Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Savaş-0 Hoşgeldiniz🍀

• @fikret-çağan direk ABD TOKİ’den ev de veriliyor, başvurmayı unutmayalım😀

• O kadar enteresan ki, bu zamana kadar kızımın yanında hiç greencard amerika gibi mevzular konuşmadık eşimle.Özellikle dikkat ediyoruz hatta.Dün durduk yere anne biz ingilizce konuşulan bir yere gidicez dedi.Başka ülkeye gidelim bence dedi.Kendisi 4 yaşında.😀 Eşimle göz göze gelip yutkunduk. Malum mu oldu bilmiyorum ama hayırlısı🥲

• Ah hayaller, vah hayaller.... Papatyalar yetmez oldu, uçan kuştan fal tutuyor herkes....
    Hayırlısı olsun!

• Son 4 gün kaldı. Forumun heyecanı gittikçe artıyor.

• Merhaba arkadaslar.Bu sene ilk defa basvurdum bende.Dilerim gercekten isteyen herkese cikar 🙏🏻 Birkac kafama takilan soru var.Hesaptaki olmasi gereken para olayini nasil cozuyorsunuz? Kisi basi 14-20 bin dolar oldukca fazla cunku 🙄

• @Birgariphayat, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Hayat gerçekten çok garip ve ne zaman ne getireceği belli olmuyor.Bazılarımızın hayatı 5 gün sonra tamamen değeşecek ve yeni umutlara,hayallere, kültürlere yelken açacak.Hepimizinin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar,yeni ufuklara yelken açanlardan olma dileğiyle

ABD'de yeni ve güzel bir yaşama yelken açmak dileğiyle. Amin.

• @temmuz_ro Sizin de öyle, teşekkürler

• @cvatulip Hoşbuldum 😊

• Merhaba arkadaşlar. Confirmation number'ı galerimde ekran görüntüsü olarak saklıyordum fakat telefonu sıfırlamam gerekti. Tekrar nasıl ulaşabilirim?

• Bu ileti silindi!

• Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek; Amerika’da geleceğimiz var!

Geçen sene üye olmuştum, bu günler için. İlk mesajım olabilir ama geçen zaman içinde belki de binlerce mesajı şimdiden okumuşumdur. Acayip heyecanlıyım.
    Nişanlım daha önce 3 kez denedi, ama olmadı. Annesi için ise 2 defa denedi, o da olmadı.

Yıllardır gündem beni boğsa da "bir gün geçecek bu günler" diyerek kendimi avuttum. Ama olmadı. Maaş iyi bile olsa, hem kendimiz hem de doğmamış çocuklarımız için her koşulda en iyi geleceği kurmanın bir gereklilik olduğuna sonunda kanaat getirdim. Günaydın diyebilirsiniz 😃

Bu sefer beraber başvurduk, oldukça umutluyum ve sizlerle birlikte sevinç çığlıkları atmak için gün sayıyorum!

• Son 4 gün ve saatler..
    Hadi çık artık ya çıkarsa vize-mülakat tarihleride benim programımlada tam uyuşuyor çok iyi olur ya. 🥹

• Cumartesi ya batacağız ya çıkacağız 😃

• @arizmend Hocam sen batmışsın zaten 🙂 Ben de o yolda ilerliyorum

• @arizmend Hocam imzayı okuyunca size etki etmez gibi geldi o ne öyle mahkumların hapishanede duvara çizdikleri yazılar gibi maşallahınız var hocam özellikle keşke şu cok uzun bekleyenler alsa diyorum bazen ama bir bakıyorsun sen 12 sene beklerken adamın biri ilk denemede kazanmış gelip forumda konuşuyor hem üzücü hem ironik bol şans dilerim hocam ^^

• @arizmend öncekilerde battık mı ki 🙂

• hahaha sağ olun arkadaşlar ama alıştım ben sıfır heyecan 😃 Bu sefer farklı bir ülkeden başvuru yaptım bakalım ne olacak 😃

• Merhaba. Tüm DV-2026 talihlilerine de şimdiden tebrikler. Kazananların dolduracakları DS-260 formu önceki senelerdeki gibi mi doldurulacak? Yoksa yeni FAM yasası paralelinde Interview Location (Mülakat Yeri) olarak Ankara dışındaki Amerikan konsolosluklarını (Örneğin Viyana veya Bangkok) direkt seçip göndermek mümkün olacak mı?

• İlk denemesinde çıkanlara sözüm yok artık içime atıyorum 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |