Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir diğer sorum ise doğum belgeleri ve adli sicil kaydı gibi belgeleri apostilli olarak mı talep ediyorlar? Yani Belçika Türk Konsolosluğuna gidip apostilli belge mi almam gerecek? Teşekkürler.

• Selam tekrar,
    Forumu devamlı takip ediyorum fakat çok daha net bilgi olması amacıyla aşı süreci hakkında bilgi alabilir miyim ? Bu hafta antikor testi yaptıracağım eksikleri öğreneceğim, sağlık ocağı ve ilçe sağlıkla da görüştüm eskiden manuel olduğu için sistemde yok ve aşı kartımda yok elimde fakat bangkok aşı listesinde çok fazla aşı var nasıl ilerlemeliyiz tam net bilgi var mı ?

• @ugursway evet son gelen mail ile Bangkok un bulunma şartını da kaldırdığını anladık.

• @Flight101 Bana gelen mailde "no need to register for the return of your passport" yazıyor fakat bazılarına kayıt için "usvisascheduling" linki gitmiş o yüzden kafam karıştı.

• @Katzfiell_ gelen randevu tarihi onaylama mailinde pasaport teslimi için kayıt oluşturmayın diyor. Bana da aynısı geldi. Ne diyorlarsa öyle yapacağız. Yani AIS kaydı yok. İyi geceler.

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Bize gelen mailde de "no need to register for the return of your passport" ibaresi bulunmakta.. Bu yüzden ais kaydı yapmayacağız. Kaldı ki Viyana'da ilk mülakata giren talihliler mülakat deneyimleri sonrasında "Viyana AIS kaydı istememektedir" şeklinde paylaşımlarda bulunmuşlardı.

• @Feyzanur-Kayadibi Feyza hanım merhabalar. Bu konuda hangi bankayı kullandınız acaba? Ve dolar hesabınızın hareket dökümünü alabildiniz mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@mekanikerr

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Buna ilave olarak, diğer forum kullanicilarina yol göstermesi adına bilgilerinizi DV2025 excel tablosuna girmeniz halinde sorularınıza doğru yönlendirmeler almanizi saglayacaktir, tabloya su linkten ulaşabilirsiniz. https://bit.ly/4b6swID

• ⭐⭐⭐⭐

@kadirkurtgoz farklı düşüncesi olan forum yöneticisi veya kullanıcılar sorunuza mutlaka katkı sunacaktır ancak mülakat öncesi konsolosluk ile iletişime geçerek pasaport bilgilerinizi güncellemek için DS260 formunuzu açtırmayı düşünür müsünüz?

• @aliaytac41 merhaba, burada da yazılan birçok bankaya sordum ama hiçbiri benim istediğim şekilde bir belge vermiyordu. (Hesabımda TL vardı, dolar cinsinden karşılığını almak istedim.) Vakıf katılım bankasını kullandık ancak banka müdürünü tanıdığımız için bize TL hesap dökümüne ek dolar karşılığını gösteren varlık dökümü şeklinde bir belge hazırlattı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Iricss hangi konsoloslukta girecekseniz o belgeleri toplamalısınız ancak;
    kendi ülkenizden almanız gereken belgeler de olaması gerek. bunları da sağlamalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mekanikerr öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi takdirde sorularınıza cevap alamazsınız.

• ⭐⭐⭐

@guloo3510 Selamlar..Aşılar ve süreçleri ile ilgili bu başlık altında çok şey yazıldı çizildi denk gelmemiş olmanız mümkün değil diye düşünüyorum...
    Aşağıdaki linkte aşılar ve yaş aralıkları tablosu bulunmaktadır..Antikor testinizin sonucuna göre tablolardaki yaşınıza uygun aşıların ister Türkiye'de ister sağlık muayenesi esnasında uygulatma yollarını tercih edebilirsiniz..

• Dosya taşıma adlı başlık var mı forumda? Ekime kadar kaç cn lere kadar gelmesi bekleniyor ? Ciddi tahminlerinizi alabilir miyim acaba.

• Ankara Eylüle kadar kaç cn lere kadar gelir ?
    Taşıması kolay, zorluk çıkarmayan konsolosluk hangisidir?

• @Feyzanur-Kayadibi Teşekkür ederim cevabınız için.

• @gucarslan Merhaba, cevabınız için teşekkür ediyorum. Sağlık raporunu da Türkiyede mi çıkarmam gerekiyor yoksa Azerbaycanda çıkarıp Türkiyedeki Ankara konsolosluğuna versem oluyor mu ?

• @gngnrnzn evet navigatörden ilerlemeniz gerekiyor

• @gucarslan two years rule home residency kuralım 2 ay önce kalktı ama I-612 onay kağıdı Abd gitti ama arkadaşlarım bana taratıp attı belgeyi renkli çıktısını alsam elçilik kabul eder mi ?

• @sarvavasa Yardımlarınız için teşekkürler, sorunu çözdük, uzun uğraşlardan sonra tabii. Aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olabilir diye buraya yazıyorum. Sorunun özeti şöyle: Boostrix Polio aşısı eczane sisteminde var ancak aile hekimliği sisteminde yok. O yüzden E-nabız'a işlenemiyor. Aile hekimi, ilçe sağlık, il sağlık ile görüştükten sonra, E-nabız'a önce Tdap (Tetanoz, Difteri, Boğmaca) aşısı sisteme girildi, birgün sonra da IPV (Inaktive Polio Aşısı). Yardım eden arkadaşlara, özellikle @ugurbocegi ne teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |