Viyana'da bugün fire yok herkes vizesini aldı, herkese hayırlı olsun.
Katzfiell_ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
KCC'den şimdi mail geldi 17 Nisanda viyanada mülakatımız var.
-
Viyana yolcusu kalmasın ayın 17 sinde gorusuruz.
-
Askerlik kağıdındaki doğum tarihinin yanlış olması bugün düzeltildi, böyle bir sorun yaşayan cimer'e yazarak düzelttirebilir varsa haberi olsun. Öncesinde hem askerlik şubesine gittik hem de askerlik şubesini arayıp düzeltmelerini rica ettik fakat oradaki asker başta biz düzeltemiyoruz diyince ve başından savarcasına hareket edince cimer'e yazdık 3 gün içinde düzelttiler.
-
@Flight101 Anladım. Bende 15 Nisan için mail attım bakalım, hayırlısıyla alır da geliriz.

-
@Ege-0 Bugün konsolosluğa mail atıp sordum police certificate'ı 2 yıldan fazla olmamalı, geri kalan belgelerin ise tarihleri önemli değil yazdılar bilginize.
-
RE: Lise sonrası ABD'de eğitim.Eğitim içinde yayımlandı
@DenizMaths Bulunduğum ilde eğitim fuarı yapılırsa mutlaka giderim. Önümüzdeki aylarda TOEFL ve SAT'ye her türlü gireceğim bakalım.
-
RE: Texas,DallasTexas içinde yayımlandı
Merhaba, Dallas'ta içme suyu sorununu nasıl çözebiliriz? Araştırmalarıma göre çeşme suyunda zararlı kimyasallar bulunuyor. Eve filtre sistemi taktırmak çözüm olur mu, yoksa aylık damacana aboneliği almak daha mı mantıklı?
-
@sevdemimi Verilen adreste kalınması şart mı? Mesela 3-4 ay sonra otelde yer olmayabilir sonrada pasaportun geleceği adresi değiştirebilir miyiz?
-
Ankara'da sağlık testine girip Viyana'da onu gösterebilir miyiz yoksa illa Molnar'dan alınmış testi mi kabul ediyorlar? Gitmeden aşı kartı vs. alacağım eksik aşıları yaptıracağım onun hakkında bilgim var.
Katzfiell_ tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba, Dallas'ta içme suyu sorununu nasıl çözebiliriz? Araştırmalarıma göre çeşme suyunda zararlı kimyasallar bulunuyor. Eve filtre sistemi taktırmak çözüm olur mu, yoksa aylık damacana aboneliği almak daha mı mantıklı?
-
RE: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
Merhaba, ülkeye girişimizin 49. günü ve hala SSS kaydı yap(a)madım. Çünkü internetten kayıt daha kolay diye postayla uğraşmak istemedim fakat SSN'im bir türlü sistemlerine düşmedi. Ben de bir yerde sistemlerin güncellenmesi 1-2 ayda bir oluyor diye gördüğüm için beklemek istedim. Bir türlü sistem güncellenmediği için artık yarın gidip postalayacağım, haliyle 50. gün olmuş olacak. Bu büyük bir sorun yaratır mı? FAFSA burslarını etkiler mi?
-
RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba, dün giriş yaptık fakat memur bize adres değişikliğini sormadı. Green card ödemesini yaptıktan sonra maile 3 tane IOE ile başlayan receipt number geldi. USCIS'te adres değişikliği yapmaya çalışırken Alien Registration number ve onun receipt ID'sini soruyor fakat elimde 3 tane farklı alien number ve receipt id var hangisi hangisinin olduğunu nasıl anlayacağım da adresi güncelleyeceğim?
-
RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba, dün immigrant free ödememizi yaptık fakat doğru yaptık mı yapmadık mı aklıma takıldı. Bize verilen kağıtta A numarası A06XXXXXX7/8/9 şeklinde yazıyordu. Aynı numaranın sonu 7, 8 ve 9 olarak değiştirilip ödeme yapılacaktı değil mi?
-
Zillow ve Apartments'te ortalama 1500-1600 dolara evler gördüm o yüzden biraz fazla geldi.
-
@Ny-Tx Peki Plano taraflarında 2+1 veya 2+2'lerin ortalama fiyatları ne kadar? Bir tane emlakçıyla görüştük 2+2 apartman dairesi için 2bin dolar fiyat söyledi, piyasaya göre normal mi?
-
Merhaba,
25 Haziran’da hayırlısıyla Dallas’a geliyoruz. Henüz bir ev tutmuş değiliz, bu sebeple araştırmalarımız devam ediyor. Dallas’ta tavsiye edebileceğiniz Türk emlakçılar var mıdır acaba? Ayrıca bölge olarak Carrollton, Coppell, Lewisville, Plano, Frisco ve Allen önerildi. Sizin önerileriniz neler olur acaba? -
Viyana'da bugün fire yok herkes vizesini aldı, herkese hayırlı olsun.
-
Viyana yolcusu kalmasın ayın 17 sinde gorusuruz.