Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
-
@goodluck kredi skoruna bakilir ev tutulurken.
-
@charon, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
@goodluck kredi skoruna bakilir ev tutulurken.
Ev tutarken kredi skoru zorunlu degil. Ev sahibi yada management ile kiraci arasinda anlasmaya bagli olarak degisir. Fazla kira yada depozito ile cozulur. Yukarda da yazdim. Donemine gore cok daha kolay ev kiralanilabiliyor. Kredi skoru zorunlu olsa SSN olmadan bircok insan ev tutamazdi
-
@goodluck peki baslangıc için iki seçeneceğiniz olsaydı Nyc ve Naples olmak üzere, hangisini seçerdiniz ?
-
Cok goreceli bir soru :) ben ne baslangic icin ne de alistiktan sonra NYC secmezdim.
-
@goodluck NYC seçeceğine İzmir’de yaşamaya devam et diyor arkadasım. 🥲Ben de öyle hissediyorum. Karmaşa, kaos, karışıklık beni korkutuyor. O yüzden olabildiğince farklı fikirleri de topluyorum, araştırmaya devam :) teşekkürler.
-
@Didem-G abdde NYC disi milyon tane yer var.
Nyc Les bir yerdir. Ha trde kalabilirsin sikinti yok :) -
@charon izin verdiğiniz için sağ olun. :) Tanıdık var, baslangıc için kolay olabilir diye Nyc listede, yoksa kaosun içine girmek istemem.
-
@Didem-G, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek
@charon izin verdiğiniz için sağ olun. :) Tanıdık var, baslangıc için kolay olabilir diye Nyc listede, yoksa kaosun içine girmek istemem.
Cape Coral Fort Myers tarafina bekleriz. Bircok tanidiginiz olur burada da. Community’miz git gide buyuyor 👌
-
@goodluck çok naziksiniz teşekkürler. Şu an NY kıyasla FL cok daha mantıklı geliyor. Sıcaklık ve neme dayanılıyor di mi 🥲
-
Yeni yerlesirken sicak soguk ve nem en son derdiniz oluyor. Hava ne kadar da sicak demeye basladiginiz an bilinki alismissiniz demektir 😀 son zamanlarda e2 ile cocuklu bircok aile yerlesti buraya. Mutlu olmayan yok. Sikintilar home sick durumlari elbette oluyor ancak asilmayacal seyler degil. Su aralar ev fiyatlari dusuyor. Kiralik evlerde cok fazla. Evinizi 1-2 haftaya kalmaz bulabilirsiniz
-
@Didem-G selamlar, ben gelmeden ev kiralamistim ancak cok zorlu ve riskli bir surecti, evi fotograflar haricinde gormemistik nasil bir sey oldugunu bilmeden sansimiza ilerlettik sureci. Benim geldigim eyalette ve bolgede otel secenegi, airbnb den cok daha uygundu. Banka konusunda ise TD bank henen saving ve checking hesabi acip debit kartinizi veriyor. kredi skoru icin nacizane fikrin olusmasi icin bol bol vaktimiz olacak.
-
@dkagan55 selam, hangi uygulama üzerinden kiralamıştınız ? Benim gezdiğim sitelerde amerika telefon numarası olmadıgı için mesaj bile atamıyorum emlakcıya/sahibine.
-
@Didem-G selam, ben oturacagim bolgede sitelerin kendi web sitelerine erisip oradan direkt site yonetimiyle ilerlemistim. once durumumuzu aciklayan maillesmelerden ve basvuru icin okeylestikten sonra sitenin, kendi uygulamasindan basvuru yaparak ilerlemistim.
-
@dkagan55 tesekkur ederim bilgi için
-
USCIS'e giremiyor olmamın sebebi Türkiye'de olduğum için olabilir mi? Yoksa serverim mi izin vermiyor? (Ne işin var USCIS'te diye sormayın lütfen, araştırma yapıyorum 😁)
-
@Yıldıray81 Geo-blocking nedeniyle giremiyorsunuz, VPN ile erişim sağlayabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim..
-
Merhaba. Acil olarak New Jersey de adrese ihtiyacım var. DS260 da adresini belirttigim arkadaşımın tanıdığına bir aydır zor bela ulaştık hala adresiniz aynı mı diye. Dün dedi ki hayır adresim değişti yeni adresi vereyim. 4 gündür yeni adresini vermedi ve wp ye bakmıyor. Şu an hava alanindayim 25 Kasım 22:30 da Newark a inmiş olacağım hala adresim yok . Yardım edebilecek biri var mı?
-
@ozguraras mail forwarding servislerine basvurun acil
-
@charon Hallettim sonunda. Cok teşekkürler 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum