Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Airbnb adresini ABD ici basvurularda "resident proof" olarak kullanmak


  • Airbn resident proof olarak kullanan var mi? Varsa hangi asamalari izlediniz? Tesekkurler.


  • @israfil sen nasil aldin ehliyeti? Adres nereyi gosterdin?



  • @money-money-money , emek neydi ,emek aramaktı ,😀
    Houston/TX ile ilgili ehliyet alma sürecimi paylaşayım.

    Yazılı sınav için belgeleri hazırladıktan sonra randevu alarak Rosenberg DMV ofisine gittim (online randevular sabah 7'de açılıyor). Belgeleri (resident belgesi olarak araç sigortasını ve eve posta ile gelen kredi kartı ekstresi gösterdim ) ve 25 doları verdikten sonra online sınava aldılar, sınavı geçerseniz size yol sınavı için randevu veriyorlar. Bana verdikleri tarih 1 ay sonrası idi. Eve geldikten sonra internet sitesine girip diğer bölgelerdeki ofislerden randevu aradım ve El Campo kasabasından (Houston'a 1 saat) ertesi iş gününe boşluk buldum ve hemen randevuyu aldım yani Cuma yazılı sınavdan çıkıp pazartesi yol sınavına girdim. Şansıma yanıma gözetmen olarak polis oturdu. İlk görünce biraz heyecan yaptım ama sıkıntı olmadı , sınavı geçtim. Polis, beni gören herkes önce bir geriliyor dedi. Yolda biraz muhabbet de ettik. Sınav bitti ofise girdim belge almak için , Sıra bekleyen Afro-Amerikalı genç yanıma gelip sınava polis mi girdi dedi. Bende evet deyince " Oh It's crazy man" gibi bir şey söyledi tırsarak )).
    Birde yazılı sınavdan sonra internetten aşağıdaki siteye girip ilgili videoları izlemeniz gerekiyor. Videoları izledikten sonra e posta adresinize sertifika geliyor. Direksiyon sınavına giderken bu sertifikanın çıktısını da götürmeniz gerekiyor.


  • (resident belgesi olarak araç sigortasını ve eve posta ile gelen kredi kartı ekstresi gösterdim )
    Tuttuğum airbnb de uzun süre kaldığım için sıkıntı olmadı. Eve sizin adınıza gelen resmi herhangi bir evrak olabilir, araç sigortası yaptırırken de evin adresini verin sonra değiştirirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aurelius, içinde söyledi: Airbnb adresini ABD ici basvurularda "resident proof" olarak kullanmak

    Airbn resident proof olarak kullanan var mi? Varsa hangi asamalari izlediniz? Tesekkurler.

    Eger uzun sureli (misal 6+ ay) bu adreste yasayacaksaniz ev sahibinden bir mektup yazmasini isteyebilirsiniz.

    Eger uzun sureli yasamayacaksaniz bu durumda ehliyet, banka hesabi, kredi karti vs. gibi basvurularda kisa sureli gecici adresler kullanmayip, daha kalici bir adrese gecmeyi beklemek daha dogru olacaktir.

    Eger postaniz kaybolursa veya eski adreslere giderse onemli dokumanlar veya kisisel bilgileriniz baskalarinin eline gecebilir.


  • Arkadaslar merhaba airbnb rezervasyonunu proof of address olarak gosterebiliyomuyuz bankaya vede ehliyat almak icin


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum