Merhaba Green Kazandım ve sıralamam 11200 sizce olur mu yorumlarınızı bekliyorum.
Maliciksin44
@Maliciksin44
Maliciksin44 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@erenotti Aslında durumum karmaşık niyetim şu tek başıma mülakata girip green cardı alıp sonrasında aile birleşimi gibi bir süreçle eşimi ve çocuğumu Amerika’ya taşıyabilir miyim ? Çünkü turist vizelerini alıp alamayacağımı tam olarak kestiremiyorum.
Maliciksin44 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru Kuala Lumpur”dan olumlu dönüş aldım ona istinaden sorumu sormak istemiştim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,
2024 yılı talihlisiyim bu süreç içerisinde Letonya’dan oturum izni almaya çalışıyorum. Letonya”dan oturum izni alırsam mevcut firmamda 1 yıl kadar çalışacağım.
Bu süreçte Green Card için sıra numarasının gelmiş olması ve kabul edilmem durumunda gelecek dönemde mevcut green kartımı tehlikeye atacak birşey sözkonusu olur mu? Riskler varsa süreci nasıl yönetmeliyim ? -
Merhaba arkadaşlar,
Mevcut durumda Kuala Lumpur'dan 40 kişiye yakın dosya taşıma onayı alındığı görünmekte. Peki geçmiş tecrübelere istinaden verilen mülakat tarihleri neye göre ayarlanıyor burada öncelik case number mıdır dosya taşıma tarihi midir yoksa farklı birşey midir ?
-
@erenotti Aslında durumum karmaşık niyetim şu tek başıma mülakata girip green cardı alıp sonrasında aile birleşimi gibi bir süreçle eşimi ve çocuğumu Amerika’ya taşıyabilir miyim ? Çünkü turist vizelerini alıp alamayacağımı tam olarak kestiremiyorum.
-
@deep_blue cevabınız için teşekkür ederim . Diğer aile üyeleri için vize alamazsam sürecim tamamen yanar mı yoksa tek başıma almak gibi bir şansım olur mu ?
-
Merhabalar ,
Şirket transferi ile Letonya’ya sadece benim geçişim yapılacak ve oturum izni alacağım ancak Ds 260 formunu aile olarak doldurmuştuk. Bu durumda green card işlemlerini dosya transferi ile tek başıma devam ettirme şansım var mı ? -
Merhabalar,
2024 green card talihlisiyim ve aynı zamanda L1B vizesi ile yurtdışındaki firmama geçişim söz konusu Eğer L1B vizesi çıkarsa
gelecek dönemde nasıl ilerlemem gerekir ? -
Merhaba Green Kazandım ve sıralamam 11200 sizce olur mu yorumlarınızı bekliyorum.