@arrow Transit vize içinde söyledi:
@crazycells geçmiş olsun
tesekkur ederim 🙂
@tulay, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Benim green card i. 24 mayista geldi.19 nisan da giris yapmistim .yaklasim bir ay gibi surdu ssn 9 gun de gelmisti .Bank of americada hesabi acmistim simdide yatirim hesabi acabiliriz size dediler onu da actiracagim.Kutuphaneden ve city college dan dil eğitimi aliyorum library cok fazla wtkinlik düzenliyorlar.Ben Tellodan hattimi aldim ..Telefonu hatsiz olarak aldim.Birkac ay sonra chicago gecince faturaliya donusturecegim.
T-Mobile alt yapısını kullanan Tello kullanan ve downtown’da yaşayan birkaç arkadaşım özellikle bina içlerinde sıkıntı yaşıyor. Taşındığınızda yaşayacağınız bölgede çekim gücü iyi olan operatörleri araştırdıktan sonra karar vermeniz yararınıza olabilir. Chicago’nun yazını (San Francisco’nun bahar havasına denk geliyor) kaçırmamanız dileğiyle 🙂
ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.
@mesut57 en kötüsü kiosklardan yaparsın. Ben ramazan bayramında almanya gittim. Kiosklardan hem check in yaptım hem de bagaj fişini otomatik olarak sen takıp direk teslim ediyorsun belki bundan dolayı olabilir.
@EzgiEce, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar
Sürekli Chicago’ya Thy ile uçtuğum için Avrupa aktarmalı hiç uçmadım malum Thy ile biletleri çok pahalı . Lufthansa ile Antalya - İsviçre - Chicago bileti çok uyguna buldum Greencard ile aktarmada sıkıntı yaşar mıyız deneyen varsa yada farklı önerdi olan var mıdır
Teşekkürler
Daha önce birden çok kez aynı kombinasyonu kullandık, aktarma çok rahat. SunExpress AYT - ZRH ve Swissair ZRH - ORD biletlerinizin aynı PNR altında olduğundan emin olun (tek bilet). Zürih havalimanı tek terminalden oluşuyor, indikten sonra gidiş terminaline ulaşmak çok kolay. Biletinizi Lufthansa sitesinden alıyorsunuz muhtemelen, ZRH - ORD seferini gerçekleştirecek havayolu Swissair, ekranları takip ederken buna dikkat etmeniz iyi olacaktır.
@mlsscu atistirmaliklar paket icerisindeyse birsey demezler.
Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
@efemu35, içinde söyledi: ABD'ye giderken ziynet eşyası götürmek
merhaba arkadaşlar, amerika’ya giderken bir miktar nakit ve bir miktar altın götürmeyi istiyoruz. nakit para tek başına 10 bin doları geçmiyor ama ziynet eşyasını da ekleyince fazlasıyla geçiyor. bu durumda nakit para + altın şeklinde 10 bin dolara tamamlayıp da götürmek mi daha mantıklı yoksa hepsini götürüp altınları gümrükte memura bildirip form doldurmak mı daha mantıklı ? düğünde takıldıkları için herhangi bir belge de ibraz edemeyeceğim.
Aile başına toplam değeri $10.000’ı geçen tüm nakit ve getireceğiz kıymetli madenleri / ziynet eşyalarını gümrükte beyan etmeniz bekleniyor sizden. Düğünde takılan gram, çeyrek, tam vb altınları burada bozdurmak isterseniz kabul edecek yer bulmanız imkansıza yakın.
Sahip olduğunuz altınları altın bazında saklamak istiyorsanız bankaların altın hesaplarında değerlendirebilir veya Türkiye’de kiralık kasada muhafaza edebilir veya bozdurarak USD’ye dönebilir ve ABD’ye gelince fiziksel olarak Money Metals’dan round veya bar olarak satın alabilirsiniz.
Merhaba, Amerika'ya göç sürecimizde nihayet uçak bileti baktığımız safhaya geldik. Acaba kimler hangi kredi kartlarını kullanıyor? Gerçekten avantaj sağlayan kredi kartı / program var mı ? Yoksa Amerika'ya yerleşip orada kredi kartı çıkardıktan sonra Türkiye'deki kredi kartıyla bilet almanın bir avantajı olmadığından kimse kullanmıyor mu? Pek bilgi bulamadım.
Merhabalar,
MPC ile ilgili bir başlık göremediğim için yeni bir başlık başlatmak istedim.
Geçtiğimiz günlerde Tatil dönüşünde eşimin tavsiyesi ile MPC telefon uygulamasını (MPC Mobile App) kullandık.
Uygulama basit,
1- ABD vatandaşları ve LPR( Greencardlılar) kullanabiliyor.
2- Sizden LPR Card(greencard) bilgilerinizi istiyor.
3- ABD girişinde bildirim(declare) yapmanız gereken konularda bildirim gerekip gerekmediği ile ilgili sorular soruyor. Bildirim gerekiyorsa app üzerinden yapıyorsunuz.
4- ABD inişinizde pasaport ve bagajdan önce fotoğrafınızı çekip sisteme göndermenizi istiyor. ( 4 saat içinde ABD ye giriş yapmanız lazım bu adımdan sonra. O yüzden uçağınız iner inmez veya geminiz limana gelir gelmez yapmanız iyi olur, zaten 2-3dk filan alıyor tüm adımlar)
Bunları yaptıktan sonra CBP kontol noktasında MPC özel girişe gidiyorsunuz( Global entry gibi ama ayrı bir sıra yeri var.)
CBP officer uygulamadaki ekranı gösterip Greencard ve pasaport veriyorsunuz ve geçiyorsunuz.
Ne kazandırıyor?
En önemlisi zaman, diğer giriş noktalarında sıra varken ve uzun sürerken siz çok hızlı geçiyorsunuz.
Bildirim kolaylığı, özellikle ingilizcesi biraz zayıf olanlar için muhteşem uygulamadan bildirim yaptığınız için CBP officcer size pek fazla birşey sormuyor.
Aşağıya resmi linki ekledim gelecekte yaşanabilecek değişilkler için, bugün itibariyle aşağıdaki havalimanlarında mevcut.
MPC is currently available at the following 53 sites, including 35 U.S. International Airports, 14 Preclearance locations, and 4 seaports of entry:
Abu Dhabi Zayed International Airport (AUH)
Anchorage International Airport (ANC)
Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport (ATL)
Aruba Queen Beatrix International Airport (AUA)
Bermuda L.F. Wade International Airport (BDA)
Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI)
Boston Logan International Airport (BOS)
Calgary International Airport (YYC)
Cleveland Hopkins International Airport (CLE)
Charlotte Douglas International Airport (CLT)
Chicago O'Hare International Airport (ORD)
Dallas/Fort Worth International Airport (DFW)
Denver International Airport (DEN)
Detroit Metropolitan Airport (DTW)
Dulles International Airport (IAD)
Dublin Airport (DUB)
Edmonton International Airport (YEG)
Fairbanks International Airport (FAI)
Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL)
Halifax Stanfield International Airport (YHZ)
Honolulu Daniel K. Inouye International Airport (HNL)
Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH)
Houston William P. Hobby International Airport (HOU)
John F. Kennedy International Airport (JFK)
Kansas City International Airport (MCI)
Las Vegas Harry Ried International Airport (LAS)
Los Angeles International Airport (LAX)
Miami International Airport (MIA)
Miami Seaport (MSE)
Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP)
Montreal Trudeau International Airport (YUL)
Nassau Lynden Pindling International Airport (NAS)
Newark Liberty International Airport (EWR)
Oakland International Airport (OAK)
Orlando International Airport (MCO)
Ottawa International Airport (YOW)
Palm Beach Seaport (WPB)
Philadelphia International Airport (PHL)
Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)
Pittsburgh International Airport (PIT)
Port Everglades Seaport (PEV)
Portland International Airport (PDX)
Sacramento International Airport (SMF)
Salt Lake City International Airport (SLC)
San Diego International Airport (SAN)
San Francisco International Airport (SFO)
San Jose International Airport (SJC)
San Juan Airport (SJU)
San Juan Seaport (SAJ)
Seattle-Tacoma International Airport (SEA)
Shannon Airport (SNN)
Tampa International Airport (TPA)
Toronto Pearson International Airport (YYZ)
Vancouver International Airport (YVR)
Winnipeg James A Richardson International Airport (YWG)
Securing America's Borders
@Deniz-C-0 selam, benim de seninle durumum ayni... Daha Turkiye'ye gitmedim. Giris cikislarda sikinti oldu mu esinin soyadinin olmamasindan dolayi. Ek belge istediler mi? Ek kontrol oldu mu? Nelere dikkat etmeliyim ? Tesekkurler
Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
@aysegul, içinde söyledi: Seyahat Sağlık Sigortası
@Serapp Anladım Serap Hanım teşekkürler, peki ilk 120 gün için işe yarar mı? Yani zaten gider gitmez sigorta yaptırırız (çocuklara medicare kapsamında oluyor sanırım) ama kapsam olarak belki dar olabilir biz yetişkinler için, başlangıç maliyetini düşürmek için ilk etapta bizimkinin kapsamını dar tutabiliriz. Ancak gittikten 3 ay sonra buradaki gibi eli yüzü düzgün sigorta yaptırmaya başladığımızda veya bir offer letter imzalama şansımız olursa iş yerinin karşılayacağı veya destek olacağı bir sigorta poliçesine geçene kadar (90 gün gibi mesela, en azından hedef süremiz bu olsun) birşey olursa kullanabilir miyiz acaba? Çünkü hemen adres değişikliği yapmayı planlamıyoruz sanırım(şimdilik düşünce bazında tabi). GSS işlemesi durumu, adres değişikliğini bildirmeme cezai şartı vs biliyoruz ancak sanki adres değişikliği yapmamak en azından bir süre işimize gelebilir gibi düşündük.
İki yetişkin için yıllık olarak ödeyeceğiniz poliçe tutarı çok yüksek tutabilir ve astarı yüzünden pahalı olur. Kapsamı dar tuttuğunuz zaman da her şeyi ödemek istemezler.
Adres değişikliği yapmayınca poliçe bir kaç aylığına geçerli olabilir ama sigorta şirketleri para ödememek için çok araştırılar sizin bu kadar uzun süre orada ne yaptığınızı araştırabilirler. Ayrıca kısa sürede bir işe girme ihtimaliniz de olabilir. Sonuç olarak iki kişi için ödeyeceğiniz para belirsiz bir durum için ödenmiş olacak. Allah korusun önemli bir şey olmasın ama olursa poliçenizin karşılamayacağı bir şey olduktan sonra ne işe yarar? Atlar gelirsiniz TR'ye daha iyi. Ben önermiyorum, karar sizin tabi. Sağlıklı günler🙏🌸
@Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider 🙂
@begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek
@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.
Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.
Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂
@Edaeda giristen sonra GC ve SSN elinize ulasinca hemen saglik sigortasi yaptirabilirsiniz , seyahat sigortasinda daha isinize yarar olacaktir Amerika icin .
@Edaeda, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Merhaba,
Herkese yeni yaşamında sağlık ve huzur diliyorum.
Bir konuda fikrinizi sormak istiyorum.
ilk giriş aşamasında sağlık sigortası yaptırdınız mı? Sizce giriş yapmadan önce Türkiye'de seyahat sigortası yaptıralım mı?
Yada giriş sonrasında Amerika'da sigorta yapılması mı daha mantıklı?
Yanıt ve zamanınızı için teşekkür ederiz.
Türkiye’de yaptıracağınız seyahat sigortası göçmen statüsü ile geleceğiniz için burada geçerli olmayacaktır. SSN ve permanent geldikten sonra healthcare.gov’dan police satin alabilirsiniz. Forumda bu konu ile ilgili farklı bir başlık da mevcut okumak isterseniz.
@ugursway Merhaba! mantıklı detaylı ve bilgilendirici yanıtınız için çok teşekkür ederim. 
@Edaeda türkiyedeki seyahat sağlık sigortaları genelde en fazla 90gün geçerlidir ve siz amerikada işleminiz yaparsınız ödersiniz sonra türkiyeye dönünce sigortadan ödemeyi talep edersiniz bu noktada sizin buraya geliş amacınızın seyahat olmadığını anlayıp ödeme yapmak istemeyebilirler yerinizde olsam o seçeneği direk elerim
@Edaeda merhaba, biz ilk gelişimizde geri döneceğimiz için seyahat sağlık sigortası yaptırmıştık. Kalıcı gelişimizin ardından eyaletin ilgili sitesinden işlemlerimizi yaptık. İlgili başlıkta kendi deneyimimizi paylaştım.
Eğer kısa sürede dönecekseniz seyahat sağlık sigortası mantıklı olabilir ancak kapsamına dikkat ederek yaptırmanız lazım. Biz buraya geldikten sonra online yaptırmıştık. Poliçenin halihazırda ülkeye girişten sonra yaptırılmaya uygun olmasına dikkat ettik. Bazılarında teminat dışı kalmamak için henüz yolculuğunuz başlamadan sigortayı yaptırmanız gerekiyor.
@Edaeda Türkiye de 15 yıllık sigortacıyım. Yurtdışı sağlık seyahat sigortası 92 gün boyunca yurtdışında başına gelebilecek tüm olayları karşılar. Eğer 92 gün sonra Türkiye giriş yaparsan ozaman hiçbir şekilde yaptığın masrafların ücretini alamazsın. Bu yüzden Amerikaya kalıcı gittiysen yaptırma boşuna masraf yapmış olursun.
@okokok, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Merhaba,
IST–Frankfurt–Tampa hattı üzerinden ABD’ye giriş yaptık. Tampa hakkında çok fazla bilgi göremeyince kendi tecrübemi paylaşmak istedim.
İstanbul çıkışında Gözen Security beni kenara çekti. 1-2 soru sordular ama ben de biraz sinirlendim açıkçası, "Neden soruyorsunuz ki?" gibi bir çıkış yaptım. Görevli, İstanbul’da çalıştığıma dair belge istedi. Ben de "Ne alaka, belgeyi ne yapacaksınız?" dedim. Ardından EB1-A sürecine eşim üzerinden giriş yaptığımızı söyleyince, “Tamam, şimdi anlaşıldı” dedi ve geçişe izin verdi.
Almanya aktarmasında ise "random selected" diyerek biletime SSSS kodu bastılar. İlk olarak sorgu odasına alındım; birkaç soru sordular, üst araması yapıldı ve sanırım doku veya madde var mı gibi birkaç örnek aldılar. Tam rahatladım derken adım tekrar anons edildi. Bu sefer biletimi değiştirip yine SSSS yazılı bir bilet verdiler ve tekrar güvenlik kontrolüne alındım. Ailemin yanımda olması ve tekerlekli sandalyemiz olduğu için böyle bir şey beklemiyordum açıkçası. Gerçekten sistem rastgele seçiyor olabilir.
Sorular genelde klasik: "Nereye gidiyorsun?", "Kiminle gidiyorsun?" gibi. Yine kısa sürede çıkmama izin verdiler.
Tampa'ya girişte ise açıkçası bir kez daha kenara çekilirim diye bekliyordum ama hiç öyle olmadı. Girişte belgeleri verdim, "İlk girişimiz" deyince kısa bir işlem yapıp bizi odaya yönlendirdiler. Odada sadece "et getirip getirmediğimiz" soruldu, başka hiçbir şey yapılmadı.
Üzerimde 11.000 dolar vardı, biraz heyecandan beyan etmeyi unuttum. Onlar da sormayınca öylece geçtik.
Daha önce kiraladığım minivan’a 8 büyük, 3 küçük bavulu bir şekilde sığdırdım ve Airbnb’den tuttuğumuz eve geçtik.
Son olarak, maalesef çocuklardan biri rahatsızlandı. Bu yüzden eşim ertesi gün (yani bugün) Türkiye’ye geri dönecek. 15–20 gün sonra tekrar gelmeyi planlıyor.
Bu iletide de Gözen security den bahsedilmiş. 1 yıl öncede aynı sorgulamaları yapmışlar.
herkese selam, uzun zamandir forumu ve haberleri takip edemedim. Kasim 2025'de vizemi kaldim fakat henuz ABD'ye giris yapmadim. Bu pause/iptal vs olaylarindan sonra ulkeye ilk kez giris yapicam, sorun yasayan oldu mu? yada girisi en sonsuz eyalet hangisidir?
@goksy Merhaba, kararların ardından ABD'ye giren arkadaşlarımız arasında herhangi bir sorun yaşayan olmadı. Kararların hemen ardından 4-5 kişi/aile hızlıca ABD'ye giriş yaptık. Bu girişler sorunsuzdu.
Biz hem aralıktaki ilk girişimizde, hem de şubat ayındaki ikinci girişimizde herhangi bir sorun yaşamadık. LAX havalimanından giriş yaptık.
Aralık ayından itibaren bu başlıktaki gönderileri okumanız sorunuza daha detaylı bir yanıt olacaktır.
Vizenizi kasımda almışsınız, vizeniz üzerindeki tarihe ( sağlık raporundan başlayan ) dikkat etmeniz ve vakit kaybetmeden ilk girişinizi yapmanız tavsiyedir.
Ayrıca daha sağlıklı yanıtlar alabilmek için imzanızı tamamlayınız lütfen.
@bkio selamlar tesekkur ederim cevabin icin. Saglik raporu neden onemli burada? Vize tarihim mulakattan itibaren 6 ay olarak gosteriyor pasaportta? Ceac'da case numaram vizemi goster miyor! vizeyi online check edebilir miyim ?
@goksy vizenizin geçerliliği mülakat tarihi değil, sağlık kontrol tarihinden itibaren 6 aydır.
@goksy
Merhaba, farkinda olup olmadiginizi bilmedigim
Icin bir detayi goz onunde bulundurmanizi isterim. Vizenizin 6 aylik gecerlilik suresi vizenizi aldiginiz tarihten itibaren degil, saglik raporunuzu aldiginiz tarihten itibaren baslamaktadir. Bu bir CDC kuralidir ve istiasnasi yok denecek kadar azdir. Kasim ayinda aldiginiz gocmen vizesi icin, yuksek ihtimal ile Ekim ayinda saglik raporunuzu aldiginizi dusunuyorum, vize gecerlilik surenizi bu dogrultuda hesaplamaniz gerekmektedir. Son anlara birakmadan ilk girisinizi yapmanizi tavsiye ederim. Pause karari hali hazirda basilmis vizeleri etkilememektedir. Ilk girisiniz icin buyuk havalanlarini secmek nispeten girisleri kolaylastirabilir ancak her zaman bu sekilde olmayadabilir. Kolayliklar dilerim.
@goksy Aşağıda da açıklayanlar olmuş, vizenin 6 aylık geçerlilik süresi sağlık raporunun alındığı tarihten başlıyor.
Ben de girişinizi son ana bırakmayın ve hızlıca planlamanızı yapın derim.
Arkadaslar merhaba yeni giriş yapacak arkadaşlara bir bilgi belki takip edilmemistir. Havaalaninda görevli güvenlik görevlileri maaş alamadığı için iş bıraktı, özellikle büyük havalimanlarinda bekleme süreleri çok fazla artmış. Ayrıca muhtesem fikirli başkan ice ajanlarini güvenlik görevlisi olarak havalimanlarina gönderdi. Ice polislerini görünce şaşırmayın, girişler içinde havalimanina bağlı olarak uzun bekleme sürelerini gozonunde bulundurmanizi tavsiye ederim.
@ATS16, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Airports accepting donations for TSA workers. Here's how to give.
Şu haber bile Amerika adına rezillik, başka bir şey değil...
Arkadaşlar merhabalar 3 Mart'ta Amerika'ya ilk girişimi yaptım. SSN geldi fakat greencartım henüz gelmedi. Sizce bu durum normal mi ? Ya da takip edebileceğim bir yer var mı ? Teşekkürler
Selam yeşilkartforum. 1 Mart 2026'da girmiş, 14 Mart 2026'da çıkmıştım. Bu esnada iş başvurularında yardımcı olur diye tello mobile'dan en ucuz hattı aldım. Esim olarak devrede. Aranabiliyorum. 26 Mart 2026'da kartı basmışlar ve 10 Nisan 2026'ya kadar adresime green card gelecekmiş. Bu güncellemeyi paylaştıktan sonra yaşadığım garip bir olayı anlatacağım. (630) 458-7400 numaralı, internette HSI Chicago'dan olduğunu gördüğüm bir telefon beni aradı. Alien number'ı bir yerlere girmemişsin, yanlış yapmışsın dedi. Ben de ne yapacağımı mail atmasını istedim. 500 dolar istedi. Ben de hayır dedim. Cevabı "go to hell" oldu. Ben de "you too" diyerek cevap verdim. Benim anlamadığım husus USCIS ödemesini yaptıktan ve ilk girişten sonra başka bir yerlere yazmak gerekiyor muydu? Yoksa dolandırılar indeed, monster gibi sitelerde kol gezdikten sonra telefon numaralarından birilerini öpmeye mi çalışıyor hem de ICE'nın telefonlarını kullanarak?
Is başvurularinizdaki iletişim bilgileriniz aracılığıyla ulaşmışlar size. Indeed, Monster, ZipRecruiter, Glassdoor gibi kurumsal sayfalar olsa bile scam şirket ve ilanları olabiliyor. Hatta ben çapraz sorgu yapmak aracılığıyla LinkedIn’den teyit etmeye calismistim şirketi, Linkedin’e de sahte profil ve iş bilgileri ile profil açmışlar. Ne zaman full SSN numarasını istediler email ve/veya telefonda, o zaman başvurumu sonlandırdım ve blokladim şirketi. İşe alınacak olma heyecani ile kişisel bilgilerinizi asla paylaşmayın. Aşağıdaki hususlara da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Soru işaretiniz var ise şirketin kendi web sitesinden telefon ile ulaşarak doğrulama yapmayı deneyebilirsiniz.
Gerçek bir şirket e-postası yerine Gmail/Outlook adresi
Aşırı hızlı işe kabul sureci
Gorusme yapmadan teklif
Belge yükleme veya ödeme talebi
Web sitesinde eksik iletişim bilgileri
Domain adı garip veya şirketle uyuşmuyorsa
Pasaport, ehliyet, kimlik gibi belgeleri isteyebilirler elektronik ortamda
Banka bilgileri veya SSN (ABD’de) talep edebilir
İşe kabul edildiniz diyerek ön ödeme / ekipman ücreti isteyebilirler
@gokcesak, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Arkadaşlar merhabalar 3 Mart'ta Amerika'ya ilk girişimi yaptım. SSN geldi fakat greencartım henüz gelmedi. Sizce bu durum normal mi ? Ya da takip edebileceğim bir yer var mı ? Teşekkürler
Normal, uscis fee’yi ödedikten sonra sistemin size verdiği IOE ile başlayan receipt numarasıyla basım sürecini takip için https://egov.uscis.gov/