Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @aysegul 7 yıl sonunda mı geldi? Gerçekten tebrikler. Büyük sabır ve irade. Benim ilkti. Hnbs gördüğüm an bir daha başvurmam dedim 😁 şansınız bize de sirayet etsin umarım. Süreciniz kolaylıkla geçsin yeni hayatınızda mutluluklar dilerim


  • 4b981333-3b23-43f3-9c17-4eeffb255252-image.png

    Bu da bizden DV2026 anısı kalsın, yaşarız yaşamayız bilinmez. olmadı be anacım başaramadık.
    Geçen sene feci yıkılmıştım da yıkıla yıkıla alışıyor be insan kim bilir daha kaç sene başvuracağız da çıkmayacak. Kısmet arabayı almakmış xd :))

    Lütfen bütün umudunuzu lotoya bağlamayın arkadaşlar, seviliyorsunuz. Şans yanımızda olsun.

    Ayrıca çıkan arkadaşlara bol şans diliyorum. umarım bizler de bir gün o duyguyu tadabiliriz lütfen 5k ve üstü cn varsa taşımayı gerçekleştirin kazanıp da gidememek daha kötü, forumda kaynak gırla ufak bir araştırmayla istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

    Hayırlı geceler benim mesai biterr.


  • @Emre-m tebrikler


  • @cemal1153 Teşekkür ederim.


  • Çekilişi kazanamadıktan sonra benim ruh hali https://www.instagram.com/p/DJMBQvtI13-/

    (dikkat küfür içeriyor)


  • @randomlyselected modumuz budur


  • Sonuclar, cikan cikmayan herkes icin hayirli olsun. Umarim hersey gonlunuze gore olur.


  • İlk başvurumdu çok umutla başvurmuştum ama olmadı 20 yaşındayım bu yıl sevgilimle beraber tekrardan deneyeceğim. İhtiyacı olup da gerçekten isteyerek kazanan herkese tebrikler. İlk yorumumu bu şekilde atmak istedim. Umarım seneye kazanan olurum...


  • Bende bir anı paylaşayım gren kart ile ilgili..Sene 97/98 civarı...o zamanlar green kart çekilişi için a4 kağıda bilgleri yazıp posta ile ABD ye gönderiyorduk. Kazanan olursa eve zarf geliyordu. İşyerinde bir arkadaş çekilişe katılmak için bilgilerini yazıyordu.Bunu gören başka bir arkadaşımız bunu görüyor ve ne yazdığını soruyor.O da green kart için bilgilerimi yazıyorum diyor...Diğer arkadaş bu konudan habersiz ve green kart nedir diye soruyor.O da green kart hakkında bilgi veriyor ve istersen sende yaz diyor ,ama kabul etmiyor ne işim var amerika dedikten sonra çok istiyorsan benim adımada yaz gönder dedi. Çekilişe katılacak olan arkadaşım tamam senin adınada yazıp gönderecem diyor...Hem kendi adına hemde onun adına yazıp gönderiyor...Ve sonuçlar belli olduktan sonra ne işim var amerikada diyen arkadaşımız green kart talihlisi oluyor.Onun adına yazıp gönderene çıkmıyor...Green kart çıkan arkadaş daha sonra ABD ye gitti...Talih ve kısmetin kime vuracağı belli değil ..Her zaman isteyene çıkmıyor..


  • @Anatoly Üstad, yıllardır değişmeyen bir gerçek var: çoğunluğu ilk başvuranlara çıkıyor, gitmek istemeyenlere çıkıyor… Hatta çıkan ama gitmeyenlerin, sonraki yıllarda eşine ya da kendisine tekrar çıkıyor. Her sene aynı şeyi söylüyorum: Eğer gençken bu hayali gerçekten istiyorsanız, tren kaçmadan, yasal diğer yolları araştırın. Hayatınızı bir çekilişe bağlamayın.


  • İkinci başvuru ve ikinci 2X hnbs .
    Seneye görüşürüz çıkmayan arkadaşlar ile.
    Çıkanlara tebrikler ve hayırlı olsun.


  • @USA Katılıyorum. Haklısınız. Çok bilgisi olan , Çok araştıran, Çok siteyene degil, öylesine başvuran, ilk defa başvuran, birinin aracılığı ile başvuran, süreçten bilgisi olmayanlara çıkıyor.
    Yapacak bir şey yok. Seneye tekrar deneyeceğiz.


  • @USA Doğru diyorsun bu konuda bu işin üzerine çok durmayanlara çıkma olasılığı daha fazla oluyor...Bu konuda hatırladığım bir anı daha var..sene 2009 istanbul taksimde bir vize ofisine gitmiştim.Avrupa için seyahat sağlık sigoratsı yaptırmak için.Orada bir kaç kişi vardı.Ben işlemleri yaptırırken laf lafı açıyor misali orada bulunan 20 yaş civarı genç sohbet sırasında eve bir zarf geldiğini ama zarfın ne olduğunu bilmediğini yurtdışından geldi diyerek zarfı açtığını ve green kart kazandığını söyledi.Bu arkadaş green kart çekilişine katılmak için zamanınıda bir firma ile anlaşmış ve 5 yıl boyunca bunun adına başvurmak için danışmanlık ücreti ödemiş ve onun adına başvuru yapmışlar.Bu arkadaş ben başvurduğumu unutmuştum zarf geldiğinde hatırladım dedi.. Buda gösteriyorki başvurunu yap ama çok fazla üzerine düşmemek lazım. talihinde varsa gelip seni bulur.


  • Merhabalar, Bize 25 bin küsurlu bir sıradan çıktı. Ne yapmak gerekir bilemedik. Sanıyorum bu sıraya randevu gelmiyor.


  • @eternal-damnation tebrik ederim 🙏🏻 Almanyadaki surecinizi merakla bekliyorum.Bende kazansaydim Almanyada yasadigim icin oyle yapacaktim.İnsallah sorunsuz bir sekilde biter ve vizenizi alirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @sahin16 hahah evet, ilk yıl heyecan,coşku,inanmışlık falan tavan tabi, sonraki yıllar ekimden mayısa görev icabı yapılan işlemlere dönüştü bizde biraz, ancak çocuklar için devam etmeliydik ve ettik biz de 😏 sağolun, darısı başınıza 🙂


  • 2X HNBS 😞 vay arkadaş başvurduktan sonra unuttum taaaa ki dün saat 5e kadar. Ama insan o uzun yazılı sayfayı göremeyince öyle böyle değil sağlam yıkılıyor 🙂 bakalım schengen var uk vizesi var bi de turistik usa başvuralım seneye kadar oyalanalım. Çıkan herkese hayırlı olsun, çıkmayanlar da başvurmaya devam. Biz başvuralım bize çıkmayan Has been randomly selected yazısı utansın :))


  • @zakaria Günlerdir yorumlarinizda hep vallahi selected yazilarinizdan cok iyi hatirliyorum sizi ☺️ asiri mutlu oldum sizin adiniza.Fotografciya Greencard cekilisini icin mi demistiniz? Biz evde cekildik ama bence riskli.Bu sene bende fotografciya gitmek istiyorum.


  • Kazanan arkadaşları tebrik ederim 💫


  • Arkadaşlar selam, bu senenin talihlilerindeniz. fakat dosya numaramız EU28xxx Dosya taşımamız gerekiyor. Ama hangi ülkeye taşımamız lazım hiç bir bilgim yok. bu konuda yönlendirebilir misiniz?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum