Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Lufthansa dan online check in yapamıyorum böyle bir sorun yaşayanlar var mı çözüm nedir

• Neyse herhangi bir sorun yaşamadım henüz uçağa binmedik bekliyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 iyi yolculuklar, sağ salim gidin inşallah, kolaylıklar dilerim.
    Orada mı yaptınız check-ini? Online olmadı mı?

• Çok şükür hiçbir zorluk çekmeden Atlanta ya ulaştık arkadaşlar Lufthansa deneyimi güzeldi İstanbul Frankfurt uçağı küçük biraz sarsıntılıydı Frankfurt Atlanta Boeing 787 idi onda hiç hissetmedik.Atlanta gümrüğünden İstanbul dan daha kolay bı geçiş yaptık küçük bı sorgu oldu o kadar şimdi buradayız.Yeşilkart forum ailesi iyiki var hepsine sonsuz Teşekkürler

• @mesut57 hocam hoşgeldiniz. Bundan sonraki hayatınız hep böyle kolay olsun inşallah.

• @akara Allah razı olsun İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...

• @aysegul Evet online yapamadık Havalimanında görevliye sordum sistem hatasıdır bu ara çok oluyo dedi neyseki o heyecanla 5 saat evvel oradaydık

• 3 Mayıs itibarıyla Houston uçağıyla ülkeye giriş yaptım ve Austin'e yerleştim. Girişte herhangi bir sorun olmadı. Mayıs ayı itibarıyla merak edenler için bilgilendirmek istedim

• Bu ileti silindi!

• @melisbasdurmus Soru ne maksatla soruluyor onu da yazarsan, doğru başlığa yönlendirecek bir yönetici olacaktır.

• @kemal85 Tesekkür ederim ilaç isteyecektim fakat hallettim, kaldırayım hatta🙏🏻

• @melisbasdurmus umarım sizi gücendirmedim ilaç deyince belki daha fazla detay gerekir diye yazmıştım, kusuruma bakmayın.

• @kemal85 yok olur mu öyle şey, iyi ki yazdınız kaldırmış oldum bulunca🙏🏻

• Hasretiz böyle nezakete. teşekkürler. 🙂

• Atlanta hakikaten harika bir yermiş şu ara 25-26 derece bunaltmayan terletmeyen bir sıcak. Pazar günü indik dün harika bir bölgede High school puanı 10 olan bir yerde müstakil evimizin kontratını imzaladık,BOFA dan hem kızlarım eşim ve benim debit,credi kartlarımızı da hallettik.İş bitirici arkadaşlarım varmış çok çekinerek geldiğimiz yerde mutlu huzurlu bir şekilde deneyimliyoruz.Atlanta ya gelecek olan varsa özelden mesaj atabilirler.Ama iyi ki Yesilkart forum var...❤❤❤

• @mesut57 hosgeldiniz.Dilerim bundan sonrada herşey guzelliklerle olsun sizin icin.

• @tulay Çok teşekkürler Tülay hanım bazı şeyler umduğumuzdan hızlı ilerliyor Emlakçı bir arkadaş ım var ve tabi Sevgili Erdem Baş çok yardımcı oldu 3. günde harika bir bölgede okul puanı 10 olan 3 oda 3 banyo site içerisinde güzel bir ev kontratı yaptık mutluyuz valla...

• ABD'ye giris yaptiktan sonra 60 gun icinde saglik sigortasi almazsaniz. Girdiginiz yil bitene kadar saglik sigortasi alamazsiniz. Bunun icin ev adresini belli olur olmaz. Saglik sigortasina muracaat etmeniz gerekmektedir. Bununla ilgili sorulariniz olursa buradan bana ulasabilirsiniz. Amerika'ya hos geldiniz..

• @mesut57 Çok sevindim sizler adiniza. Buyuk şans dogru kişilere rastlamak.

• Bugün SSN lerimiz elimize ulaştı sıra greencard karda İnşallah...Ama Verizon da telefon ve hat almak istedik ama kredi skoruna takıldık ve maalesef alamadık Türkiye den gelirken E sim yapmıştık muhakkak telefonunuz destekliyor mu ona bakın biz 2 telefonumuza yapmıştık paylaşıyoruz telefonlarda

Benzer Başlıklar

• 9
  • 284
  • 1
  • 50
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |