Yardım edebilecek biri var mı?

• ⭐⭐

@ozguraras mail forwarding servislerine basvurun acil

• @charon Hallettim sonunda. Cok teşekkürler 🙏

• benim de USA de bir tanıdığım yok adres bulma konusunda nasıl bir yol izlediniz ? şubat sonuna kadar adres vermem gerekiyor

• adres yardımında bulunmak isteyen kişiler bana da ulaşabilirse büyük minnet duyarım😊

• Değerli yetkililer, öncelikle vermiş olduğunuz bu önemli ve değerli hizmetler için çok teşekkür ederim. Bir konuda bilgi almak istiyorum. Ben Green kartlıyım. New York Brooklynde yaşıyorum. Temmuz 2025 te Türkiyeye gideceğim. Ocak ayına kadar orada kalacağım. Kiralık dairem var. Ben gelinceye kadar (6 ay boyunca ) dairemi kiraya vereceğim bir bayan arıyorum. Ben dönünce de isterse daireyi paylaşabiliriz. Teşekkür eder, iyi günler dilerim.
    Jale Kuşhan

• Merhabalar, 14 Temmuz 2025 tarihinde Atlantadan amerikaya giriş yapacağım. Green Cardlıyım. Eşimle birlikte geleceğim onun için amerikaya giriş yapmadan kalacak yer ayarlamak istiyorum ama Airbnb fiyatları gereksiz pahalı onun için amerikaya gelmeden ev kiralabiliyor muyuz ? Kredi puanı olmadan ev vermiyorlarmış diye duymuştum. 1 yıllık kirayı peşin vererek amerikaya girmeden en kiralayabilir miyim ?

Bu konuda deneyimi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• @Burakhan-Bircan Selamlar,

Konuyla alakalı çokça araştırma yaptım. Aslında veriyorlar ama belirli şartları zorunlu tutarak.
    Örneğin; 3 Kira peşin 2 depozito gibi. Yada 3 depozito 1 kira gibi gibi.

Normal ev sahiplerinde bulmak evet dediğiniz gibi zor olabiliyor ama apartman kiralamak daha kolay zaten leasing firmaları oldukları için sorun olmuyor. Bir diğer ihtimal gideceğiniz bölgelerin genelde facebook grupları oluyor onlara katılarak oradan Türk bir emlakçı arayabilirsiniz. Zillow, Apartmans gibi sitelerden leasing firması bulup beğendiğiniz emin olduğunuz yerler için direkt mail atıp durumu anlatabilirsiniz çünkü her bir başvuru paralı diye biliyorum o yüzden önden bilgi almakta fayda var.

Şimdiden yeni hayatınızda başarılar umarım çok güzel bir hayatınız olur.

• @Burakhan-Bircan, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

Merhabalar, 14 Temmuz 2025 tarihinde Atlantadan amerikaya giriş yapacağım. Green Cardlıyım. Eşimle birlikte geleceğim onun için amerikaya giriş yapmadan kalacak yer ayarlamak istiyorum ama Airbnb fiyatları gereksiz pahalı onun için amerikaya gelmeden ev kiralabiliyor muyuz ? Kredi puanı olmadan ev vermiyorlarmış diye duymuştum. 1 yıllık kirayı peşin vererek amerikaya girmeden en kiralayabilir miyim ?

Bu konuda deneyimi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Veren bulabilirsiniz ama bulana kadar da çok zorlanırsınız diye düşünüyorum. Sistemleri peşin çalışmak üzere değil, çoğunlukla ülkeye yeni girenlerden 2-3 aylık kirayı depozito olarak istiyorlar veya cosigner olarak geçen bir kefil istiyorlar. Yüz yüzeyken daha kolay çözebileceğiniz süreçler daha zor olabilir. SSN’i kira kontratı için istiyorlar belki sonrasında vermeyr ikna olacak site bulabilirsiniz. Ancak en az 1 yıl oturacağınız yeri görüp seçmenizi öneririm. Naçizane tavsiyem 1 aylık airbnb ve o sırada da ev bakmak yönünde olur. Hem etrafı tanırsınız hem de siteleri görürsünüz. Bol şanslar!

• @evrentnrkl Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

• @deebee Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |