Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Engin-Ozer öncelikle hayırlı olsun
    Randevu gelmiyor değil Ankara'da gelmiyor.Dosyanizi size en uygun yere taşıyıp tabiki de randevu alabilirsiniz son aylara doğru inşaallah

• ⭐⭐⭐⭐

Şimdiden kazanan Arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım yeni hayatınız istediğiniz gibi olur.

• Merhaba,
    Kazandım ama iyi mi kötü mü anlamadım. CN 23 binlerde. Şu an ne yapmalıyım acaba bir an önce formu doldurmam mı gerekiyor yoksa dosya taşıma falan mı yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• ds formunda sıkıntı yaşamaktayım. 16 yaşından sonra yaşadığım adresleri girerken bir tanesinin tarihini yanlış girdim ve hata verdi.

Hata şu : There is a gap greater than a month in the dates you have provided since the date you turned sixteen. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old.

hata

sonrasında düzelttihttps://ibb.co/qFcY00QVm yine aynı hata, tarayıcıyı tamamen temizleyip ip değiştirdim, baştan başladım yine aynı hata. şimdi de ''have you lived anywhere other than this address since the age of sixteen? '' sorusuna hayır cevabı veriyorum ama aynı hata yine çıkıyor.

şu

ne yapmam lazım, bugta kaldı sanırım.

• ⭐⭐⭐⭐

@hkngcard https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    bu başlığın ilk mesajlarını mutlaka okuyun, case number ınız ankara için risk sınırının çok yukarısındaymış, dolayısıyla dosya taşıma, ds260 doldurma vs konularında ilk iletiler size kılavuz olacaktır

• @Engin-Ozer ayrıca oturumunuz olmadan dosya kabul eden Viyana, Hong Kong gibi konsolosluklar var size uygun olanı hangisiyse oraya taşıyabilirsiniz Kcc aracılığıyla

• @mukeya Aynen bende bir kaç gün sonra deniyecem bilgisayardan bakalım olursa sonucu yazarım

• @ATS16 ABD konsolosluğu kendisi ile ilişkili herşeyi görebilir daha önce WAT için başvuran bazı kişilere Dvlottery'e neden katıldığı sorulmuş. Bu tabii ret alacağınız anlamına gelmiyor ama sonuç olarak görünüyor ve sorulabiliyor.

• Neyi kazandık da bunu kazanalım beklenen bir sonuçtu ama insan ufak da olsa bir ümit ediyor. Neyse belki başka fırsatlar çıkar önümüze…

• Merhaba, 29xxx CN ile talihli oldum fakat CN yüksek olduğu için kafamda çok soru işareti var. Henüz DS-260 formunu da dolduramadım (ABD'den Greencard'ın teslim edileceği bir adres belirtemediğim için..)

DS-260 'dan sonra Hong Kong'a veya başka bir yere ne zaman dosyayı taşımak için başvurmalıyım ? Ayrıca sizce taşımam faydalı olur mu ? Çok doküman, çok video izledim ama birinin kişisel yardımına ve yönlendirmesine de ihtiyaç duymaktayım. Destek olursanız memnun olurum...

• @Engin-Ozer merhaba tebrikler hayırlı olsun

• @turkeycel bu söylediğiniz herşey TR için geçerli, diğer konsolosluklar sırası ile dosyalara bakıyor. Maddiyat ise zaten biraz maddiyatınız olması gerekiyor maalesef kazanmak bedava vize almak ise maddiyat istiyor ama bence bulunamayacak bir maddiyat değil

• @mukeya 0 yerine O O yerine 0 denedinizmi bende hata alıyordum

• Bu ileti silindi!

• @Kunfeyekun bilgisayar dan denedim olmuyor 0 veya O harfi sadece 2026içinde var başka yok oda rakam olarak 0

• Talihli arkadaşlara vize süreçlerinde bol şanslar dilerim.

• Arkadaşlar bu yıl da kazanamadık..
    GC çıkan arkadaşlara kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum..
    Yeni çekilişi bekleyeceğiz artık....

.Herşey gönlünüzce ,yolunuz açık olsun.

• @mukeya Hocam bilgisayar ayarlarından dili ingilizce yaparak dener misin

• Yasaklı

Dosya Numarasi: 2026EU009xxx
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @zakaria tebrik ederim 🌸 sürecinizi en kolay şekilde tamamlamanız dileği ile şans hep sizinle olsun💫

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |