DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Trio Hayirli olsun. Cok sevindim.. Ben daha bakmadim. Niyet ettim bakmaya... 👍🧿🍀✨


  • umutsuzdum zaten yeni baktım şimdi tabiki kazanamamışım 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @semih-mutlu, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Arkadaşlar merhaba heyecandan yazamıyorum.İlk kez başvurdum çıktı numaram 26**lerde liseyi açıktan okuyorum sıkıntı olur mu ?

    tebrikler. hayir, acik lise diplomasi da kabul ediliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @justozkan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    bu yıl geçen yıl gibi forumda yoğunluk oluşmadı ilginç şekilde

    bu konuda her yil daha da iyi hale geliyoruz sayin @justozkan , hatta bu yil da gelistirilebilecek birkac ayar tespit ettik. gelecek yil, bu yil yasanan az miktarda baglanti kopuklugunu da tamamen cozmeyi umut ediyoruz 🙂


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @justozkan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    bu yıl geçen yıl gibi forumda yoğunluk oluşmadı ilginç şekilde

    bu konuda her yil daha da iyi hale geliyoruz sayin @justozkan , hatta bu yil da gelistirilebilecek birkac ayar tespit ettik. gelecek yil, bu yil yasanan az miktarda baglanti kopuklugunu da tamamen cozmeyi umut ediyoruz 🙂

    öpüyorum o zaman abi elinize sağlık.


  • Bu senede nasip değilmiş 🙂


  • herkese selamlar şuan da Amerikadayım 2025 lottery tahlilisiyim sıralamam 27 binlerde J1 internship vizesi ile amerikadayım Türkşyeden şansı mı denesem randevu gelir mi ne diyorsunuz ve Türkiyeden denediğimde 2 yıl j1 yasağım sorun çıkartır mı

  • ⭐⭐

    4x HNBS daha yazalım haneye.
    Durmak yok, yola devam 😂


  • Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

    Naz yapıyor bence

  • ⭐⭐⭐⭐

    Sevgili kaderdaşlarım, Amerika sevdalıları. Forumu 2. Bir ev gibi sahiplenip herkesin derdine derman olmaya gayret eden kıymetli yöneticiler ve eski müdavim gedikliler, reisimiz, abimiz, forumumuzun mimarı @crazycells Ali bey. Hepinize kısaca veda etmek istedim. Her yıl özenle başvurup dikkatle ekran görüntüsünü sakladığım lottery ye bu yıl kızımın son bir kez ricasıyla, hazır resim var diye lutfen başvurdum. Ekran görüntüsünü bile alıp düzgün saklamamışım. "Unuttum" yapıp bilgileri girince eşimin de benim de başvuru numaralarımızı hemen verdi sistem. Bugün cumartesi. Cumartesi aksamlari oturup UNO oynuyoruz ailece. Oyun kartlarini hazirlarken şip şak bakayım da devam edelim dedim. Hızlıca olumsuz sonuçları görüp hiç bir hayal kırıklığı ve üzüntü olmadan oyuna döndüm. Nerde yıllar öncenin kalp çarpıntıları içindeki telaş, nerde bugünkü umursamazlık. Ben yaşım itibari ile amerika başta olmak üzere kanada avrupa her türlü yurtdışı defterini tamamiyle kapattim. Kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi değil. Olmayacağını, çekilişle ve ya vizeyle çıkamayacağımı, bu yaştan sonra orada yeni baştan bir hayatı dizayn etmeye sabrım kalmadığını kabullendiğim için artık bu çaba, umut ve hayalden vazgeçtiğimi idrak edip, emekliliğime hazırlık ve yatırım yapmaya karar verdim. 44 yaşındayım. 14 yaşından beri yapmadığım iş çok az kalmıştır. 30 yıldır neredeyse hiç aralık vermeden çalıştım. Günümün eksik olması sebebiyle 5 yıla emekliliğim doluyor. Kızın da üniversitesi bitmiş olacak o zamana. Unumu eleyip eleğimi asıp kalan ömrümü dinlenerek, gezerek ve mücadele etmeden geçirmek istiyorum. Elbette hayalini kurduğumuz ülkelerde çok güzel olanaklar ve hayatlar var. Fakat eğer orada bize bir nasip yoksa günü de kaçırmamak lazım. 20 yıllık GC katılımının ardından herkese vereceğim tek tavsiye, buna fazlaca kapılıp hayatı ıskalamayın. Gerekirse gitmek için başka yollar bulmaya çalışın. Olmuyorsa da buradaki hayatınızı kaçırmayın. Sağlığınızın, sevdiklerinizin, elinizdekilerin kıymetini bilin. Hayal kurarak uyumak ne kadar güzelse, sabah istemediğiniz bir yarına uyanmak o kadar kötüdür. Yaşantınızdan memnun olacağınız bir hayatı inşa edin. Sadece hayallerde yakalayabildiğiniz mutluluk sizi gerçek hayattaki ihtiyaçlarınızı yaratmaktan uzaklaştırmasın. Hepiniz kendinize iyi bakın. Hayalini kurup yaşamayı istediğiniz yaşantıyı elde etmek daima bugünün işi. Yarına bırakmayın. Hoşçakalın.


  • HNBS. İnş Trump gelir başınıza! 👿 👿


  • Ben 11 de 0 ile yola devam ederken, 2025 ile münasebetimi sonlandırıp, künyemizi güncelleyip 2026 cemiyetindeki yerimi almaya gidiyorum. Tekrardan kazananları tebrik eder kalan süreçlerinde bol şans diliyorum.


  • @ibrahimasar ne guzel bir yazi, benzer duygular icerisindeyim. Soyleki; bende 39 yasindayim, en fazla 5 sene daha basvururum diyorum kendi icimden. 45-50 yasindan sonra mesleksiz orda tutunmaya calismak; ticaret vs yapmak cok zor olacagini tahmin ediyorum. Cocuklarin master, doktora vs ile amerikaya gitmeye tesvik etmek gerek sanirim. Yada sadece cocuklarimiz icin yilmadan ama umursamadan basvurmaya devam etmeliyiz. Bilemedim.


  • Son 12 ayda çok şey yaşadım. Beni en az benim kadar seven harika bir kadınla evlendim. Güzel bir iş buldum, daha sonra bu işten alacaklarımı bile alamadan çıkartıldım. Evliliğimin dördüncü ayında işsiz kaldım. İki ay sonra çok daha iyi bir iş teklifi ile beni buldular ve hala orada çalışıyorum. Kıbrıs'a gidip Girne'yi gezme şansım oldu. Bu sene de evlilik yıldonümümüzü mayıs sonunda balkanlarda kutlayacağız inşallah. Bu güzel 12 ayda olan olaylar serisine bir de bu çekilişi kazandığımızı eklemek isterdim ancak seçilemedik 🙂 Seneye tekrar deneyeceğiz.

    Kazanan arkadaşları tebrik ediyor, asıl mücadelenin bundan sonra başlayacağını hatırlatmak istiyorum. Umarım süreçleriniz sorunsuz bir şekilde mutlu sona ulaşır.


  • Arkadaşlar selam ve iyi geceler. Ben de bu çekilişte 3. denememde kazanan talihlilerden birisi oldum. Kazanan arkadaşlarla bir şekilde iletişim kurabilmemiz mümkün mü süreç ile alakalı? İlk kez kayıt oldum siteye belki buraya yazılmaması gerekiyor tam bilemiyorum. İyi forumlar.


  • @ibrahimasar sizlerle yaklasik 4 yil once yine bir cekilis esnasinda bu forumda yurtdisina dil egitimi icin gitmekten tutun da baska alternatifler var mi diye baya bir kafa yormustuk. Ben de uzun bir suredir basvuruyorum. Sizin hissettikleriniz ve yazdiklariniz aslinda bizim de hissettiklerimiz. Ofke ve heyecan yerini artik sakinlige ve kabul edise birakti. Dediginiz gibi hayat, bir cekilise baglayarak iskaladigimiz zamani her yil tekrar eden uzuntu ve kafamizi kurcalayan, acaba duygusunu asamamaktan cok daha degerli. Karar vermek bir anlamda kaybedilen zamani, olaylari da telafi edecektir. Saglikla ve huzurla kalin... ✨🧿🍀🙏🏽


  • @Erdem-Yıldız imkanı yok gelmez avukatla görüşüp işinizi orda halledin bence , sizin için büyük şans orda olmanız


  • @memanko8 Merhabalar, Tebrikler öncelikle. Aklınızdaki soruları sorabileceğiniz başlık için buyrunuz; DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Ayrıca lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ,paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.


  • Bazen amerikada çekilmiş videolar izliyorum, sokaklarında yürüyen insanlar, marketlerde reyonlara bakan insanlar falan var. Bu insanların orada olmasının TEK vasfı (%95) orada doğmuş olmaları. Bu iş madem bu kadar kolaysa neden bize zor aklım almıyor. O sokakta gezen adam ile markette gezen kadın ile neredeyse aynı niteliklere sahibiz. Ama o orada doğduğu için iyi oluyor ben ise burada doğduğum için kötü oluyor?

  • ⭐⭐

    @Tuna-1 Maalesef Coğrafya Kaderdir.


Benzer Başlıklar

  • 682
  • 877
  • 22394
  • 26
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum