• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Erdem Yıldız
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 7
    • Takipçiler 9
    • Konu 0
    • İleti 276
    • En İyi 116
    • Tartışmalı 10
    • Gruplar 0

Erdem Yıldız

@Erdem Yıldız

191
    İtibar
    918
    Profil Görüntülemeleri
    276
    Takipçiler
    7
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Erdem Yıldız Takip etme Takip Et

Erdem Yıldız tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sayılarla DV2025

bültenden bir gün önce son bir veriler ışığında tahminleri alalım kendi numarama göre değil gerçekci verilerle yapılmış bir tahmin yapıcam bir kaç haftadır söylediğim gibi matematiksel olarak kesinlikle 29 k olması lazım ama haily mary olursa 40 k olur mu olabilir matematik her zaman işlemeyebiliyor 🙂 eğer current olamazsak bile canımız sağolsun elimizdeki olmayan bir durum olur umarım herkes vizesini almış olur iyi geceler diliyorum

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

mayıs mülakatları için geçen sene cut off 18 bin bu sene 16000 geçen sene 18 binin önünde 9062 dosya varmış bu sene açıklanan 16 binin ise 9694 cases before haziran için geçen sene 21000 iken 10207 cases before bu sene 17500 10449 cases before temmuz ayı için geçen sene 27500 de 12450 cases before bu sene 19000 de ise 11164 cases before var geçen sene bu zamanlarda 16 bin eu da dosya işlenirken bu sene de 16 bin küsürlü dosya işlenmiş bu da geçen sene ile bu senenin bültenlerinin aynı verilerinde aynı gittiğini gösteriyor artı 22 bin dosyaya yakın dosya işleneceğini biliyoruz gelelim önümüzde ki bültenin bu gidişatla kaç olacağını eğer böyle giderse 21-25 bin arası ağustos ayı mülakatları için açıklanır eylül içinde 30-36 bin arası bülten açıklanır ama son 4 bülten aynı gidiyor ve aynı mantıkla gidiyor bu senenin az az açması aslında çok kişinin sürece devam etmesi olmuş yoksa bülten geçen senenin aynısı gidiyor , gelelim vize basım sayılarına mayıs sonu tahminim 29 bindi ve tuttu temkuz sonu tahminim genel için 38-39 bin vize basılır eu için ise 14000 sayısını görürüz gibi herkese bol şanslar

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@ruzgaroglu son verilere bakarsak işler büyük nolar için iyi gidiyor diyebiliriz bence bu bülten current olucaz

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@Murat-Dündar bu hızda giderse ağustos sonu 41 bin vize basılmış olur ve geriye 11 bin vize kalmış olur ki ortalama en fazla 9-10 vize basılabiliyor geçen seneye göre bu sene 2 bin vize fazla giderken bu sayı 1300 e kadar düştü daha da aradaki fark azalacak gibi görünüyor geçen demiştim 27-32 bin arası bişey olur gibi tam tahmin vermem gerekirse 29 bin diyorum ki geçen bülten için 21-24 arası olur tam tahminim 21 bin semiştim 22 bin olmuştu geçen sene son ay 5400 case birden açıklamışlardı bu sene hem kota hem vize sayısı hızına bakarsam 15700 denk geliyor 3 k arttırabilirler gibi eğer tabi eu da 17500 vize ve 20900 dosya total olursa eu için o da 29 bine denk geliyor bunu geri kalan vize sayısı aylık bize bülten hızı cases before ve ready sayısına göre hesaplıyorum herkese bol şanslar

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@kelebek 29 k olacak diye düşünüyorum son cumartesi verilerine bakınca

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@ahmetgokaya antartika da elçilik olsa oraya bile giderim 😂

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@istalin hocam senin yanlış anladığın nokta belirli olan bir rakam resmi olarak açıklanmışken sen bunu yanlış yazıp sanki o doğruymuş gibi konuşup bunu sürekli yapman yoksa gidip 22 bin tahminim diyebilirsin bunda sorun yok ki herkes tahminde bulunabilir ama kota olayı belirliyken bunu yanlış yazıp kaynak gösteren kişiye hala aynı yanlış rakam söylemen doğru bir davranış değil ondan dolayı insanlar burada geriliyor boş konulardan dolayı insanlar burada tartışmış oluyor

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 hocam en kötüsüde vize varken maalesef kalan vizeye göre bülteni açıklamamaları oldu resmen 5-6 bin vize çöpe gitmiş olacak çok üzücü bu kadar bekledik sonu böyle üzücü olması da ayrı üzüntü veriyor eğer kota sorunu olsaydı çok vize basılsaydı ready yüksek sayıda olsaydı ki 2023 yılı gibi o zMan bu kadar üzülmezdim en azından verilecek vize yok diyip geçerdim neyse sağlık olsun canımız sağolsun demekten başka bişey elimizden gelmiyor

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

güncel ceac verilerine baktım ve vize onaylarının geçen senenin bu zamanına göre daha az olduğunu gördüm işin en üzücü olayı az vize basılacakken bültenin çok az açılması oldu alacağımız vize varken alamadık 2023 yılı gibi kota sorunu olsaydı bültene anlam verebilirdik ve bu kadar üzülmezdik ama maalesef kota sorunu yok basılacak daha çok vize varken bülten az açıldı hala üzüntü var içimde

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@Flight101 geçen senelerde 28-32 binlere kadar vize alanlar oldu benim gibi yüksek numaraların vize alamama olasılığı kota olayına takılması söz konusu mu sence ? hatta geçen sene vienna dan 40 bin numaralı biri vize almış, kota 51 değil 52 diye açıkladılar en olan bültende bu arada

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

Erdem Yıldız tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

bugün turistlik vizeden red yedim 3 j1 2 wat 1 intern zamanında söndüm aonra balkankar ve isveçe gittim 25 yasındayım bekarım çalışmıyorum ama yan gelirim evlerim var babamın vizesi var birlikte gezip dönecektik ama bana medeni durumum ve yaşım soruldu ve neden abd gidiceksin dedi red verdi herkese bol şanslad

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@gucarslan peki dv2025 de current olmayanların turist alma olasılığı düşük mü ?

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@gucarslan maalesef bu cevabınızdan önce ds160 doldurdum o soruyuda başka biri adınıza göçmenlik basvurusu yaptımı yazdığı için hayır dedim sorun olur mu ?

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

herkese selamlar , 2025 mali yılı bitiyor ve ben turist vizesine başvurmak istiyorum greencard çıkmış ama current olamadığımdan gidemedim bu turist vizesini etkiliyor mu @gucarslan dan yorum almak isterim fikriniz nedir mali yıl bittikten sonra alınabilir mi turist vizesi

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@Emre-Kurtulmuş size katılıyorum çok yüksek açılması elçiliklerin yoğun olması demek bence ilk aylar düşük açması büyük numaralar için daha iyi

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

5 dk önce İstanbul için turist vizesi randevusu aldım 12 ekim 2027 tarihine alabildim umarım 6-9 ay sonrasına çekebilirim

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@ATS16 ben vizelerim biter bitmez döndüm hiç kalmamıştım isveçe gittim orada da vizem biter bitmez dönmüştüm ballan ülkelerinde de aynısı yaptım şimdi yeni schengen vizesi alıcam avrupa turu yapmayı düşünüyorum tekrardan sonra abd vizesi alırım

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

herkese selamlar ben dv lottery kazanınıyım ama maalesef current olamadık benim ailemde abd vizesi var arada gezmeye gidiyorlar bende onlarla gidip gezmek istiyorum daha önce üç kere j1 vizesi ile abd gidip döndüm isveç avrupaya gittim balkan turum var 100 bin dolara yakında para göstericem fikriniz nedir ne önerir bilgili arkadaşlar

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

güncel ceac verilerine baktım ve vize onaylarının geçen senenin bu zamanına göre daha az olduğunu gördüm işin en üzücü olayı az vize basılacakken bültenin çok az açılması oldu alacağımız vize varken alamadık 2023 yılı gibi kota sorunu olsaydı bültene anlam verebilirdik ve bu kadar üzülmezdik ama maalesef kota sorunu yok basılacak daha çok vize varken bülten az açıldı hala üzüntü var içimde

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız

@tolgabetul bilmiyorum hocam maalesef dv lottery de mantık ve neden aramamak gerekiyor son bültende bunu görmüş olduk

Erdem Yıldız
      Erdem Yıldız