selamlar bu formu epey uzun süredir takip ediyordum,kısmet bu güneymiş
şafak 21 çok az kaldı 10.senem 19 yasından beri basvuruyorum yas oldu 29
arada 1.2 basvurmamıslığım oldu.Allah herkese hayırlısını ve en iyisini versin
Kunfeyekun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@Ecehzr 10. Senemde heyecanımı yitirdim

-
@hadi-BE

bi gidelim inşaAllah abi timsahı bile yeriz 
benimde 10. Senem yas 29
hiçbişey için geç değil abi nasip -
Şafak 16 son 2 haftaya giriyoruz hayırlısıyla,bu arada mobilden sayaç bende çıkmıyor sizdede öylemi? Kazanamazsam dil okulu ile Kanada,Amerika ve Yeni Zelanda için basvurmak istiyorum,ama kazanırsam Amerika
avustralyayıda istiyorum ama 1600 aud 40bin TL ye yakın sadece başvuru parası vazgeçtim :)) -
RE: Green card sağlık mülakatında (Unganlar) yara izi ve psikolojik durumYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@NewyorkNewyork COVID-19 Gereksinimleri
COVID-19 Aşılama
CDC duyurusuna göre, 11 Mart 2025'ten itibaren, COVID-19 aşısı artık ABD göçmenlerinin yurtdışındaki tıbbi muayenesinin bir parçası olarak gerekli olmayacak. 2025 ile bu şart kalkmış Merak eden arkadaşlara güncel bilgi -
@Atlantis00 amin çok güzel yazmışsın,Allah yazdıysa olur olmazsa nekadar cabalarsak cabalayalım olmuyor.Sadece Amerika değilde dünyada pek çok ülke var Kanada,Avustralya Yeni zelanda İngiltere vs... Ben Kanada veya amerikayı yeni zelandada istiyorum.Avusturalyanın öğrenci vize ücretini duyunca vazgectim 1600 küsür dolardı.Kanadanın 2 aylık okul parası neredeyse
yurtdısı hayali olan birinin sadece greencard a bel bağlamasın.Pek çok yol ve ülke var. -
@katafalk2 abi selam Allah gönlüne göre versin herşeyi,sadece amerika değilde kanada avustralya ingiltere gibi ülkelerede bakabilirsin,bende 19 yasımdan beri basvuruyorum ama baslarda sadece usa derdim hep ancak dünyada usadan daha güzel ülkelerde var.Bir bakmanı öneririm.Nasip herşey abd olmaz kanada olur kanada olmaz ingiltere olur bununda çok örneği var amerikadan red alıp kanadaya giden ve basarılı insanlarda var
-
Selam son 6
bu günlerde gecicek 
-
@T-C-Kubilay-Dikici İngilizceyi ogrenememiz ta ilkokuldan liseye kadar berbat hocalarla ve berbat eğitim sistemiyle alakalı kesinlikle bizle alakalı değil.Utansinlar 7 yaşından 18 e kadar bir ingilizce ogretemediler yazıklar olsun hepsine.6 ayda orta duzeye gelinebilen bir dili 11 senede ogretemediler.Ben dil kursuna gittim faydası oldu ama doğru ve iyi hocayı bulmak mühim olanı,ondan sonra tekrar 2 kere gittim dil kursuna hocalar ve ogrenciler istediğim gibi değildi.Akabinde YouTube üzerinden videolar izledim Emrah hoca yi tavsiye ederim bana çok yararı oldu.Ulkemizden gitmek isteme nedenlerinden biride her sektörde sağlık,eğitim,iş gibi işlerde cahil insanların çok olması elbette çok iyi insanlar var ama 10da 9 u kötü
-
@zakaria Gözün aydın kardeşim
sevindim adına numaran kaç
Kunfeyekun tarafından gönderilen son iletiler
-
@mukeya 0 yerine O O yerine 0 denedinizmi bende hata alıyordum
-
@lamak-sadla olabilir hocam araştırıyorum hep yazdıgım gibi şu vizeyi alabilmek problem yoksa kanadada imkan cok bir yolu bulunur
-
@lamak-sadla lise mezunu sartı var hocam o yönden rahatım

-
@zakaria güzelmiş c2 misin?
-
@lamak-sadla coop yanlış yazmısım sertifaka kursları.Kolejlerin fiyatlar cok yüksek ancak dil okulları fiyat olarak uygun ve coopa gecme imkanı var
yani şöyle problem var şu vizeyi alabilmek bir zorluk gerisi cok kolay geliyor maksat vizeyi alabilmek -
@Merika okudumda hepsini mesajınızdaki hikmeti şimdi anladım

-
@Merika bilgisayarı istanbulda unuttum yazınca bakmadınız sanmıştım pardon

-
@zakaria yasıt sayılırız bende 29
ingilizceyi şimdiden başla hocam geliştirmeye