Allahım sonunda HBRS.... 4 yılın sonunda
Trio tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Bana çıktı ancak heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum
-
@Furkan-Aus ilk başvurumdu bu benim
-
@serkanylmz Çok teşekkür ederim. DS-260 için biraz beynimi dinlendireyim çünkü şu an çok karmaşık duygular içerisindeyim
-
@zeynepebe Tebrikler bende bu yılın talihlisiyim ortak bilgi alışverişi yaparsak faydalı olabilir.
-
Arkadaşlar DS-260 formunu green card'ı kazanan kişi olarak doldururken aile kısmına eşim ve çocuğumu eklemek yeterli olur mu yoksa onlar için de ayrı bir form doldurmam gerekiyor mu ? Teşekkürler.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gayeberkay Hocam benimde 3xxx lerde ankara'dan gireceğim numaram iyi
-
Varsayalım ki green card kazandım ve DS-260 formunu dolduracağım. Forma benimle birlikte gelecek eşim ve çocuğumu nasıl ekleyeceğim ?
Trio tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhaba. Acaba geçen senenin green card mülakatların kaçıncı cn'ye kadar gelebildiğini öğrenebilirimiyim. Ankara için soruyorum.
-
Merhaba bu senenin green card talihlisiyim. 2 oğlum var. Acaba ABD'ye giriş yaptıktan sonra devlet tarafında maddi bir destek sağlanıyor mu? Yoksa her şeyi kendimiz mi karşılıyoruz? Teşekkürler.
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Mervc Güzel bir şekilde açıklarsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Eyalet seçimi gayet iyi ben de Texas Austin veya Florida düşünüyorum şahsen. Banka konusunda kişi başı 8 bin dolar yeterli olur diye tahmin ediyorum. Bol şans!
-
@rezanclz Anladım cevabınız için teşekkürler. Aslında bunun için net kural koyabilirlerdi. İlla ki bu konuya daha hakim birisi vardır forumda.
-
Diyelim ki ABD'ye ilk girişimizi yaptık, green cardı aldık ve Türkiye'ye dönüyoruz. Bu süreçte (Şu an ABD'ye yerleşmeyi düşünmüyoruz) Green Card hakkımızı kaybetmememiz için ABD'ye giriş yapmak zorundamıyız yoksa öyle bir zorunluluk yok mu. Teşekkürler
-
@ATS16 Peki yani asıl talihli 6 ay içerisinde, diğer accompany'ler istediği zaman girebilir mi? Eğer girmezse accompany'lerin green cardı yanar mı yoksa asıl talihlinin abd ye girmesi yeterli olur mu (accompanyler green cardı sonradan alacak)
-
Merhaba ben de bu yılın talihlisiyim. Mülakattan çıktıktan sonra amerika ya giriş için 6 ay olduğunu biliyorum. Örneğin biz 3 kişilik bir aileyiz. Oraya hemen taşınmayı düşünmüyoruz. Bu yüzden de acaba sadece asıl talihli abd ye giriş yapsa ailede ki 3 kişinin green cardını alıp türkiyeye dönebilir mi? Teşekkürler.
-
Herkese merhaba. Acaba green card vize mülakatı ingilizce mi ?
-
Mülakat için gereken tüm evrakların listesini atabilecek biri var mı? Cn'm iyi şimdiden evrak hazırlıklarına başlayayım
-
Mülakat için gereken evrakları İngilizce olarak çıkarmamız mı gerekiyor? Bazı belgeler E-Devlet üzerinden İngilizce bir şekilde çıkarılabiliyor. (Örn; adli sicil kaydı vb.)