@sarvavasa Yardımlarınız için teşekkürler, sorunu çözdük, uzun uğraşlardan sonra tabii. Aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olabilir diye buraya yazıyorum. Sorunun özeti şöyle: Boostrix Polio aşısı eczane sisteminde var ancak aile hekimliği sisteminde yok. O yüzden E-nabız'a işlenemiyor. Aile hekimi, ilçe sağlık, il sağlık ile görüştükten sonra, E-nabız'a önce Tdap (Tetanoz, Difteri, Boğmaca) aşısı sisteme girildi, birgün sonra da IPV (Inaktive Polio Aşısı). Yardım eden arkadaşlara, özellikle @ugurbocegi ne teşekkürler
sarvavasa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@DenizMaths
Forumda daha önce bu şekilde yapanı okumuştum, yani sağlık kontrolü sonrası dönüp mülakata tekrar gideni. Hatta sağlık sonuçlarını mülakata geldiği zaman almak istediğini söylemiş, kabul etmişler.
Aynı gün sağlık kontrolü biterse sıkıntı olmaz, bir de sonuçları daha sonra alma konusunda teyit alınırsa geri dönülebilir diye düşünüyorum. -
Bende dosyamı Hong Kong'a taşıdım, bu süreçte forumdan çok faydalandım, özellikle yardımcı olan @DenizMaths ve @ATS16 çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes bu süreci kolaylıkla başarır
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ordeal34 Süreci çok güzel anlatmışsınız, bilgiler harika, teşekkürler
-
@DenizMaths Bende numaramız aktif olmadan antikor testi yaptırsam mı diye araştırıyordum, mülakat tarihi alınca zaman kalır mı yetişir mi diye düşünüyordum, erkenden başlamak mantıklı bencede
-
@Mehmet-ynd Merhaba, evet, aşı olunca aile hekimliği zaten sisteme işliyor ancak bu aşıda problem çıktı, sistemde tanımlı olmadığı için. Böyle bir durumla karşılaşınca, eğer sisteme işlenmiyorsa, yorumlarda arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar, aile hekiminin bu aşıyı olduğunuza dair yazı vermesi gibi. Bunlar yapılabilir
-
Konu: DV DIVERSITY Case Transfer
Dear Sir/Madam,
I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S Embassy Hong Kong.
Thank you for your assistance.
Sincerely,Case Number: 2025EU000xxxx
Principal Applicant Name: (Soyadı, Adı)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: TURKEY
Date Of Birth: Ay, Gün, Yıl -
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba, siteyi yeni farkettim ve üye oldum, bir konuda bilgi almak istiyorum, umarım bunu forumda doğru yere yazıyorumdur.
Green carda başvurmak istiyorum. 13 yıllık gümrük muhafaza memuruyum. Kazanırsam ABD'de de gümrük memuru olarak çalışmam mümkün mü, vatandaşlıktan sonra mı mümkün, bu konuda bilginiz varsa sevinirim. Eğer olmuyorsa başvurup başkasının hakkını almak istemiyorum.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugurbocegi Fotoğraflar da ekleyerek çok güzel pratik bilgiler vermişsiniz, elinize sağlık
-
@Ethem-Kostak Mülakatta başarılar, umarım her şey yolunda geçer, mülakat deneyimini bekliyoruz
sarvavasa tarafından gönderilen son iletiler
-
Tebrik ediyorum, Hong Kong'a dosya taşıyan herkesin faydalanabileceği çok güzel bir deneyim olmuş, eline koluna sağlık. Amerika'daki yaşamında başarılar.
-
@DenizMaths Hayırlı olsun, Amerika'daki yaşamınızda başarılar, ayrıca bana yardım ettiğiniz için de çok teşekkürler
-
@Tevfik-Karademir Bu güzel bilgiler için teşekkürler, yeni yaşamınızda başarılar
-
@DenizMaths Tebrik ediyorum, yeni hayatınızda başarılar
-
@Okan-Tuğ Henüz 2nl maili gelmedi bize de, bekliyoruz
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Benim numaramda aktif olmuş, çok az ilerleme var, umarım önümüzdeki bültende yüksek rakam açıklanır ve bekleyen herkes vizesini alır, sabır ve bol şans diliyorum
-
@berkinozdagli Ben bunu sorun etmeyeceklerini düşünüyorum
-
@berkinozdagli Konsolosuluktan adli sicil kaydı başvurusu yapabilirsiniz ancak çok geç gönderebilirler. Fakat başvuru yaptığınız belgeyi mülakatta götürürsünüz. Bu konuda biraz geç kalmışsınız. Ukrayna'ya turist girişleri yasak olduğu için, bu konuda esnek olabilirler.
Diğer bir seçenek, Ukrayna'nın "Dia" sistemi var, bizdeki e-devlet gibi, online adli sicil kaydı alınıyor, birkaç dakika içinde belgeyi sisteme yüklüyorlar ancak yabancılar girebiliyor mu bilemiyorum, bir deneyin.
-
Excel dosyası yine karışmış, çoğumuzun mülakat yeri Sivas görünüyor, keşke diyorum
-
@Tunahan-Eroğlu Abd'deki yaşamınızda başarılar