Bugün Hong Kong’ta sağlık muayenesi olduk covid aşısı zorunluluğu kalkmış artık istemiyorlar
gngnrnzn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Hong Kong taşımamı kabul etti. Şimdi mülakat tarihi bekliyorum

-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Physicus bizim mülakat tarihimiz yeni belli oldu 1 nisan gözüküyor.
-
merhabalar Hong Kong dosyamı taşımış ve https://dvprogram.state.gov/ buradan kontrol ettiğimde 1 Nisan gününe randevu vermiş gözüküyor. Ben HK tekrardan mail atıp öğrenmem gerekiyor mu yoksa onlardan mı haber beklemeliyim?
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhabalar Hong Kong 12 yaş altına covid aşısı yapıyor mu?benim 7 ve 4 yaşında çocuklarım var ben yaptırmak istemiyorum nasıl yapabilirim bir yolu var mı?
-
@ATS16 ben covid aşısı randevusunu almıştım ve parasını yatırmıştım şimdi kabul ederlerse paramı nasıl geri alıcam

-
herkese merhabalar ben dosyamı tayland'a taşımak istiyorum. konsolosluğa mail attım bana böyle bir cevap geldi. cevap olarak ne demeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Dear applicant;
Thank you for your inquiry regarding your case transfer request.
Please clarify if you are a resident or work permit holder of Thailand. Additionally, kindly provide a Thai visa stamp in your passport for our review and response.
we look forward to receiving your response. -
@ugurbocegi şuanda biz hong Kong ‘tayız yani covid aşısı olmasak oluyor mu? Kabul edicekler mi
gngnrnzn tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar hong Kong’ta tercümanlık hizmeti alanlar varmı? Varsa bana tercümanın iletişim numarası gönderebilir misiniz? Birde memnun kaldınız mı?
-
@seymakahraman bende denedim ama geri ödemesini vermiyorlar
-
Bugün Hong Kong’ta sağlık muayenesi olduk covid aşısı zorunluluğu kalkmış artık istemiyorlar
-
Şuanda Hong Kong’ta olan var mı?
-
@ATS16 ben covid aşısı randevusunu almıştım ve parasını yatırmıştım şimdi kabul ederlerse paramı nasıl geri alıcam

-
@ugurbocegi şuanda biz hong Kong ‘tayız yani covid aşısı olmasak oluyor mu? Kabul edicekler mi
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gokhanv yazdım ama hala cevap vermedi
-
merhabalar Hong Kong 12 yaş altına covid aşısı yapıyor mu?benim 7 ve 4 yaşında çocuklarım var ben yaptırmak istemiyorum nasıl yapabilirim bir yolu var mı?
-
@finn_ mezuniyet belgesi ve diplomayı benden de istediler.
-
Hong Kong'tan sağlık randevusu için bir türlü tarih alamadım:(