Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tüm konsolosluklar için aynı gün mü dağıtım yapılıyor? Ya da farklı günlerde de dağıtım yapılıyor mu? Hong Kong, Bangkog ve Kuala Lumpur'dan mail alan oldu mu?

• @Fatih-Kaymak henüz olmadı bildiğim kadarıyla

• @Esra-Siren bir an acaba herkese mail gitti de bize mi gelmedi diye düşündüm.

• @ugursway Detaylı dönüşünüz için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Kaymak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Tüm konsolosluklar için aynı gün mü dağıtım yapılıyor? Ya da farklı günlerde de dağıtım yapılıyor mu? Hong Kong, Bangkog ve Kuala Lumpur'dan mail alan oldu mu?

Aynı gün olmasına gerek yok ama yaklaşık olarak yakın zamanlarda yapıyorlar dağıtımları.

• @Fatih-Kaymak international bir telegram grubu var, orada söylenene göre başkentlere göre alfabetik gidiyor. şu ana kadar almaty, acra, addis, ankara ve auckland almıs fakat kaynaklarını bilmiyorum.

• Yasaklı

@Oğuz-ALUK Merhaba Malezya onay alanların Wp grubunda varmısın. instagram .....

• Yasaklı

@Maliciksin44, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Kuala Lumpur”dan olumlu dönüş aldım ona istinaden sorumu sormak istemiştim.

KL onay alanlar olarak wp grubu kurduk.

• Yasaklı

@Fire-Family sizi malezya dosya taşıyanların WP grubuna alalım. instagram .....

• @Buğra97
    Wp grubunuzu forum adminlerinin bilgisi dahilinde mi kurdunuz? @gucarslan
    Sürecinizi bu başlık altından ilerletmek gelecek senelerde benzer süreçlerden geçecek olan talihliler için çok önemli. Tıpkı sizlerin önceki sene kazananlarının deneyimlerinden faydalandığınız gibi. Forum bunun için var zaten ancak yine de siz bilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buğra97 yani diyorsun ki buğracım;
    biz o kadar ekmeğini yediğimiz forum dururken, kendi aramızda grup kurup yaşadığımız bütün deneyimleri, anlık gelişmeleri, güncellemeleri o grupta paylaşıp burayı umursamadan yolumuza devam edeceğiz.

ah benim canım kardeşim..
    defalarca bu şekilde grupların yasak olduğunu, ne kadar gelişme varsa forumdaki ilgili başlıklarda devam etmesi gerektiğini, bu şekilde grup kuranların forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacağını defaatle söyledik.
    bunu yapmaya, bunu ısrarla devam ettimeye ne gerek var!
    o zaman başta kursaydın da o grubu, taşısaydın dosyanı da görseydik malum konsolosluklara.

yazık, gerçekten yazık!
    sürecin sonuna gelip, mülakat aldıktan sonra bu şekilde tavırlara girmek cidden acı ama alıştık tabi.
    vizesini aldıktan sonra arkamızdan söven mi ararsın, seni evinden aldırıcam görürsün diyen mi..

her neyse.. seni forumdan süresiz olarak uzaklaştırıyorum..
    AP'ye kalırsan instagramdan ulaşırsın bana.. 😉

• Umarım yapılacak olan son dağıtım bu şekilde bitmiş değildir. Geçtiğimiz senelerde aynı ay iki defa dağıtım yapıldığı çok olmuş. Bu şekilde olur mu yeniden dağıtım yapılır mı bilinmez ama Ankara konsoloslukların yüz karası oldu bu sene resmen. 6xxx CN kimse mülakat alamadı şaka gibi…

• @asdwqq Maalesef durum içler acısı.
    Sürecin başında 7k ile Şubat-Mart gibi mülakat mailimiz gelir diyorduk. Geçen sene depremden dolayı gecikmeler yaşanmıştır dedik ama düşündüğümüz gibi olmadı tabi ki ve beklemek hiç bir sonuç vermedi.
    Nisan oldu, mayıs oldu, haziran oldu derken gelinen noktada tablo komik rakamlarda kalınca yollara düştük.
    Elbette Cn yüksek olanlar için de süreç çok zordu ama en azından onlar sürecin başında hemen taşımaya çalışmaları gerektiğini biliyordu.
    Bizim gibi 6-10 K arasında olanların “beklesek mi, taşımaya çalışsak mı” ikilemi bize çok zaman kaybettirdi.

• Merhabalar Manila Konsolosluğundan şöyle bir mail aldım acaba nasıl ilerlemeliyim. Benden tam olarak ne istediğini anlayamadım pasaportumu mu taratıp atmalıyım zaten vize istemeyen bir ülke ama emin olamadığım için sizlere sormak istedim şimdiden teşekkürler. Daha önce Viyana'dan alınmış bir mülakatım var.

Dear Mr. Urker:

We are writing in response to your July 22, 2024, inquiry to the Immigrant Visa Unit concerning your visa case.

We understand that you wish to have your visa application processed at the U.S. Embassy in the Philippines.

If you have not received a notification with the time, date and location for an interview appointment, you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email at [email protected] to request reassignment.

If you already have an appointment scheduled at another U.S. embassy or consulate, but need to interview at Embassy Manila, please use our online form to provide evidence (passport, ID card, alien resident card, etc.) that you are able to remain in the country for the duration of the visa process.

We will review that documentation and make a determination on transferring your case.

Sincerely,

• ⭐⭐

malesef çok beklenti içinde olduğum bu ay hüsranla sonuçlandı iki kıymetli kardeşim 57xx ve 62xx case no ile mülakat alamadı umut bitmez ama 2024 süreci bitti kazanmak şanstı kazananlar içinde şanslı olmakta gerekiyordu ben vize aldım ama mutlu olamadım belki zor bir ihtimal bir dağıtım daha inşallah olur geçen ay dosyası atlanan @ridetowild kardeşimi mail aldığı için tebrik ederken 2024 süreci 2025 kazananlarına isık olsun 6000 gelemeyen süreç 2025 kaça gelir düşünün kazanmak yetmiyor tedbirinizi alın ankarayı bekliyorsanız allah sabır versin şansınız açık olsun

• Arkadaşlar finansal durum ispatında kripto yatırımlarını gösteren oldu mu ? Binance tarzı merkezi borsalarda bulunan varlıklardan bahsediyorum . Bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

• Bu ileti silindi!

• @salih-atilla DV2022 sürecine https://savediversityvisa.org/ dan baktığımda Ağustos hatta Eylül ayında bile dağıtımlar olduğunu gördüm bu biraz umut veriyor. Umarım bu sadece atlanan kişilere gönderilen öncelikli mülakat mailleridir ve bizim gibi bekleyen kişiler için de genel bir dağıtım daha yapılır. Yoksa gerçekten hayal kırıklığı olacak. Sürece başlarken geçen sene deprem olmasına ve 2 ay mülakatsız geçmesine rağmen mülakat sayıları neredeyse 15xxx lere ulaşmış. Bu sene Şubat - Mart gibi mülakat alırız diye düşünürken sürecin buralara gelmesi gerçekten çok üzücü. Daha da üzücü olanı elden bir şey gelmemesi...

• @Caner-Urker Sürecinizde kolaylıklar diliyorum. Avusturya Schengene bireysel mi aile olarak mı başvurmuştunuz ? hangi maddeden red verdiler belirtmişler miydi ?

• @fahriakc Ben maalesef schengen için doğrudan Avusturya'ya başvuramamıştım mülakat tarihime yetişen schengen randevusu yoktu o yüzden Malta üzerinden şanşımı denemiştim (Aile olarak) oda red verdi daha sonra Fransa'yı denedim oda red verdi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |