• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mekanikerr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 5
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mekanikerr

@mekanikerr

5
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    5
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Belçika Yaş: 36

mekanikerr Takip etme Takip Et

mekanikerr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Gerekli değişiklikleri yaptım ve tabloda da bilgilerim mevcuttur. Teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      mekanikerr

@gucarslan Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Süreci imzama taşıdım. Ve DV2025 excel tablosunda da bilgilerim mevcut.

M
      mekanikerr
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

13.06.2025 Tarihinde Bruksel US Embaasy mulakatimiz gerceklesti. Mulakat sonrasi CEAC sisteminden case number ile durum bilgisi aldigimda son guncelleme tarihinin 18.06.2025 oldugunu gormustum 2 gun oncesi. Bir kac mail attim Bruksel Konsoslosluguna. Bugun itibari ile baktigimda 24.06.2025 son guncelleme tarihi olarak gorunuyor. Hala daha "ready" durumunda. Bu durum normal mi?

M
      mekanikerr

Herkese merhabalar. Vize durumumuz "issued" olarak guncellendi ve Brussels US Embassy pasaportlari saat 10:30 ile 11:30 arasinda alabilecegime dair mail atti. Maalesef konsolosluga olan uzak mesafemizden dolayi gidip pasaportlarimizi teslim alamadik. Sanirim onumuzdeki hafta carsamba gunu icin randevusuz erisim oldugunu gordum. Umarim o tarihten once pasaportlarimizi teslim alabiliriz. Pasaportlarimizi teslim aldiktan sonra ayrintili mulakat surecimizi de yazacagim.

M
      mekanikerr

@ATS16 Pasaportlarimizi teslim alir almaz paylasim yapacagim. Pasaportlari teslim almadikca benim icin surec tamamlanmis olmayacak diye dusunuyorum.

M
      mekanikerr

mekanikerr tarafından gönderilen son iletiler

@ATS16 Pasaportlarimizi teslim alir almaz paylasim yapacagim. Pasaportlari teslim almadikca benim icin surec tamamlanmis olmayacak diye dusunuyorum.

M
      mekanikerr

@gouryella Belcikada oturum ve calisma iznim var. Belcikaya tasinali henuz 10 ay oldu. Ancak mulakatta oturum ve calisma iznim ile ilgili birsey sorulmadi.

M
      mekanikerr

Herkese merhabalar. Vize durumumuz "issued" olarak guncellendi ve Brussels US Embassy pasaportlari saat 10:30 ile 11:30 arasinda alabilecegime dair mail atti. Maalesef konsolosluga olan uzak mesafemizden dolayi gidip pasaportlarimizi teslim alamadik. Sanirim onumuzdeki hafta carsamba gunu icin randevusuz erisim oldugunu gordum. Umarim o tarihten once pasaportlarimizi teslim alabiliriz. Pasaportlarimizi teslim aldiktan sonra ayrintili mulakat surecimizi de yazacagim.

M
      mekanikerr

13.06.2025 Tarihinde Bruksel US Embaasy mulakatimiz gerceklesti. Mulakat sonrasi CEAC sisteminden case number ile durum bilgisi aldigimda son guncelleme tarihinin 18.06.2025 oldugunu gormustum 2 gun oncesi. Bir kac mail attim Bruksel Konsoslosluguna. Bugun itibari ile baktigimda 24.06.2025 son guncelleme tarihi olarak gorunuyor. Hala daha "ready" durumunda. Bu durum normal mi?

M
      mekanikerr

@cttl Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin de mülakatınız Viyana'da olacak. Sağlık raporunu nereden temin etmeniz gerekiyor ve Covid 19 aşısı ile ilgili bir talep var mı raporda? Teşekkürler tekrardan. Sizin de mülakatınız iyi geçsin dilerim.

M
      mekanikerr

@cttl Merhaba, Brüksel Konsolosluğu'nda mülakatım olacak 11 Nisan'da. Apostilli olarak mı talep ediyorlar belgeleri? Yani ıslak imzalı olarak. Öyle ise eğer Türk Konsolosluğu'ndan temin edebiliyor muyuz? Teyit edebileceğimiz bir mecra var mıdır? Şimdiden bol şanslar. Teşekkürler.

M
      mekanikerr

@ATS16 Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Gerekli değişiklikleri yaptım ve tabloda da bilgilerim mevcuttur. Teşekkürler.

M
      mekanikerr

@gucarslan Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Süreci imzama taşıdım. Ve DV2025 excel tablosunda da bilgilerim mevcut.

M
      mekanikerr

Bir diğer sorum ise doğum belgeleri ve adli sicil kaydı gibi belgeleri apostilli olarak mı talep ediyorlar? Yani Belçika Türk Konsolosluğuna gidip apostilli belge mi almam gerecek? Teşekkürler.

M
      mekanikerr

Merhaba, 11 Nisan için mülakat tarihi aldım. Belçika'da yaşadığımız için Brüksel'deki Amerikan Konsolosluğunda mülakata gideceğiz. Mülakat tarihi 11 Nisan 2025 ancak o tarihlerde iş seyahatinde olacağım için mülakat tarihini değiştirmek istiyorum. Konsolosluğun internet sitesinde randevu tarihinin değiştirilmesi için online bir araç var ancak benim "case number" ı oraya girince sistem görmüyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Konsolosluğa direkt olarak mail atmayı planlıyorum. Umarım geri dönüş yaparlar.

M
      mekanikerr