Arkadaşlar merhaba , Kuala Lumpur 3 Eylül tarihine vize mülakat randevu mailimiz geldi. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına 
Fire Family
@Fire Family
Fire Family tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba , ben de geçen hafta çarşamba günü Bangkok ve Kuala Lumpur'a giriş yaparak mühürlü pasaport bilgilerini göndermiştim. Bu sabah Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Şimdi sıra mülakat randevusunda , umarım en kısa sürede bu bilgiyi de alırız ve hazırlıklara başlarız

-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Nurca, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@T-C-Kubilay-Dikici Güzel bir karar almışsınız. Insallah gerçekleşir. Bende, iyi bir firmada yönetici pozisyonun da çalışan biri olarak, hiç düşünmeden sıfırdan başlamayı göze aldım. Her şey çocuklarımızın geleceği için.
Merhaba , ben de sizin gibi yönetici pozisyonunda çalışan bir kişiyim ve ben de çocuklarım için sıfırdan başlamayı göze aldım. Ancak beni burada en çok zorlayan şey kardeşim haricinde hiç kimsenin bu yaklaşımımı doğru bulmaması ve bana destek olmaması. İnsanlara sadece bugün için benim sahip olduğum imkanlar yerine bundan 5-10-20-30 yıl sonra neler olabileceğini düşünerek kararıma saygı duymalarını bekliyorum. Umarım size destek olan kişi çoktur. Yoksa bu durumda oldukça insanı yıpratıyor.
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@senamd , @deep_blue , @gkmn , @Tuğberk Önder , @ozzy22 ; Güzel , gerçekçi ve kıymetli yorumlarınız & dilekleriniz için çok teşekkürler , yeşilkartforum şimdiye kadar gördüğüm en seviyeli ve bilinçli kişilerin bir araya geldiği bir forum , burada olmaktan gurur duyuyorum. Benimle aynı geleceğe inanan , aynı hedefe inançla yürüyen ve çaba sarfeden kişilerle devam edeceğim , harici lazım değil. İnşallah ben de vize mülakat sonucumu sizlerin de sevinçle paylaştığınız/paylaşacağınız gibi forumumuzda paylaşacağım. Zafer ancak ona inananlarındır...
-
@mervey Gözünüz aydın , biz de 72xx numara ile sıramızı bekliyoruz , inşallah mülakat sayıları artar ve herkes hayallerine kavuşur

-
@evrimooloji
Tebrikler , umarım bundan sonra herşey sorunsuz ve gönlünüzce olur. -
@ozlemg Teşekkürler Özlem hn , çok detaylı anlatmışsınız , inşallah vize görüşmenizi de başarıyla tamamlarsınız. Biz de 4 kişilik bir aile olarak katılacağız , inşallah biz de sorunsuz olarak tamamlarız.
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Eren-Özpar Sizin adınıza çok sevindim , umarım her şey gönlünüzce olur , hayalleriniz gerçek olur , biz de sıramızı bekliyoruz

Fire Family tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba , GC kazananı olarak immigrant vizemiz ile New York'a uçacağız. Lufthansa'dan Frankfurt aktarmalı bilet alırsak transit vizeye gerek var mı? Lufthansayi , konsolosluğu ve idatayi sıra ile aradım ancak net bir cevap alamadım. Bu şekilde tecrubeniz var mı acaba?
-
@nazlihande, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fire-Family Dosya taşıma mailinizi hangi tarihte atmıştınız acaba paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa. Malezyadan mail bekliyorum ben bana gelmedi o açıdan soruyorum belki mail sırasıyla yollayacaklardır.
Merhaba , 10 temmuzda mail göndermiştim, 15 temmuzda cevap geldi.
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba , İstanbul veya Kocaeli'nde bugünlerde Covid aşısı yaptırdınız mi acaba? Biz tüm hastaneleri araştırdık son aşıların 19 Temmuzda bittiği bilgisi var.
-
Arkadaşlar merhaba , İstanbul veya Kocaeli'nde bugünlerde Covid aşısı yaptırdınız mi acaba? Biz tüm hastaneleri araştırdık son aşıların 19 Temmuzda bittiği bilgisi var.
-
@Havva-Aydın, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fatih-Kaymak Mail saat 20:13de gelmiş.
Fatih bey bize de mail saat 20:13 te geldi
-
@Fatih-Kaymak merhaba , evet , bugün sürekli kontrol ettim , mail az önce geldi

-
Arkadaşlar merhaba , Kuala Lumpur 3 Eylül tarihine vize mülakat randevu mailimiz geldi. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına

-
@sumeyyenur @Oğuz-ALUK Merhaba , ben Kuala Lumpura çarşamba günü mail attım, onay maili Pazartesi günü gelmişti.
-
@stigal @turkishairlines Merhaba ,
Bangkok mail adresi [email protected]
Kuala lumpur mail adresi [email protected]