• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Feyzanur Kayadibi
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Profil
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    Feyzanur Kayadibi

    @Feyzanur Kayadibi

    28
    İtibar
    154
    Profil Görüntülemeleri
    16
    İleti
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

    Feyzanur Kayadibi Takip etme Takip Et

    Feyzanur Kayadibi tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      6 Şubat Unganlar Sağlık Muayenesi Deneyimimiz
      3 kişilik bir aileyiz, 16 aylık bir bebeğimiz var. Biz mülakat maili almadan 15 gün öncesinde eksik aşılarımızı tamamlamak için antikor testi yaptırmıştık. Antikor testi sonuçlarına göre eksik aşılarımızı aile hekimliğinde yaptırdık; eşim hepatit b, su çiçeği, polio, influenza ve tetanoz yaptırdı(influenza ve su çiçeğini ücretli alıp yaptırdık.) ben de polio ve influenza yaptırdım. Yaptırdığımız testleri de aile hekimine kaşeletip imzalattırdık. Unganlar'da 11.45'teki randevumuza 45 dk kadar erken gitmiştik ama aşırı kalabalık olmasına rağmen işlemlerimizi başlattılar. Evrak olarak aşı kartlarımızı ve bu yaptırdığımız antikor testlerini verdik. Eşim covid aşısı hiç olmadı, e nabızda problem olduğu için ben de covid aşı kartı çıkartamamıştım. Daha önce Amerika'ya girerken kullandığım covid aşı sertifikam vardı onu verdim ve kabul ettiler. Eşimle birlikte kan tahlili yaptırmak ve röntgen çektirmek için 3.kata düzen laboratuvarına indik. İki kişi için 3400 lira ödedik. Tekrar 4.kata çıktık ve 14.30'da doktor muayenesi için gelmemizi söylediler. Sonrasında saat 13.30'da arayıp tahlillerimizin çıktığını ve muayeneye gelebileceğimizi belirttiler. Önce eşim muayene oldu, 2 adet aşı olduğunu söyledi ama verdikleri aşı kartında 3 adet görünüyor (mmr, tdap ve su çiçeği). Ardından ben de 2 adet aşı (mmr ve tdap) ile muayenemi tamamladım. Muayene sırasında rutin kontroller yapılıyor; Mehmet bey gayet kibar ve yardımsever davranıyor. Muayene sonrası ücret olarak eşim ve benim için 24.500 TL ödedik. Oğlumuzu muayene için çağırdıklarında 2 adet aşısı eksikti. (6.aydaki hepatit b ve karma aşı) Onları yaptırmamız gerektiğini, misafir olarak bir aile hekimliğinden rica ederek yaptırabileceğimizi söyledi. (Normalde direkt aşıyı vuruyormuş, aşı fiyatlarının ciddi yüksek olduğunu bu şekilde sadece eksik kalanları orada yaparsa bizim için daha iyi olacağını söyledi.) Ertesi gün tekrar gelmemizi söylediler. Tanıdığımız vasıtasıyla aile hekimliğinde 2 aşıyı yaptırdık. Türkiye'de 18. ayda yapılan hepatit a aşısını da yaptırmak gerekiyordu çünkü amerikan aşı takviminde 12.aydan itibaren yapılıyor. Onu zamanı gelmediği için hiçbir şekilde yapamayacaklarını söylediler. Ertesi gün gittiğimizde doktor bey hepatit a ve yarım doz da influenza aşısı yaptı. Oğlumun sağlık raporu için de toplam 6472 TL ödedik. Hepimizin toplam maliyeti 960$ oldu. 2 saat sonrasıda tekrar gidip raporlarımızı teslim aldık.

      12 Şubat Ankara Mülakat Deneyimimiz
      Mülakatımız saatimiz 8.30 idi. Saat 7.45 gibi oradaydık. Mülakattan önce konsolosluğun hemen karşısında emanetçi varmış oraya çantalarımızı bıraktık 200 TL ödedik. Binaya bebek arabası kabul ediyorlarmış yanımıza sadece bebek arabası, bebek için bez, ıslak mendil, su ve cüzdan alabildik. Biz gittiğimizde çoktan uzunca bir sıra olmuştu bile. Dışarıda sıra beklerken oğlumuz (16 aylık) ciddi bir ağlama krizine girdi, hiçbir şekilde sakinleştiremedik. (Yanımızda oyalayabilecek de hiçbir şey olmadığı için.) Aşırı stres olduk, gerildik. Eminim o saatte orada olan herkes bizi hatırlayacaktır. 😄 Çocuklu aileleri zaten önden içeri alıyorlar bizi onların da en önünde içeri aldılar. Biz o an ne yapacağımızı şaşırdığımız için girişte yaşlı bir görevli vardı biraz sert davrandı ama diğer polisler vs çok anlayışlıydı yardımcı oldular. İçeri bebek için yiyecek de kabul ettiler. İçeri girdiğimizde önce pasaportları verdik ve ödeme yapmak için bekledik en az yarım saat beklemişizdir. Görevliler çok kibar ve güler yüzlü. Ödeme yaptıktan sonra da yaklaşık yarım saat kadar belge teslimi için bekledik. Tüm her şey çok sistematik bir şekilde kolayca ilerliyor. Görevli tek tek tüm belgeleri istiyor, her kişi için bir dosya oluşturuyor. İstediği belgeler:
      Asıl talihli benim için:
      Pasaport
      Eski pasaportum (içerisinde geçerli abd vizesi var)
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus aile olarak almıştım.)
      Evlilik cüzdanı aslı ve 1 adet fotokopisi
      Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı
      Üniversite diploması ve 1 adet fotokopisi
      Sağlık raporu
      Banka hesap dökümü
      2 adet fotoğraf

      Eşim için:
      Pasaport
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği
      Evlilik cüzdanı fotokopisi
      Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı
      Sağlık raporu
      Askerlik belgesi
      2 adet fotoğraf

      Bebeğimiz için:
      Pasaport
      Nüfus kayıt örneği (ıslak imzalı nüfus müdürlüğünden almıştım.)
      Sağlık raporu
      2 adet fotoğraf
      Bu kısım baya uzun sürdü.
      Daha sonra aynı sıra numarasını takip etmemiz söylendi. 10 dakika beklememişizdir mülakat için çağrıldık. İlk önce yemin edip parmak izlerimiz alındı. Genç, çok güler yüzlü bir beyefendi vardı. Görüşme yarı İngilizce yarı Türkçe oldu; çünkü çevirmen olarak bulunan hanımefendi çok yetersizdi. Basit şeyleri dahi çevirirken zorlandı. O cevap verene kadar ben bazı soruları ingilizce cevaplamış oldum.
      Tüm diyaloğu Türkçe şekilde yazıyorum:
      -İngilizce biliyor musunuz?
      +Evet ama çok heyecanlıyım.
      +Türkçe konuşabilir miyim?
      -Evet tabii ki devam edin.
      -Hangi okuldan mezunsunuz?
      +Sağlık bilimleri üniversitesi
      -Ne okudunuz?
      +Beslenme ve diyetetik
      -Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
      +Michigan
      -Orada bir tanıdığınız var mı?
      +Ablam ve ailesi orada yaşıyor.
      -Daha önce amerikaya gitmişsiniz, hiç vize sürenizi aştınız mı?
      +2 kez gittim ve hayır aşmadım.
      -Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
      +İlk olarak hizmet sektöründe çalışıp sonrasında diyetisyen olarak çalışmayı düşünüyorum.
      -Hizmet sektörü derken biraz daha bahseder misiniz ne tür işler?
      +Satış temsilciliği, garsonluk olabilir.
      -Eşiniz de mi aynı şekilde çalışmayı düşünüyor?
      +Eşim teknisyen, o alanda çalışmayı düşünüyor.
      -İkinizin de ilk evliliği mi?
      +Evet.
      -Tebrikler, vizeniz onaylandı.
      Banka ile ilgili herhangi bir şey sorulmadı, banka dökümüne baktığını da görmedim. Hesabımızda TL ve dolar şeklinde 20 bin dolar göstermiştik.
      Herkes çok kısa sürdüğünü söylüyor ama bizim mülakatımız en az 10 dakika sürmüştür.
      Ben bu aşamada yanımda getirmeyi unuttuğum için green card adresimi güncellemek istediğimi söyledim. Sarı kağıt verdiler ve yeni adresi mail atmamı istediler. Sonrasında vizenin onaylanıp basılacağını söylediler.
      Yaklaşık 2-3 saat sonra yeni adresi yazmamız için mail geldi. 14 Şubat öğlen ceac'dan kontrol ettiğimde vizemiz basılmış ve ptt'ye verilmişti.
      17 şubatta ptt şubesine gelmişti, 18 şubatta teslim aldık.
      Burada emeği geçen ve bilgisini paylaşan herkese gerçekten çok teşekkür ederim, umarım isteyen herkes bir an önce hayallerine kavuşur.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      Herkese merhaba,
      Bugün vizemiz onaylandı çok yakında mülakat deneyimimizi ekleyeceğim. Şimdiye kadar her konuda bilgi alabildiğimiz ve yardımlaşabildiğimiz tüm forum üyelerine minnettarım. Umarım herkes bir an önce vizelerine kavuşur.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Herkese merhaba,
      12 Şubat'ta mülakat tarihi aldım. Ds-260 formunu doldururken eşimin isim-soyisim kısmını ters doldurmuşum. Sıkıntı çıkarır mı?

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @ATS16 merhaba, çok teşekkürler. Sağlık muayenemiz 6 Şubat'taydı. Ben 31 Aralık'ta iki aşı oldum. Eşim son aşısını 6 ocakta olmuştu. Muayeneye gittiğimizde evrak verirken direkt kabul ettiler bir şey söylenmedi. Mehmet bey de önceden olduklarımızla ilgili herhangi bir şey söylemedi.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @Azizz2424 çok teşekkür ederim, umarım sizler de bir an önce vizenize kavuşursunuz. Unganlar'ın sitesinde "Bazı aşılama belgelerini eğer geçerli olduklarına inanırsak kabul edebilmekteyiz. Sorgusuz kabul ettiğimiz hiçbir sağlık kuruluşunun belgesi yoktur." böyle bir ibare var, biz yine de kabul edilmeyebilir diye göze alarak yaptırmayı tercih ettik. Devlet hastanelerinde zaten çok kolay bir şekilde antikor testi yaptırabiliyorsunuz bence özele gitmeye hiç gerek yok. Enfeksiyon hastalıkları polikliniğinden randevu alıp aşıları söylediğinizde onlar bakılabilen antikorlara bakıyorlar (mesela influenza sezonluk bir aşı olduğu için bakılmıyor) sonuç da hızlı çıkıyor. Aşılama için öncelikli başvurulan kurum aile hekimliğiymiş biz bu yüzden aile hekimliğinde yaptırdık. Ellerindeki aşı durumuna göre yapabiliyorlar, eksik olanları da eczaneden alarak yaptırdık. Muayeneden önceki son 30 gün içinde canlı aşı yaptırmamak gerektiği için de biz buna dikkat ederek öncesinde yaptırdık.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @Ongn hayır sadece evlilik cüzdanı ve 1 adet fotokopisini götürmelisiniz.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi

    Feyzanur Kayadibi tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @Ongn hayır sadece evlilik cüzdanı ve 1 adet fotokopisini götürmelisiniz.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @Azizz2424 çok teşekkür ederim, umarım sizler de bir an önce vizenize kavuşursunuz. Unganlar'ın sitesinde "Bazı aşılama belgelerini eğer geçerli olduklarına inanırsak kabul edebilmekteyiz. Sorgusuz kabul ettiğimiz hiçbir sağlık kuruluşunun belgesi yoktur." böyle bir ibare var, biz yine de kabul edilmeyebilir diye göze alarak yaptırmayı tercih ettik. Devlet hastanelerinde zaten çok kolay bir şekilde antikor testi yaptırabiliyorsunuz bence özele gitmeye hiç gerek yok. Enfeksiyon hastalıkları polikliniğinden randevu alıp aşıları söylediğinizde onlar bakılabilen antikorlara bakıyorlar (mesela influenza sezonluk bir aşı olduğu için bakılmıyor) sonuç da hızlı çıkıyor. Aşılama için öncelikli başvurulan kurum aile hekimliğiymiş biz bu yüzden aile hekimliğinde yaptırdık. Ellerindeki aşı durumuna göre yapabiliyorlar, eksik olanları da eczaneden alarak yaptırdık. Muayeneden önceki son 30 gün içinde canlı aşı yaptırmamak gerektiği için de biz buna dikkat ederek öncesinde yaptırdık.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @aliaytac41 merhaba, burada da yazılan birçok bankaya sordum ama hiçbiri benim istediğim şekilde bir belge vermiyordu. (Hesabımda TL vardı, dolar cinsinden karşılığını almak istedim.) Vakıf katılım bankasını kullandık ancak banka müdürünü tanıdığımız için bize TL hesap dökümüne ek dolar karşılığını gösteren varlık dökümü şeklinde bir belge hazırlattı.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @okokok evet biz de açıkçası olsak mı olmasak mı kararsız kalmıştık ama yine de şansımızı denemek istedik.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @ATS16 merhaba, çok teşekkürler. Sağlık muayenemiz 6 Şubat'taydı. Ben 31 Aralık'ta iki aşı oldum. Eşim son aşısını 6 ocakta olmuştu. Muayeneye gittiğimizde evrak verirken direkt kabul ettiler bir şey söylenmedi. Mehmet bey de önceden olduklarımızla ilgili herhangi bir şey söylemedi.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @bayram34 merhaba, sağlık raporu ona göre düzenleniyor bir problem olmadı. Verdikleri aşı kartında aşının şu an ülkede mevcut olmadığı yazıyor.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      @Flight101 çok teşekkür ederim 🙏🏼

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      6 Şubat Unganlar Sağlık Muayenesi Deneyimimiz
      3 kişilik bir aileyiz, 16 aylık bir bebeğimiz var. Biz mülakat maili almadan 15 gün öncesinde eksik aşılarımızı tamamlamak için antikor testi yaptırmıştık. Antikor testi sonuçlarına göre eksik aşılarımızı aile hekimliğinde yaptırdık; eşim hepatit b, su çiçeği, polio, influenza ve tetanoz yaptırdı(influenza ve su çiçeğini ücretli alıp yaptırdık.) ben de polio ve influenza yaptırdım. Yaptırdığımız testleri de aile hekimine kaşeletip imzalattırdık. Unganlar'da 11.45'teki randevumuza 45 dk kadar erken gitmiştik ama aşırı kalabalık olmasına rağmen işlemlerimizi başlattılar. Evrak olarak aşı kartlarımızı ve bu yaptırdığımız antikor testlerini verdik. Eşim covid aşısı hiç olmadı, e nabızda problem olduğu için ben de covid aşı kartı çıkartamamıştım. Daha önce Amerika'ya girerken kullandığım covid aşı sertifikam vardı onu verdim ve kabul ettiler. Eşimle birlikte kan tahlili yaptırmak ve röntgen çektirmek için 3.kata düzen laboratuvarına indik. İki kişi için 3400 lira ödedik. Tekrar 4.kata çıktık ve 14.30'da doktor muayenesi için gelmemizi söylediler. Sonrasında saat 13.30'da arayıp tahlillerimizin çıktığını ve muayeneye gelebileceğimizi belirttiler. Önce eşim muayene oldu, 2 adet aşı olduğunu söyledi ama verdikleri aşı kartında 3 adet görünüyor (mmr, tdap ve su çiçeği). Ardından ben de 2 adet aşı (mmr ve tdap) ile muayenemi tamamladım. Muayene sırasında rutin kontroller yapılıyor; Mehmet bey gayet kibar ve yardımsever davranıyor. Muayene sonrası ücret olarak eşim ve benim için 24.500 TL ödedik. Oğlumuzu muayene için çağırdıklarında 2 adet aşısı eksikti. (6.aydaki hepatit b ve karma aşı) Onları yaptırmamız gerektiğini, misafir olarak bir aile hekimliğinden rica ederek yaptırabileceğimizi söyledi. (Normalde direkt aşıyı vuruyormuş, aşı fiyatlarının ciddi yüksek olduğunu bu şekilde sadece eksik kalanları orada yaparsa bizim için daha iyi olacağını söyledi.) Ertesi gün tekrar gelmemizi söylediler. Tanıdığımız vasıtasıyla aile hekimliğinde 2 aşıyı yaptırdık. Türkiye'de 18. ayda yapılan hepatit a aşısını da yaptırmak gerekiyordu çünkü amerikan aşı takviminde 12.aydan itibaren yapılıyor. Onu zamanı gelmediği için hiçbir şekilde yapamayacaklarını söylediler. Ertesi gün gittiğimizde doktor bey hepatit a ve yarım doz da influenza aşısı yaptı. Oğlumun sağlık raporu için de toplam 6472 TL ödedik. Hepimizin toplam maliyeti 960$ oldu. 2 saat sonrasıda tekrar gidip raporlarımızı teslim aldık.

      12 Şubat Ankara Mülakat Deneyimimiz
      Mülakatımız saatimiz 8.30 idi. Saat 7.45 gibi oradaydık. Mülakattan önce konsolosluğun hemen karşısında emanetçi varmış oraya çantalarımızı bıraktık 200 TL ödedik. Binaya bebek arabası kabul ediyorlarmış yanımıza sadece bebek arabası, bebek için bez, ıslak mendil, su ve cüzdan alabildik. Biz gittiğimizde çoktan uzunca bir sıra olmuştu bile. Dışarıda sıra beklerken oğlumuz (16 aylık) ciddi bir ağlama krizine girdi, hiçbir şekilde sakinleştiremedik. (Yanımızda oyalayabilecek de hiçbir şey olmadığı için.) Aşırı stres olduk, gerildik. Eminim o saatte orada olan herkes bizi hatırlayacaktır. 😄 Çocuklu aileleri zaten önden içeri alıyorlar bizi onların da en önünde içeri aldılar. Biz o an ne yapacağımızı şaşırdığımız için girişte yaşlı bir görevli vardı biraz sert davrandı ama diğer polisler vs çok anlayışlıydı yardımcı oldular. İçeri bebek için yiyecek de kabul ettiler. İçeri girdiğimizde önce pasaportları verdik ve ödeme yapmak için bekledik en az yarım saat beklemişizdir. Görevliler çok kibar ve güler yüzlü. Ödeme yaptıktan sonra da yaklaşık yarım saat kadar belge teslimi için bekledik. Tüm her şey çok sistematik bir şekilde kolayca ilerliyor. Görevli tek tek tüm belgeleri istiyor, her kişi için bir dosya oluşturuyor. İstediği belgeler:
      Asıl talihli benim için:
      Pasaport
      Eski pasaportum (içerisinde geçerli abd vizesi var)
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus aile olarak almıştım.)
      Evlilik cüzdanı aslı ve 1 adet fotokopisi
      Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı
      Üniversite diploması ve 1 adet fotokopisi
      Sağlık raporu
      Banka hesap dökümü
      2 adet fotoğraf

      Eşim için:
      Pasaport
      Vukuatlı nüfus kayıt örneği
      Evlilik cüzdanı fotokopisi
      Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı
      Sağlık raporu
      Askerlik belgesi
      2 adet fotoğraf

      Bebeğimiz için:
      Pasaport
      Nüfus kayıt örneği (ıslak imzalı nüfus müdürlüğünden almıştım.)
      Sağlık raporu
      2 adet fotoğraf
      Bu kısım baya uzun sürdü.
      Daha sonra aynı sıra numarasını takip etmemiz söylendi. 10 dakika beklememişizdir mülakat için çağrıldık. İlk önce yemin edip parmak izlerimiz alındı. Genç, çok güler yüzlü bir beyefendi vardı. Görüşme yarı İngilizce yarı Türkçe oldu; çünkü çevirmen olarak bulunan hanımefendi çok yetersizdi. Basit şeyleri dahi çevirirken zorlandı. O cevap verene kadar ben bazı soruları ingilizce cevaplamış oldum.
      Tüm diyaloğu Türkçe şekilde yazıyorum:
      -İngilizce biliyor musunuz?
      +Evet ama çok heyecanlıyım.
      +Türkçe konuşabilir miyim?
      -Evet tabii ki devam edin.
      -Hangi okuldan mezunsunuz?
      +Sağlık bilimleri üniversitesi
      -Ne okudunuz?
      +Beslenme ve diyetetik
      -Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
      +Michigan
      -Orada bir tanıdığınız var mı?
      +Ablam ve ailesi orada yaşıyor.
      -Daha önce amerikaya gitmişsiniz, hiç vize sürenizi aştınız mı?
      +2 kez gittim ve hayır aşmadım.
      -Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
      +İlk olarak hizmet sektöründe çalışıp sonrasında diyetisyen olarak çalışmayı düşünüyorum.
      -Hizmet sektörü derken biraz daha bahseder misiniz ne tür işler?
      +Satış temsilciliği, garsonluk olabilir.
      -Eşiniz de mi aynı şekilde çalışmayı düşünüyor?
      +Eşim teknisyen, o alanda çalışmayı düşünüyor.
      -İkinizin de ilk evliliği mi?
      +Evet.
      -Tebrikler, vizeniz onaylandı.
      Banka ile ilgili herhangi bir şey sorulmadı, banka dökümüne baktığını da görmedim. Hesabımızda TL ve dolar şeklinde 20 bin dolar göstermiştik.
      Herkes çok kısa sürdüğünü söylüyor ama bizim mülakatımız en az 10 dakika sürmüştür.
      Ben bu aşamada yanımda getirmeyi unuttuğum için green card adresimi güncellemek istediğimi söyledim. Sarı kağıt verdiler ve yeni adresi mail atmamı istediler. Sonrasında vizenin onaylanıp basılacağını söylediler.
      Yaklaşık 2-3 saat sonra yeni adresi yazmamız için mail geldi. 14 Şubat öğlen ceac'dan kontrol ettiğimde vizemiz basılmış ve ptt'ye verilmişti.
      17 şubatta ptt şubesine gelmişti, 18 şubatta teslim aldık.
      Burada emeği geçen ve bilgisini paylaşan herkese gerçekten çok teşekkür ederim, umarım isteyen herkes bir an önce hayallerine kavuşur.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

      Herkese merhaba,
      Bugün vizemiz onaylandı çok yakında mülakat deneyimimizi ekleyeceğim. Şimdiye kadar her konuda bilgi alabildiğimiz ve yardımlaşabildiğimiz tüm forum üyelerine minnettarım. Umarım herkes bir an önce vizelerine kavuşur.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Merhaba, ais kaydı yaparken kendimi ekleyip yanlışlıkla çıkış yaptım, şimdi diğer aile üyelerini ayrı olarak ekleyebiliyorum düzeltemedim. Bu büyük bir problem mi?

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Feyzanur Kayadibi
      Feyzanur Kayadibi