@hayallerabd sitede cookie kullaniliyor ve onun ayarlariyla alakali bir sorun.
-
@hayallerabd sitede cookie kullaniliyor ve onun ayarlariyla alakali bir sorun.
-
@Sharm Merhaba. Artık yeni yasa ile birlikte dosya transferleri çok fazla arttığı için imzaya mülakat yerini de eklerseniz çok iyi olacak..
-
-
@crazycells Karanlık modda daha iyi olmuş bu arada. Elinize sağlık. Normal mod için de arka planın değişme efektini kaldırırsanız epilepsi olmayız. 😃
-
Foruma yeni üye olan arkadaşların dikkatine!
Üye sayımızın her geçen gün artmasından dolayı, bugünden sonra üye olacak arkadaşların kullanıcı adı belirlerken bazı kural ve tavsiyelere uyması gerekecektir. Aksi durumda üyelikler onaylanmayacaktır. Bu şekilde ilerde doğabilecek bütün karışıkları engellemeyi hedefliyoruz.
Bu uygulama halihazırda forum üyesi olan kullanıcıları etkilemeyecektir. Fakat aşağıda belirtilen türde bir isme sahip üyeler, ileti sayıları az ise isim değişikliği talebinde bulunabilirler.
Kullanıcı Adınızı seçerken, kullanıcı adınızın ayırt edici ve size özel olmasına ve ayrıca kafa karıştırıcı olmamasına özen göstermelisiniz. Amerika Göçmenliği ile alakalı bir kelime seçmemelisiniz, zaten bu forum bir "Amerika göçmenlik forumu" olduğundan benzer kelimelere sahip üyelerin sayısı hızla artmaktadır. Bu uygulamanın konulmasının temel nedeni de bunu engellemektir.
Kullanıcı adınız: (ve uygun olmayan örnekler)
greencard, yeşilkart, b1vizesi, dv2016 vb. göçmenlik terimlerini temel alan bir ad olmamalı (greencardlı5) sanş, talih vb. kelimeleri içermemeli (şanslı3, 2017talihlisi) ülke veya milliyet isimlerini içermemeli (amerikalı1) "amerika", "abd", "usa", "turkey" veya "turkiye" kelimelerini icermemeli (amerika sevdalisi) sadece şehir isminden oluşmamalı (ankara, newyork) yesilkartforum, forum, admin, mod vb. kelimeleri temel alarak oluşturulmuş olmamalı (admin_1) küfür, hakaret, aşağılayıcı ve kışkırtıcı kelimeler içermemeli aktif forum üyelerinin isimlerine benzer olmamalı (crasycellz) forumda sık kullanılan terimleri temel almamalı (youtuber, danışman, avukat, göçmen) topluma mal olmuş isimleri, ünlü veya siyasi kişiliklerin isimlerini temel almamalı (trump, obama) genel ve belirsiz olmamalı (kullanıcı_adım, bir_insan, yeni_üye) cümleler gibi yargı ve ifade içermemeli (aklımagelmedi , birsorumvar, kitapokuyorum, süreciaksatma) noktalama işareti içermemeli (mehmet.) sadece rakamlardan oluşmamalı (123456) ardi ardina veya pek cok x karakteri icermemeli (axxz) ayni karakterlerin tekrariyla olusmamali (sssss) gereksiz kelimeler icermemeli (akpak ltd sti yk uyesi) ayırt edici ve size özel olmalıNot: Gereksiz noktalama işareti veya kelimeler içerdiğine kanaat getirilen 'kullanıcı isimleri' forum üyelik işlemi sırasında noktalama işaretleri ve kelimeler silinerek onaylanabilirler.
Sizler de takdir edersiniz ki, forumda birileriyle konuşurken veya diğer kullanıcıları etiketlerken talihli1, talihli2, talihli3, talihli4 gibi kullanıcı isimlerinin varlığı sadece karışıklık yaratmaktadır.
Yukarıda da belirttiğim gibi bu uygulama halihazırda forum üyesi olan kullanıcıları etkilemeyecektir. Fakat bu türde bir isme sahip üyeler isterlerse isim değişikliği talebinde bulunabilirler. Bu listeye daha sonra forum düzenini sağlamak adına eklemeler yapılabilir, fakat değiştirildikten sonra sadece foruma yeni üye olacak kişileri ilgilendirir.
Kullanıcı adı ile ilgili problemleri çözmek veya isteklerde bulunmak için @admin kullanıcısına mesaj veya [email protected] adresine email gönderebilirsiniz.
-
Otomatik Cevap (Canned Responses) Eklentisi Aktive Edilmiştir!
Forumda sık kullandığınız cevapları kaydetmeye yarayan canned responses özelliği aktive edilmiştir. Kayıtlı olan cevaplarınıza mesaj yazma kutusunun hemen üstündeki diyafon 📢 işaretinden ulaşabilirsiniz.
Bu eklentiye;
📢 Global cevaplar (forumdaki herkesin kullanabileceği)
📢 Kişisel cevaplar (kendi profilinizden ekleyip sadece sizin kullanabileceğiniz)
kaydetmek mümkün.
Bu sayede sıkça kullandığınız cevapları kaydetmeniz ve kolaylıkla tekrar kullanmanız mümkün. Forumda, moderasyonun yanısıra herkesin kullanabileceği, faydalı olacak otomatik cevap önerileriniz varsa şu konuya aktarmaktan çekinmeyin.
canned response:
a predetermined response to a common question, frequently used in text based environmentsOtomatik cevaplara profilinizden ulaşabilirsiniz:
alt text
Mesaj yazma kutusundaki diyafona tıklayarak hesabınızda kayıtlı olan cevapları görebilirsiniz:
alt text
📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
YesilkartForum imzanizi olusturmak veya guncellemek icin:
- YesilkartForum'a giris yapin
- Sag ust kosedeki profil ikonunuza tiklayin
- ”Profil Düzenle” secin
- ”Imza” kutucuguna asagidaki metni kopyala/yapistir ile aktarin
- Aktardiginiz imza metninde gerekli guncellemeleri yapin
- gg/aa/yyyy --> gg:iki haneli gun, aa:iki haneli ay, yyyy:dort haneli yil
- Dosya Numarasi(Case Number) yazarken son uc rakami "XXX" olarak maskeleyin. Orn: "2020EU12XXX"
- ”Degisiklikleri Kaydet” tiklayin
- Forumdaki bir iletinizin altinda imzanizin gorunup gorunmedigini kontrol edin
- Gerekirse YesilkartForum’dan cikis yapıp tekrar girin
Diversity Visa Program/Green Card Cekilisi kazananlari icin ornek imza metni:CN: 2025EUXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Mülakat Yeri: (örnek: Viyana)
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020) -
Evet, bu oldukca onemli bir konu. Cunku ayni soruya verilecek cevaplar bile sizin basvuru kategorinize gore degisebilir. Bazi durumlarda basliktan hangi surecle vize ya da statu aldiginizi anlayabiliyoruz, fakat bazi konularda bunu anlamak mumkun degil. O nedenle butun forum uyelerinin vize sureclerini imzalarina tasimalarini siddetle tavsiye ederim.
Bu uyari sadece cekilisle (DV) Green Card alan kisiler icin degil, K1, IR ve F surecleri icin de, EB veya AOS (I-485) yapanlar icin de, gocmen olmayan vize alan arkadaslar icin de ayni sekilde gecerli...
Gocmen vize basvurusu yapan arkadaslar;
I-130 veya I-140 submit: I-130'un (veya I-140'in) gonderildigi gun
NOA1: I-130 / I-140 formunun alindigi gun
NOA2: I-130 / I-140 formunun kabul edildigi gun
Mulakat tarihigibi bilgileri. Idari isleme kalanlar (AP) ilgili bilgileri. Gocmen olmayan vize basvurusu yapanlar H, L, F, J , B gibi kategorilerde hangi statuyle ABD'de bulunduklarinin bilgilerini imzalarina tasiyabilirler.
Eger Green Card ile ilgili soru sormak istiyorsaniz, bunu ilgili bolumde hangi kategoriden bahsettiginizi belirterek yapmalisiniz. Green Card kategorileri icin yardimci olabilecek bir tablo:
-
Sayın @sharm Elinize sağlık
-
This post is deleted! -
Merhaba
foruma yeni giriş yaptım, çok faydalı paylaşımlar var ve yardımcı olmak için bilgili kişiler elinden geleni yapıyor. Hepimize bu süreçte bol şans diliyorum. Umarım 2020 talihlileri için de güzel gelişmeler olur.Dosya Numarasi: 2021EU005XXX
DS-260 Gonderimi: 19/06/2020
KCC Evrak Istegi: 26/08/2020
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
Dosya Numarasi: 2021EU005XXX
DS-260 Gonderimi: 12/06/2020
KCC Evrak Istegi: 17/09/2020
KCC Evrak Onayi: 08/01/2021
This post is deleted! -
@yigiteizm, içinde söyledi: Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Merhabalar yeni üyeyim sıralamam 26xxx ve bu beni biraz korkutuyor dv2022 ile tahminleri ve gelişmelerden haberdar olanlar var mıdır teşekkürler.
hayırlı olsun hocam birşey merak ettim daha önceden wat ve benzeri bir şekilde yurtdışına çıktınız mı acaba yoksa tamamen şans mı
-
@yigiteizm sorunuzu dogru baslik altinda sormalisiniz. yanlis basliklari kullanmaniz forumdan yasaklanmaniza neden olabilir, bilginize.
-
@kartal_123 yukaridaki durum sizin icin de gecerli.
-
@crazycells, içinde söyledi: Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
@kartal_123 yukaridaki durum sizin icin de gecerli.
daha dikkatli olacağım teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar ben adres bilgileri girerken Ddoğum yerini AYBASTI yazıyorum kabul olmuyor ne yapmalıyım
-
@Mesutmusa-Kutlu, içinde söyledi: Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Merhaba arkadaşlar ben adres bilgileri girerken Ddoğum yerini AYBASTI yazıyorum kabul olmuyor ne yapmalıyım
israrla yanlis basliklari kullaniyorsunuz, bu konuda defalarca uyari almaniza ragmen... sizi forumdan 30 gunlugune yasakliyorum.
-
Dosya Numarasi: 2022EU25XXX
DS-260 Gonderimi: 24/05/2021
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
@crazycells, içinde söyledi: Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Evet, bu oldukca onemli bir konu. Cunku ayni soruya verilecek cevaplar bile sizin basvuru kategorinize gore degisebilir. Bazi durumlarda basliktan hangi surecle vize ya da statu aldiginizi anlayabiliyoruz, fakat bazi konularda bunu anlamak mumkun degil. O nedenle butun forum uyelerinin vize sureclerini imzalarina tasimalarini siddetle tavsiye ederim.
Bu uyari sadece cekilisle (DV) Green Card alan kisiler icin degil, K1, IR ve F surecleri icin de, EB veya AOS (I-485) yapanlar icin de, gocmen olmayan vize alan arkadaslar icin de ayni sekilde gecerli...
Gocmen vize basvurusu yapan arkadaslar;
I-130 veya I-140 submit: I-130'un (veya I-140'in) gonderildigi gun
NOA1: I-130 / I-140 formunun alindigi gun
NOA2: I-130 / I-140 formunun kabul edildigi gun
Mulakat tarihigibi bilgileri. Idari isleme kalanlar (AP) ilgili bilgileri. Gocmen olmayan vize basvurusu yapanlar H, L, F, J , B gibi kategorilerde hangi statuyle ABD'de bulunduklarinin bilgilerini imzalarina tasiyabilirler.
Eger Green Card ile ilgili soru sormak istiyorsaniz, bunu ilgili bolumde hangi kategoriden bahsettiginizi belirterek yapmalisiniz. Green Card kategorileri icin yardimci olabilecek bir tablo:
cok mantikli baya faydali emek veren herkese gonulden tesekkur ediyorum
-
@crazycells Naturalization sürecinde olanlar için imza nasıl olmalı? Ben kısa zaman önce N-400 formunu gönderdim, imzamı değiştirmek istiyorum.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Merhaba
söylenen kısımda imza çıkmıyor.
aşağıdaki gibi cıkıyor
isim soyisim
grup ünvanıDeğişiklikleri kaydet butonu var.
yardımcı olurmusunuz
-
@aliv merhaba,
ilgili adımları izlemeniz yeterli, lütfen tekrardan kontrol edin. -
@gucarslan öyle bir menü yok
-
@gucarslan
maalesef bende öyle bir menü yok
Benzer Başlıklar
111
50.6k
Users